Лудогорец – Левски - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Шоуто на Гонзо

Мнениеот hienizator » 25 сеп 2011 21:15

RobiVanPersie написа:Тези коментари не ми допадат много....Прекалено много вживяване има,но това е само моето лично мнение ;)

Според мене да сме сменя "театрал-майстора" в този момент ще провали целия сезон от тук нататък...Забелязвам прогрес в нашата игра,но има още много какво да се желае...Лудогорец е най'силния отбор в България в момента и в някой момени (може да се каже в повечето) изглеждаше,че ние ще сме победиля,но те ни надиграха...В момента не трябва да се сменя тренера,това ще обърка футболистите още повече! ;)

А ти си се объркал тотално ... къде видя прогрес бе пич? Нашите играчи не можеха да си подават (а това не е само днес принципно)... всички бяха кръгла нула, изключение правят според мен само Дъстли и Гаджев(само заради гола) ... трагични! Аз виждам че Тони Калво е в трагична форма ... това момче някой ако му е наблюдавал играта когато е във форма ще се озъби направо. Та той в днешни дни не дава и 10% от потенциала си, Райков днес - също толкова трагичен, а вече и децата разбраха как играеме по фланговете само,е какво става когато и двете ти крила ги няма? За Цветков не ми се говори просто "нямало по-техничен",не може да отлепи горкия! А защитата ни майко мила - Милиев днес само екип на Лудогорец му липсваше ... Сержиньо е до кога ще го мъчиме като защитник то от самолет се вижда, че не е за там! От селекцията ни почти нищо не става ... имаме огромни проблеми в защита и огроомни проблеми в нападение! А най-големия ни проблем е треньора или по-точно липсата на такъв ... няма абсолютно никаква изненада в играта ни,даже напротив еднообразие, което не съм виждал никъде ... липса на идеи и точни играчи! Аз мисля че сезонът си отива вече за нас ... сигурно ще бием локо сф е и!? Прасетата с тази наша безидейност ще ни разкъртят ... познайте с какво с извейдащи пасове зад защитата, както днес ни биха и Лудогорец!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот UltraBlue » 25 сеп 2011 21:19

На Левски му трябва Наско Сираков, веднага!!!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 25 сеп 2011 21:34

hienizator написа:
RobiVanPersie написа:Тези коментари не ми допадат много....Прекалено много вживяване има,но това е само моето лично мнение ;)

Според мене да сме сменя "театрал-майстора" в този момент ще провали целия сезон от тук нататък...Забелязвам прогрес в нашата игра,но има още много какво да се желае...Лудогорец е най'силния отбор в България в момента и в някой момени (може да се каже в повечето) изглеждаше,че ние ще сме победиля,но те ни надиграха...В момента не трябва да се сменя тренера,това ще обърка футболистите още повече! ;)

А ти си се объркал тотално ... къде видя прогрес бе пич? Нашите играчи не можеха да си подават (а това не е само днес принципно)... всички бяха кръгла нула, изключение правят според мен само Дъстли и Гаджев(само заради гола) ... трагични! Аз виждам че Тони Калво е в трагична форма ... това момче някой ако му е наблюдавал играта когато е във форма ще се озъби направо. Та той в днешни дни не дава и 10% от потенциала си, Райков днес - също толкова трагичен, а вече и децата разбраха как играеме по фланговете само,е какво става когато и двете ти крила ги няма? За Цветков не ми се говори просто "нямало по-техничен",не може да отлепи горкия! А защитата ни майко мила - Милиев днес само екип на Лудогорец му липсваше ... Сержиньо е до кога ще го мъчиме като защитник то от самолет се вижда, че не е за там! От селекцията ни почти нищо не става ... имаме огромни проблеми в защита и огроомни проблеми в нападение! А най-големия ни проблем е треньора или по-точно липсата на такъв ... няма абсолютно никаква изненада в играта ни,даже напротив еднообразие, което не съм виждал никъде ... липса на идеи и точни играчи! Аз мисля че сезонът си отива вече за нас ... сигурно ще бием локо сф е и!? Прасетата с тази наша безидейност ще ни разкъртят ... познайте с какво с извейдащи пасове зад защитата, както днес ни биха и Лудогорец!
Защо са малко хората които мискят като Теб,явно гледат с някакви измислени очила.Фен съм и обичам отбора ама оня тъпанар докато се зъби и се излага няма стъпване на стадиона.По-зле никога не сме били без идеи без желание без игра и най-вече без треньор!!!Човек който незнае как да нареди 11 играча незнае как да ги надъха......какво повече да очакваме от него освен дъното друго невиждам,айде лека колеги и спирам да си тровя нервите с един нехранимайко.

БАТЭ

Re: Гледна точка на Томислав Русев

Мнениеот БАТЭ » 25 сеп 2011 21:50

Томислав Русев да не ви е пенкилер бе, баси стадото ... очи, уши и МОЗЪК нямате ли ???? Паднал Левски - Томислав, цунами в Япония - Томислав ....
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

deian1961
Контакти:

Мнениеот deian1961 » 25 сеп 2011 21:58

Гонзо трябва по най - бързия начин да бъде изгонен от ЛЕВСКИ. Ние верните до гроб левскари от Долна Митрополия искаме това.

Потребителски аватар
biggy
Контакти:

Мнениеот biggy » 25 сеп 2011 22:02

"Режисьорът" на шоуто или гледа с розови очила или е напълно сляп и неграмотен !!
Хайде стига с ревовете:Селекцията не оправда доверието и тези толкова могат-та нали Левски има най-добрите футболисти на БЪЛГАРИЯ ???
Днес какво виждат очите ми : при атака на Лудогорец 3-4 човека ескортират човека с топката , но никой не си прави труда да посегне да я отнеме ,при атака на Левски се движи само човека с топка в краката - другите или гледат безучастно или имитират някаква активност .
Не можах да разбера къде са ни халфовете къде е защитата и къде нападението(макар при съвременните тенденции във футбола защита-халфове-нападатели се припокриват)при нас всеки ходи на майната си.
При дефицита в нападение много ми е интересно защо никой не погледна към Емил Ангелов-доказал се на Герена добър футболист , който със сигурност щеше да внесе остротата,която и Арш и Цветков не разкриха днес(а смятам че и заплатата му е по-малка ).
Сержиньо Грийн продължава да се налага като бранител- нещо , което от самолет се вижда, че не му допада а и не е полезени тук се сещам за един човек , който с радост щеше да помогне - Елин Топузаков.
Йовов е свършил като футболист,Калво е по-голямо разочарование от Матондо ,Райков витае в облаците( а не е нищо особено и може само да си мечтае да го сравняват с Жоазиньо ), Старокин е като пилон за тренировки (с излючение на случаите когато спъне някой),Милиев губи увереност от мач на мач (но не го обвинявам за това),Арш е бавен и тромав (как е вкарал 32 гола миналия сезон не знам , но голмайстора на "Б" групата на Холандия е резерва във отбора на Шльонск Вроцлав-отбора който отстарни Локо Сф.затова не се учудвам от качествата му).
И да се върнем на "режисьора"- в мач в който му трябват бойци на терена - пуска "лигльото"Калво , невъзстановения Мулдер,Гърбаткото Йовов и резултата е на лице..
Добре че е Пламен Илиев ,че отивахме на 5тица :oops:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 25 сеп 2011 22:03

е нормално томето е един от малкото журналисти на които им ценя мнението
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 сеп 2011 22:15

БАТЭ написа:Томислав Русев да не ви е пенкилер бе, баси стадото ... очи, уши и МОЗЪК нямате ли ???? Паднал Левски - Томислав, цунами в Япония - Томислав ....

Подкрепям!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 сеп 2011 22:19

Коментара ще бъде нещо подобно: - Загубата на Левски е отражението на работата в Левски като цяло! Като се започне от Батков през Гонзо и школите ...
Обикновено Томето е пич и не им го спестява! Левскар е не го крие но и не си мълчи!
Ще слушам с интерес утре!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2011 22:59

PFC Litex написа:В момента по Канал 3, Сашо казва, че чули делегата на мача да казва "ние каквото можахме направихме, но и Левски да вземат да поиграят малко" :lol:

Е знаем си го Диков ;) Няма да е той ако не потърси някви пикантни (по възможност интригантски) новинки :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”