Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот volf » 30 яну 2015 13:49

memnto написа:
volf написа:Бях го написал в темата за трансферите, но съвестен, честен човек - както ги нарича Александър Томов - е усетил навреме че съм объркал мястото и го е изтрил незабавно!
Поправям грешката си и му се извинявам - публикувам го тук, защото е по темата, без обидни квалификации и съвсем актуално!
[offtopic]Дори и 50 стотинки да изкара ЦСКА от трансфер на свой футболист следва да се счита за успех!
В случая е по важно за колко ще съди напусналия футболист клуба и дали сумата няма да надхвърля обявената за трансфера?!
Не смятам че подобно традиционно развитие на нещата може да предизвика трусове в клуб с толкова опит в това направление и управници специалисти в подривното дело.
Неотдавна четох в официалния форум на ЦСКА мнения, че видиш ли Манджуков не трябвало да се меси в делата на отбора - " ДА плаща каквото трябва и да си трае" - но такава логична възможност съществува само в червения свят! :)
ЦСКА ще трябва да намали драстично разходите за заплати, премии и комисионни, които както се оказа са най големи за България ( в Лудогорец не получават премии за двубои от първенството) и категорично необосновани за клуб без приходи и огромни задължения!
Тъй като вездесъщия Стойчо е отказал да мисли за себе си в тази посока, орязването на разходите ще трябва да стане чрез продажба или уволнение на футболисти. Ясно е че те ще търсят правата си в съда, но пък тази институция не работи от днес за утре и нещата ще се протакат достатъчно дълго за да може Томов да изпълни петилетната си програма!
После я камилата, я камиларя - може дотогава разплащането с финикийски знаци да е загубило своя приоритет и сделките да са в натура!
Затягането на коланите ще обхване както отбора, така и неговите благодетели - повече няма да се губят облози в полза на трети отбори и да се налага да се изхранват и обгрижват заедно с семействата и роднините им в СПА центровете на приближени на "армейския" клуб! ( после никаква благодарност на терена!)
С бягството на Карачанаков, продажбата на Буш и пенсионирането на Вальо се спестяват средства колкото за издръжката на отбор от ранга на Марек, макар по този начин да се нанася пореден удар върху Българщината и Християнството като цяло, се появява искрица светлина на финансовия небосклон в клуба (макар че може да се окаже поредния пожар)!
В противовес на всичко случващо се около ЦСКА, вътре в отбора атмосферата остава прекрасна (трудно намирам достатъчно силна дума за да опиша радостта, любовта, ентусиазма и удоволствието което изпитват футболистите от това което им се случва) и забавна огромна роля за което има шегаджии (както го нарича Лупи) като Тончи и Сиолва!
Любов ли бе да я опишеш.....................................[/offtopic]

Защи ще съди клуба бе, тиняк?

Въпросът е ЗАЩО?! - Нали?!
Отговор:
Защото е традиционно за клуба - ако не го съди все едно, че не е играл в ЦСКА!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 яну 2015 13:51

По-умен отговор не бях и очаквал. Земи се застреляй и ни освободи от присъствието си . :lol: :lol:
Малоумник.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 яну 2015 13:59

Изображение

1. Не, не са били. Боби по същото време е бил в Дубай.
2. Не знам да има. Не знам някой да е осъществил цесия и да има конфликт на интереси.
3. Да редно е. Пазар. Не, няма конфликт на интереси.
4. Да редно е. Не, няма конфликт на интереси.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 яну 2015 14:06

Я,обичайните заподозрени (магарето-вълк който всъщност е мишка и човечеца дето го е срам да каже от кой отбор е и за това се прави на 632 армееца) пак са тук и църкат против ЦСКА!Що ли не съм изненадан? :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 яну 2015 14:07

GOLEADOR написа:Я,обичайните заподозрени (магарето-вълк който всъщност е мишка и човечеца дето го е срам да каже от кой отбор е и за това се прави на 632 армееца) пак са тук и църкат против ЦСКА!Що ли не съм изненадан? :shock:

С какво точно църкам срещу ЦСКА :?: :?: :?:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 яну 2015 14:19

cska-632 написа:Изображение

2. Не знам да има. Не знам някой да е осъществил цесия и да има конфликт на интереси.

Ти ли си главния прокурор :o ?Мислих,че си прост милиционер от ДС в отдел селскостопански животни!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 яну 2015 14:19

cska-632 написа:
GOLEADOR написа:Я,обичайните заподозрени (магарето-вълк който всъщност е мишка и човечеца дето го е срам да каже от кой отбор е и за това се прави на 632 армееца) пак са тук и църкат против ЦСКА!Що ли не съм изненадан? :shock:

Въпроса ти е реторичен.Даже във форума на ЦСКА те споменават с "добро" (виж снимката).Защо ли?
[rimg]http://prikachi.com/images/926/7885926J.jpg[/rimg]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 яну 2015 14:21

GOLEADOR написа:
cska-632 написа:

Въпроса ти е реторичен.Даже във форума на ЦСКА те споменават с "добро" (виж снимката).Защо ли?
[rimg]http://prikachi.com/images/926/7885926J.jpg[/rimg]

Това, че сте заслепени и не виждате какво се случва в ЦСКА е лично ваш проблем.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 яну 2015 14:49

cska-632 написа:Изображение

Смени си ника...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2015 14:57

Logical person написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:"Най-фрапантните" случаи, които ЦСКА дава за пример за злоупотреби в клуба...

Добре де, тези примери всъщност кой ги дава? Сегашното ръководство ли? Ако да, прилагат ли някакви доказателства към думите си: договори, документи за парични преводи и др.?

Естествено че прилагат. В сигнала към прокуратурата, на медиите кой ще даде такива документи.

Чакай сега, кое му е естественото? Никой от вашите ръководители не каза ясно, че има сигнал до прокуратурата. Първо малкото Саше поплака, че призовавали БФС да каже на Ботев да има дадат едни 250 000 като уж дължими по сделката с Анисе, а сетне се появи някакъв лист в стил "ревяща и тропаща с крак леличка", който уж служи за сезиране на прокуратурата. Това ли са материалите придружаващи "сигнала"? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”