"А" Футболна група - Сезон 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ни учи на морал,закони и правилници
тази извадка по-скоро показва как един отбор постоянно е наказван и са го превърнали в спонсор на централата, докато други за същите провинения се разминават със смешни глоби
-
- Контакти:
Re: Georgiterter
Странджата написа:Не са страхливци, а добре са усвоили методите на управление, които са били водещи в Османската империя. Основен похват е било при решаване на спорове да се отлага и протака, докато нещата се уталожат и тогава се е вземало решение. То е било подсказано от реалността, но далеч след събитието. Така на практика те не са управлявали, а само са узаконявали това, което вече е било факт, но сътворен от ситуацията на безправство, която управата би трябвало навремето да санкционира и прекрати.
Та това е, което някои наричат континюитет в обществения и политически живот - ние не сме се отклонили много от практиките на османците, макар че се смятаме за отдавна свободни от тяхната власт ...
В БФС не обичат футбола,те го ползват за лични облаги,в този съюз има хора които 20-30 години единствено си взимат заплатите и хонорарите и не са направили едно нещо полезно за играта,идва ми на ум за ген.Василев и неговата комисия по феърплей,нещо да е свършил след като всички казват че в българския футбол няма феърплей,да си е подал оставката заради това.Каква е ролята на Боби Михайлов в БФС,ами там реално се разпореждат Борислав Попов и Павел Колев,че той,Батето беше на светлинни години напред като шеф на футбола,поне не се криеше от журналисти и собствениците на клубове му имаха уважение.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
-
- Контакти:
А и батето нямаше проблеми със стомаха 

-
- Контакти:
Re: peliforewer
Странджата написа:Не смяташ ли след това, което си написал, че трябва да бъдеш конкретен - този, който обижда ЦСКА, има име или най-малкото ник. Дразни това обръщение към всички, това обобщаване, самият ти казваш, че не всички са еднакви и да си левскар или цесекар не е основание да бъдеш обиждан. Който си е заслужил обидата - назовавайте ги, иначе и други се чувстават засегнати и се понася лавината.
Има много хора тука, които или не им отговаряш, защото не са на твоето ниво, или конкретно показваш не/състоятелността им.
Не искам да кажа, че в последния си текст не си конкретен - просто искам да те попитам не си ли съгласен, че човек трябва да е конкретен. Извадил си факти - извадил си. Защо те са тези, а не и други - това е твое решение. Дали обаче ти дава право да правиш обобщение за публиката, която не е по-различна от цесекарската - има два обрза - фенове и зрители - привърженици. Ако само тези са фактите - това значи, че само феновете на Левски са такива, които заслужават наказание. Аз съм левскар и смятам, че тези наказания също са общи и неадресирани и с нищо не помагат за това, да се върне нормалната атмосфера на Герена. Напротив- само я нажежават, защото заради единици- екстремиести, фундаменталисти бих казал, го отнасят всички ...
Често си във форума и би трябвало да знаеш кои са провокаторите и от двете страни,така че защо да им правя допълнителна реклама,ако си ми прочел първия коментар там съм се извинил на нормалните фенове на Левски и съм посочил точно и ясно кои фенове имам предвид.Аз съм извадил това което са сторили от Левски,защото от техните фракции ни заливат всяка седмица с по две-три декларации,а тази последната на националният фенклуб на Левски е без аналог ,за такива думи се ходи на съд,даже и медиите които ги тиражират подлежат на санкции.Никога не съм и казвал че и при нас няма подобни,но отношението към Цимбика,към Дучето в сектор Г е показателно,а подкрепата на отбора въпреки групата която играе,настроението на Армията,хореографията е положителна промяна.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Кой ни учи да гледаме в чуждата паница при положение, че нашата е пълна с ла*на? 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- Captain Stottlemeyer
Re: peliforewer
Странджата написа:Не смяташ ли след това, което си написал, че трябва да бъдеш конкретен - този, който обижда ЦСКА, има име или най-малкото ник. Дразни това обръщение към всички, това обобщаване, самият ти казваш, че не всички са еднакви и да си левскар или цесекар не е основание да бъдеш обиждан. Който си е заслужил обидата - назовавайте ги, иначе и други се чувстават засегнати и се понася лавината.
Има много хора тука, които или не им отговаряш, защото не са на твоето ниво, или конкретно показваш не/състоятелността им.
Не искам да кажа, че в последния си текст не си конкретен - просто искам да те попитам не си ли съгласен, че човек трябва да е конкретен. Извадил си факти - извадил си. Защо те са тези, а не и други - това е твое решение. Дали обаче ти дава право да правиш обобщение за публиката, която не е по-различна от цесекарската - има два обрза - фенове и зрители - привърженици. Ако само тези са фактите - това значи, че само феновете на Левски са такива, които заслужават наказание. Аз съм левскар и смятам, че тези наказания също са общи и неадресирани и с нищо не помагат за това, да се върне нормалната атмосфера на Герена. Напротив- само я нажежават, защото заради единици- екстремисти, фундаменталисти бих казал, го отнасят всички ...
Странджа, умен човек си, защо си губиш времето!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Литекс аут от А група, пощадиха Пеевски само с наказание
Очаквайте подробности
Последна промяна от nivo на 16 дек 2015 14:21, променено общо 2 пъти.
Re: Левски и Литекс са аут от А група
Taka трябва да е.Факт.
Гаджев за това ще да се е радвал толкова... 

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
mai samo 1 otbor 6te e aut