Karsa Orlong написа:За последния мога да кажа само едно - не знам как някои от пишещите тук продължават да възхваляват играта му срещу Нюкасъл. Прочетох коментари от сорта на "не му достигна самочувствие да си спре топката, Джерард му центрира перфектно 3 пъти, но при 2 от тях той се пласира грешно, а при третия удари греда". Това са все неща, с които никой централен нападател не би се гордял, още повече ако струва толкова пари.
Абсолютно съм съгласен с теб. И аз като чета коментарите на някои хора и започвам да си мисля, че или гледам други мачове или грам не разбирам от футбол. Аз само като му видя спирането, като видя дрибъла му и се смазвам от смях. Да не говорим, че понякога като получи някой пас в коридор и той дори не се усеща, че е за него и става за смях на целия стадион. Да не говорим, че е може би най-бавния футболист във Висшата лига. Абе освен една физика, която той не може да я използва, друго не виждам в тоя човек. Той дори при центриранията вечно не се е пласирал добре. Но все пак, колкото и да го плюем едва ли ще оправим нещо. Остава ни да се надяваме да се случи чудо и Анди, ако не друго, то поне част от центриранията към него да започне да вкарва. Искрено се надявам да дойде денят в който да кажа тук: "Аз сбърках за Анди, благодарение на него станахме шампиони"!