bnboris0v написа:Това е истината. За вътрешното първенство Лудогорец е полезен, но в Европа някак...абе без публика няма как да си голям отбор
Честно казано братле тея писаници почнаха да ми писват,в смисъл-след всеки един мач на Лудогорец едно и също: Да,играха супер,НО нямат публика.
Еми е*ем ти журналистиката, кво искат,Кирил Домусчиев и публика ли да им направи?
Да,сигурно феновете на Лудогорец никога няма да разберат кво е да се движиш в колона от хиляди коли с жълто-черни знамена тръгнали към Бургас за мача,няма да разберат кво е да играеш пред десетки хиляди души синя или червена агитка,ама не разбирам те или пък футболистите им кво са виновни че да им се натяква непрекъснато.
Гачели след първите години от създаването си ние сме имали по сто хиляди на стадиона,ай сиктир.
И кво като ние например бехме 12-15 000 на Лазур с Щутгарт? Ако бехме играли толкова добре колкото Лудо с Пуул или с Мадрид спокойно си продължавахме напред...ама имали сме били много агитка...и кво от тва?
Аз имам чувството че Лудогорец и ШЛ да спечелят,ше чета същите тъпотии, то угодия няма,заеби..
Огромната заслуга на Лудогорец и на Домусчиев особено за футбола у нас е че ясно показа как се правят нещата,направо дава наготово работеща рецепта за всички останали,и ние вместо да седим и да си водим записки, търсим маана че немали публика...е затва ни е всичкото на тоя хал-вместо да се съсредоточим в собствените си неща и да бачкаме здраво за да ги стигнем,ние ги плюем че били един файтон хора, може да,толкова са,само че когато моя отбор направи това което направи Лудо,аз чак тогава ше се чувствам в правото си да ги е*авам....
P.S. Бил съм на мачове и на Бернабеу и на Камп Ноу и ако си мислите че там мачовете не са ама ТОЧНО като снощния откъм агитки и че публиката не е в по-голямата си част театрални зрители,начи ви е време за reality check...