Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 12 мар 2020 15:57

аз съвсем цивилизовано си казвам мнението, че Ганчев ни излъга, лъже и продължава да си играйка. При лупи и титан имахме по-добри показатели, както като точки, така и като игра. Факт. Ниския първо ни направи за смях, после почна да бие фенове, които му искаха развносметка, а сега се е скрил зад някоя табуретката и мисли схеми. Заради такива интриганти е нормално и публиката да е разтроена. Аз джудже не го харесвам още от наглия начин, по който си докара цялото село на Армията.
А отноно Стоилов, нека и синчето да има вина за селекцията, а? Май удобно ще се изкара някой виновен, чийто ген не е свързан с на г-н 120см!? Едно време имаше змии, сега има змии, свраки и лисици :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 16:21

шивача написа:аз съвсем цивилизовано си казвам мнението, че Ганчев ни излъга, лъже и продължава да си играйка. При лупи и титан имахме по-добри показатели, както като точки, така и като игра. Факт. Ниския първо ни направи за смях, после почна да бие фенове, които му искаха развносметка, а сега се е скрил зад някоя табуретката и мисли схеми. Заради такива интриганти е нормално и публиката да е разтроена. Аз джудже не го харесвам още от наглия начин, по който си докара цялото село на Армията.
А отноно Стоилов, нека и синчето да има вина за селекцията, а? Май удобно ще се изкара някой виновен, чийто ген не е свързан с на г-н 120см!? Едно време имаше змии, сега има змии, свраки и лисици :!:

Не е много цивилизовано това дето си го написал но както и да е. Сигурен ли си че Ганчев е пратил да бият несъгласните с него. Основните неща които обеща Ганчев ги изпълни,направи Панчарево една добра база за тренировки, явно някои забравиха какво беше там преди да дойде Ганчев, с не много голямо желание но даде едни 8млн.лв за емблемата както беше обещал на феновете, вече никой не говори за забавяне на заплати и проблеми с лиценза,работи се и по започване на строежа на нов стадион.Лично мое мнение е че и феновете не си изпълнихме всичко което бяхме поели като ангажимент към отбора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 мар 2020 16:22

[offtopic]
peliforewer написа:Иво ако ми разрешиш и аз ще си кажа мнението , хубави, лоши в момента това са футболистите на ЦСКА. Класираха се на полуфинал за Купата и са с равни точки с отборите заемащи 2 място,като предварителни очаквания нищо изненадващо, като качество на игра незадоволително.Остават два месеца които ще ни определят сезона, имаме реални шансове за Купата и за второто място, феновете имат два варианта или да не ходят на стадиона и критикуват яростно по форумите или да застанат зад отбора и го подкрепят безрезервно. А да наричаш футболисти на ЦСКА инвалиди, безработни,некадърници показва всичко друго само не и грижа или любов към ЦСКА. Гоним Ганчев и какво правим, аз и ти ще издържаме отбора или ще направим нов стадион, пробвахме при Лупи не стана.Когато трябва да се критикува ръководството и футболистите нека да се прави цивилизовано, нека говорим помежду си, а не чрез медиитеда се ругаем, нека не доставяме удоволствие на сините фенове. И много те моля не се изказвай от името на всички фенове на ЦСКА, всички имаме глави на раменете си и можем да решаваме самостоятелно кое е добре и кое не за ЦСКА.
[/offtopic]
Класираха се на полуфинал за Купата и са с равни точки с отборите заемащи 2 място

Дреме ми. Стига да е разрешено ще има фенове за мачовете за купата, защото така феновете ще покажат за пореден път, че ЦСКА не е създаден с мисия "да живурка" или да бъде още едно футболно клубче, а е създаден с цел да бъде лицето на българския футбол. Селекциите на Ганчеви и Стоилас за 4 години не са постигнали абсолютно нищо! 2-ро място за ЦСКА е провал. Може да е успех за левски и другите клубчета, но за ЦСКА е провал.
А да наричаш футболисти на ЦСКА инвалиди, безработни,некадърници показва всичко друго само не и грижа или любов към ЦСКА

Искаш да лъжа ли? Не е ли факт, че огромна част от футболистите идват като безработни (без клуб)? Че голяма част се оказа, че имат или до скоро са имали сериозни контузии? През ЦСКА за 4 години мина баснословно количество играчи-чужденци. Мисля, че няма спор, че първенството ни е адски слабо. А тези чужденци не успяха да спечелят нито едно съревнование. Провалиха се на всички фронтове. Според мен това обективно ги определя за некадърници и/или мухльовци! Защото и на другите отбори играчите са слаби, но тия на ЦСКА се осират във важните мачове заради липса и на характер, въпреки че срещу тях играчите също са слабички. Да твърдя като лакей обратното не е любов към ЦСКА, а е подмазване на шефУвИтИ и е вредно за ЦСКА!
Гоним Ганчев и какво правим

Не гоним Ганчев, а културно като европейци показваме с отсъствието си, че сегашния модел на мениджмънт не ни харесва и за нас е предателство към историята и традициите на клуба. За сега все още е оставен да прави каквото иска. Но като правят дребен алъш-вериш, да не чакат ръкопляскания. Ако някога направят нов стадион, аз лично съм се зарекъл, че ще си купя абонаментна карта. Дали ще ходя си е моя работа.
И много те моля не се изказвай от името на всички фенове на ЦСКА, всички имаме глави на раменете си и можем да решаваме

Никога не съм ти казвал,че нямаш глава и не можеш да вземаш решения, или да говоря от твое име.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 мар 2020 16:26

Шивач, гледаш малко едностранно на нещата. Съгласен съм, че хора като Стойлов, Трифон Попов и пр. нямат място в клуба. Вярно е също, че отбора не играе добре. Но не бива да забравяме и фактите в полза на Ганчев. Уреди ни купата, пренаправиха първенството заради нас, закупи активите, инвестира в инфраструктура, бази и школи. Може при Титан и Лупи да сме играли по - красиво, но въпросните хора съсипаха клуба, докато Ганчев се опитва да изгради нещо дългосрочно.
Най - съществения въпрос е имаме ли алтернатива на Ганчев? Има ли друг милионер, готов да налива пари в клуба? Можем спокойно да си мечтаем за титли, европробиви, и тотална доминация срещу всеки съперник, но реалността е друга.
Вероятно ако не беше Ганчев сега щяхме всички да сме обелки.
Аз искам една обединена и цивилизована червена общност, защитаваща интересите на клуба. Затова реагирам толкова остро спрямо всеки който иска да гони Ганчев. Нека има конструктивен диалог, не като последните седмици на стадиона ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 мар 2020 16:34

peliforewer написа:
шивача написа:аз съвсем цивилизовано си казвам мнението, че Ганчев ни излъга, лъже и продължава да си играйка. При лупи и титан имахме по-добри показатели, както като точки, така и като игра. Факт. Ниския първо ни направи за смях, после почна да бие фенове, които му искаха развносметка, а сега се е скрил зад някоя табуретката и мисли схеми. Заради такива интриганти е нормално и публиката да е разтроена. Аз джудже не го харесвам още от наглия начин, по който си докара цялото село на Армията.

Не е много цивилизовано това дето си го написал но както и да е. Сигурен ли си че Ганчев е пратил да бият несъгласните с него. Основните неща които обеща Ганчев ги изпълни,направи Панчарево една добра база за тренировки, явно някои забравиха какво беше там преди да дойде Ганчев, с не много голямо желание но даде едни 8млн.лв за емблемата както беше обещал на феновете, вече никой не говори за забавяне на заплати и проблеми с лиценза,работи се и по започване на строежа на нов стадион.Лично мое мнение е че и феновете не си изпълнихме всичко което бяхме поели като ангажимент към отбора.

Сигурен съм, за съжаление и част от тарторите имат вина. Въщност освен базата в Панчарево(с най-ниско качествени материали направена), постигна и още нещо обещано-че ще си играйкаме! Тея 8милиона държавата му ги върна с китайските трошки, нека не се залъгваме. Знаем го от всичките му схеми колко е по даването. Целта му е друга, не ни е взел да ни ИЗДЪРЖА(както обяви), а пак да прави разни далавери. И ако напусне ще се изкефя на макс, хич не ми пука за него, колкото и да го харесвах преди години, всички пътеки насра.Иначе и титаните работиха по нов стадион, както и лупи, резултата засега е същия!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 мар 2020 16:43

HardWork написа:Шивач, гледаш малко едностранно на нещата. Съгласен съм, че хора като Стойлов, Трифон Попов и пр. нямат място в клуба. Вярно е също, че отбора не играе добре. Но не бива да забравяме и фактите в полза на Ганчев. Уреди ни купата, пренаправиха първенството заради нас, закупи активите, инвестира в инфраструктура, бази и школи. Може при Титан и Лупи да сме играли по - красиво, но въпросните хора съсипаха клуба, докато Ганчев се опитва да изгради нещо дългосрочно.
Най - съществения въпрос е имаме ли алтернатива на Ганчев? Има ли друг милионер, готов да налива пари в клуба? Можем спокойно да си мечтаем за титли, европробиви, и тотална доминация срещу всеки съперник, но реалността е друга.
Вероятно ако не беше Ганчев сега щяхме всички да сме обелки.
Аз искам една обединена и цивилизована червена общност, защитаваща интересите на клуба. Затова реагирам толкова остро спрямо всеки който иска да гони Ганчев. Нека има конструктивен диалог, не като последните седмици на стадиона ...

Евала, машала, аферим! аз предпочитах 10г във В група без купи и да си изчистим задълженията пред това унижение.
Аз на никой не се кланям. Бих си обърнал мнениетос само, ако видя наистина да се мисли в перспектива. И да се спре с връщането на бивши селяни от ловеч, на Армията. Вместо да върнат Стойчо Младенов, Сашо Тонев, Бербатов, Мартин Петров, взимат всичко бившо ловешко. Оставям настрана позора, който отнасяме заради разни търговски трикове, но селенията ми идва в повече.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 мар 2020 16:55

Ахмед Ахмедов записа дебют за ЦСКА в елита при 2:0 над Берое.

Нападателят стана 32-ият използван футболист в първенството този сезон, което е рекорд за „армейците“. „Армията“ не помни такова чудо – за 24 кръга да са ползвани 32-ма играчи! Чужденците са 21, а българите 11.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 17:55

Не очаквах толкова позитивни отговори в анкетата за Тенекето :roll: Квот кат го вземем тва Тенеке.Голям празлук..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 19:13

шивача написа:
peliforewer написа:

Сигурен съм, за съжаление и част от тарторите имат вина. Въщност освен базата в Панчарево(с най-ниско качествени материали направена), постигна и още нещо обещано-че ще си играйкаме! Тея 8милиона държавата му ги върна с китайските трошки, нека не се залъгваме. Знаем го от всичките му схеми колко е по даването. Целта му е друга, не ни е взел да ни ИЗДЪРЖА(както обяви), а пак да прави разни далавери. И ако напусне ще се изкефя на макс, хич не ми пука за него, колкото и да го харесвах преди години, всички пътеки насра.Иначе и титаните работиха по нов стадион, както и лупи, резултата засега е същия!

Ето малко информация за тези прословути китайски джипове,досега съм спорил поне сто пъти с левскари на тази тема,вече ми се налага и с цесекари,търгът е февруари 2017г. тогава въобще никой не е бил наясно какво ще се случва с емблемата.Сделката е проверявана от служебното правителство на Герджиков и следващото на Борисов и накрая от комисия от Европарламента и никой не е открил нередности.Ето и подробности за търга [offtopic]....при оферта за 11,5 млн. лева "Българска автомобилна индустрия", която сега сглобява у нас китайските джипове "Грейт уол", се е оказала сигурен победител. Най-близкото до нейното предложение от конкурент е било с около 8 млн. лв. по-скъпо.

От МВР имат солиден аргумент за промяната на критериите - така вместо почти 30 млн. без ДДС ще се платят близо 60% по-малко. В мотивите си за избора е посочено като предимство и това, че предложените автомобили се сглобяват в България, което намалява стойността им.

Сумата за покупка на джиповете е част от 160 млн. евро, които ЕС отпусна от спешните фондове за справяне с бежанската криза.

В търга за високопроходимите машини са участвали 11 компании. Част от тях отпадат заради непълна документация или не отговарят на изискванията.

До финалния кръг са допуснати четири, а запознати с документите твърдят, че по отношение на техническите параметри офертата на "Българска автомобилна индустрия" е класирана на последно място, макар и с голяма разлика от останалите. Експерти от автомобилния бранш казват, че китайските джипове не са некачествени, но не са тествани за специфична полицейска и охранителна дейност, особено в труднодостъпни райони като граничните.

А джиповете ще се използват от полицията при противодействие на нелегалната миграция по външни граници на ЕС. Поради това са и с допълнително оборудване - радиостанции по стандарта ТЕТРА, система за разпознаване на автомобилни номера, таблети с принтери и монтирани допълнителни фарове на покрива.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 19:30

Да се анулира визата за ремонт и реконструкция на стадион "Българска армия" в Борисовата градина. Това поиска общинският съветник арх. Борислав Игнатов в питане до кметът на София Йорданка Фандъкова в края на сесията на СОС днес, съобщава "stolica". Визата бе издадена през септември 2019 г. от НАГ на Столична община. До издаването на документа се стигна след настояване и на спортния министър Красен Кралев.

Да ремонт може да се извърши на съществуващ спортен обект, но не и реконструкция, тъй като това означава промяна на конструкцията на съществуващ обект, обясни архитектът.

"Запазването на съоръженията се допуска само с ПУП. Самото издаване на виза може да бъде само за ремонт, който не позволява промяна на реконструкция. В издадената виза има несъответствие и визата да се анулира", каза арх. Игнатов. Той коментира, че за такова решение за запазване или незапазване на спортно решение се взема с 3/4 от Столичния общинския съвет. Борисовата градина няма ПУП, а само проект, който през лятото на 2019 г. мина през две обществени обсъждания и трябва да се преработи. Едно от предложенията за промяна в проекта бе именно за реконструкция на ст. Българска армия в границите на съществуващия стадион.Ето го джендъра Изображение
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “ЦСКА”