Sisi 1914 написа:veni__85 написа:Sisi 1914 написа:Тази пропусната дузпа ни изигра лоша шега!

Не знам какви са ти представите за Левски, но срещу такъв отбор да се оправдаваш за една дузпа е несериозно!!! Ако отпаднеш срещу Хайдук(примерно) и една дузпа ти е попречила да продължиш ОК, но срещу тези не важи.
Ставаше 4-2.
Дузпата беше при 2:2 никой не може да каже , какво щеше да е развитието на мача след това. И пак ще ти кажа не знам какви са ти критериите за Левски, че срещу такива анонимници да се оправдаваш с дузпа.
Примерно лично аз мога да ти кажа поне 14-15 човека от отбора 2005/2006, но преди 2-3 години едва ли ще се сетя за повече от 4 .
Същата работа ще е след 3 г. за този отбор и никой не може да ме обеди , че вината не е в треньора понеже , ако той не иска някой няма да го вземат или освободят. Да гледам Кабрал , който не можеше да спре една топка като хората днес и вкара случаен гол и Белмонт за който не ми се пише....
Сиси погледни играта на отбора като цяло, не само един момент от мача - дузпата.