Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Вън този негодник от Левски !
Празнува след победата на родния му клуб. Събличай!
tprodanov написа:Кировец написа:Феновете са фенове, а не собственици, наместници или пъдари.
Левски е частна собственост. Тодор кара влака, плаща на возещи се. Никой нищо не може да му нареди.
Глупости. Феновете са основен клиент и могат да предявяват всякакви претенции към доставчика на услугата.
Колкото до частната собственост, некъде бях задавал въпроса - кога и как Батков е придобивал нещо от Левски?
Ти като отидеш в Кауфланд примерно, как мислиш, дали можеш да им наредиш да си сменят собственика, фирмените цветове, цените, местоположението? Единствената претенция е да си върнеш развалената стока и да си получиш парите дадени за нея! Разликата не е много голяма, защото ако погледнеш в Търговския регистър и виждаш кой е собственик на 90% от акциите на ФК Левски 1914. Та след като там не пише твоето име, най-много да отидеш да си искаш парите обратно от абонаментната карта, ако имаш такава и не си доволен от игра, селекция и т.н. Или хайде да не е толкова далечен пример - ако идеш на театър и не ти хареса постановката, дали искаш оставката на собственика на театъра, режисьора или актьорите? Купувате акциите от бай ви Ганя и вие си избирате треньор, играчи, цвят на седалките и т.н.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- Синият Болярин
- Контакти:
Няма доказателства, че снимката е от въпросната вечер. Ясно е, че този сезон му е последен, но най-добре да не играе повече ако се окаже истина.
- vannistelroy
- Контакти:
Не е само Пелето...има нещо гнило в целият Левски.

ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!
До Ревящите и Събличащите.
Стига рев...Идвайте на стадиона и подкрепяйте отбора...Сега е нужна подкрепа, а не когато се вдигат купи, титли и т.н. Колкото до снимката...Някой вярва ли на тази поредна помия на жълтите новинарски сайтове...Замислете се малко преди да повярвате на тази измишльотина.
Стига рев...Идвайте на стадиона и подкрепяйте отбора...Сега е нужна подкрепа, а не когато се вдигат купи, титли и т.н. Колкото до снимката...Някой вярва ли на тази поредна помия на жълтите новинарски сайтове...Замислете се малко преди да повярвате на тази измишльотина.
- igor tomasic
- Контакти:
TVN написа:До Ревящите и Събличащите.
Приятел може и да съм ревящ , но все още ходя на стадиона ! Ще рева колкото си искам , а относно това дали е жълт сайт или не , дали е лъжа или е истина да ти кажа , че не ме вълнува.ТОЗИ НЕКАДЪРНИК НЯМА МЯСТО В ЛЕВСКИ ! СПОМНИ СИ КАК ИЗБЯГА ОТ ЛЕВСКИ ! ЛЕВСКИ ГО ИЗГРАДИ КАТО ФУТБОЛИСТ ! И щом като ходя на стадиона ще си рева колкото искам , защото ме боли да гледам 100 годишния ми любим клуб да е съсипван от разни отрепки.А вие престанете да ми говорите кога и как се подкрепя Левски и да ми се правите на моралисти , защото това ,че не удобрявам този паляк не значи , че не подкрепям ЛЕВСКИ ! И в събота бях и видях резила на въпросната "звезда" и пак ще бъда , но такива като този трябва да не смеят да припарят до Герена !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
- Синият Болярин
- Контакти:
redman написа:tprodanov написа:Кировец написа:Феновете са фенове, а не собственици, наместници или пъдари.
Левски е частна собственост. Тодор кара влака, плаща на возещи се. Никой нищо не може да му нареди.
Глупости. Феновете са основен клиент и могат да предявяват всякакви претенции към доставчика на услугата.
Колкото до частната собственост, некъде бях задавал въпроса - кога и как Батков е придобивал нещо от Левски?
Ти като отидеш в Кауфланд примерно, как мислиш, дали можеш да им наредиш да си сменят собственика, фирмените цветове, цените, местоположението? Единствената претенция е да си върнеш развалената стока и да си получиш парите дадени за нея! Разликата не е много голяма, защото ако погледнеш в Търговския регистър и виждаш кой е собственик на 90% от акциите на ФК Левски 1914. Та след като там не пише твоето име, най-много да отидеш да си искаш парите обратно от абонаментната карта, ако имаш такава и не си доволен от игра, селекция и т.н. Или хайде да не е толкова далечен пример - ако идеш на театър и не ти хареса постановката, дали искаш оставката на собственика на театъра, режисьора или актьорите? Купувате акциите от бай ви Ганя и вие си избирате треньор, играчи, цвят на седалките и т.н.
Сравнението е неточно. С Кауфланд не ме свързва нищо освен евентуалната ценова изгодност на продуктите им, а липсата на такава е лесно преодолима. Аз не съм изградил Кауфланд, но акционерите индиректно са принудени да се съобразява с мен в частност и обществото като цяло, защото иначе ще фалират. Предоставяйки взаимноизгодни условия, аз получавам приемлива цена, а те печалба, която да осмисля продължаването на дейността. Левски е създаден от няколко човека, но е придобил популярността си благодарение на значителен брой хора. Когато Левски е бил популярен, Батков още не е бил роден. За разлика от Кауфланд, към който клиентите нямат сантименти, Левски си има привърженици, които подкрепят единствено този отбор, а не футбола като игра. В сила е обратното - Левски се подкрепя не от феновете на играта, а само от левскарите. Кауфланд ако изгуби даден сегмент от клиенти, може да си привлече друг и ще продължи да функционира, но ако Левски изгуби левскарите губи всичко. Батков може да дава пари и счетоводно средствата да се движат в една посока, но косвено той извлича огромни дивиденти от ролята си на президент. Левски се подкрепя от най-големите бедняци до хора по с много контакти и власт, което на Батков му отваря много врати. Преди Батков Левски си бе пак Левски, докато същото за Батков няма как да се твърди.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Декларации да пускаме ли ?
Генов: Имаше дузпа и за Левски
Главният съдия Георги Кабаков е трябвало да отсъди дузпа за Левски след като даде такава и за ЦСКА във вечното дерби.
Това заяви експертният гост Антон Генов във втората част на предаването "Пред банята", която беше посветена на спорните съдийски отсъждания.
В края на мача при центриране Ивайло Чочев издърпа фланелката на Димитър Макриев и го свали на земята в наказателното поле. Миг след това пък Апостол Попов игра с ръка.
"Нарушението срещу Макриев е явно и трябваше да бъде отсъдено. Ръката на Попов не трябва да се свири, защото той няма време да реагира", обясни Генов.
Бившият съдия открои и една тревожна тенденция: "В "А" група някои български национали си позволяват какво ли не. Проблемът е, че когато излизат за представителния ни тим, те правят същото и получават съответното наказание. Спомнете си мача с Армения. От това страда националният тим. Така че е добре, че Кабаков вдигна всички картони."
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
igor tomasic написа:TVN написа:До Ревящите и Събличащите.
Приятел може и да съм ревящ , но все още ходя на стадиона ! Ще рева колкото си искам , а относно това дали е жълт сайт или не , дали е лъжа или е истина да ти кажа , че не ме вълнува.ТОЗИ НЕКАДЪРНИК НЯМА МЯСТО В ЛЕВСКИ ! СПОМНИ СИ КАК ИЗБЯГА ОТ ЛЕВСКИ ! ЛЕВСКИ ГО ИЗГРАДИ КАТО ФУТБОЛИСТ ! И щом като ходя на стадиона ще си рева колкото искам , защото ме боли да гледам 100 годишния ми любим клуб да е съсипван от разни отрепки.А вие престанете да ми говорите кога и как се подкрепя Левски и да ми се правите на моралисти , защото това ,че не удобрявам този паляк не значи , че не подкрепям ЛЕВСКИ ! И в събота бях и видях резила на въпросната "звезда" и пак ще бъда , но такива като този трябва да не смеят да припарят до Герена !
Пелето се изгради като футболист в ЦСКА, що пишеш лъжи