Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Къде сме ние?А къде са те?Левски vs Борусия Дортмунд

Мнениеот Кашчей » 05 яну 2014 10:20

stoyankd написа:Договорът на Левандовски изтича през лятото и той подписва като свободен агент. Гьотце имаше освобождаваща клауза и Байерн заплатиха сумата по нея. Няма нищо общо между тези два трансфера и евентуалния на Родригес. Феновете на Борусия не приеха трансфера на Гьотце, предполагам сега ще освиркат и Левандовски. Тодор Батков е собственик на Левски и една от основните му задачи е осигиряване на финансирането. Поне така е със собствениците на всяка една друга фирма. Не е работа на феновете да набират средства чрез SMS и подобни. Има огромна разлика между собственик и фенове.

А работа ли е на феновете да се месят в работата на ръководството? Вие кога за последно в неважен уж домакински мач сте напълнили стадиона, така както го пълнят феновете на Борусия? Къде бяха десетките хиляди фенове на "Левски" срещу "Пирин" ГД, а срещу ЦСКА на Националния стадион?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 яну 2014 10:22

sostenere написа:Ти си много смешен бе автора. 1-во конкретно за този трансфер той става след изтичането на договора на Левандовски, 2-ро не може да сравняваш и правиш аналог с трансферите, защото Левски София е клуб със сто годишна история, Лудогорец е някаква прищявка на бизнесмен, който утре може и да го няма, ако той реши така. Дали случаят в Германия е същия, дали Байерн е отбор с 3-4 годишна история ? Аре мислете малко бе да му еба майката, имам чувството, че само олигофрени има тук... Като ти харесва Батков си го взимай у дома, Батков е спечелил милиони от Левски, това съм убеден, никой не е толкова глупав да стой на място, където само ще дава без никаква печалба, особено комунистически каскет като него.

Ми като сте със сто годишна история що нямате пари бре? Не спестихте ли някоя бяла пара за толкова време? Като нямаш пари ще си гледаш скъсаните цървули и няма да се големееш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 05 яну 2014 10:29

Автора се е опитал да напише нещо , ама не мисли , че само той е на това мнение . На теб много ли ти харесва управлението при мустака а ? И тая година ли искаш като миналата а ?Знаеш ли пък мен колко ме боли оная работа за байерн и дортмунд а ? Ако искат дортмунд и целия отбор да им дават , ние не сме дортмунд ,ние сме ЛЕВСКИ СОФИЯ ! И само да ти кажа , че беше крайно време фракциите да се намешат иначе сме тръгнали по пътя на розовите да ти е ясно ! Дори ще е добре ако са напомнили вчера на батков , че братя Цоневи тренират вече , а нунопинто си тръгна дори по рано и за това няма 300 000 за лиценз , защото е тъпанар и неразбира , че Цоневи заедно с още 8 момчета накуп от школата ще взимат по-малко от пинто !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2014 10:35

Кашчей написа:
stoyankd написа:Договорът на Левандовски изтича през лятото и той подписва като свободен агент. Гьотце имаше освобождаваща клауза и Байерн заплатиха сумата по нея. Няма нищо общо между тези два трансфера и евентуалния на Родригес. Феновете на Борусия не приеха трансфера на Гьотце, предполагам сега ще освиркат и Левандовски. Тодор Батков е собственик на Левски и една от основните му задачи е осигиряване на финансирането. Поне така е със собствениците на всяка една друга фирма. Не е работа на феновете да набират средства чрез SMS и подобни. Има огромна разлика между собственик и фенове.

А работа ли е на феновете да се месят в работата на ръководството? Вие кога за последно в неважен уж домакински мач сте напълнили стадиона, така както го пълнят феновете на Борусия? Къде бяха десетките хиляди фенове на "Левски" срещу "Пирин" ГД, а срещу ЦСКА на Националния стадион?

Срещу Славия и Лудогорец беше пълен стадиона , а срещу Пирин ГД и ЦСКА бяхме по- малко поради обясними причини . ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 яну 2014 10:36

Кашчей написа:
sostenere написа:Ти си много смешен бе автора. 1-во конкретно за този трансфер той става след изтичането на договора на Левандовски, 2-ро не може да сравняваш и правиш аналог с трансферите, защото Левски София е клуб със сто годишна история, Лудогорец е някаква прищявка на бизнесмен, който утре може и да го няма, ако той реши така. Дали случаят в Германия е същия, дали Байерн е отбор с 3-4 годишна история ? Аре мислете малко бе да му еба майката, имам чувството, че само олигофрени има тук... Като ти харесва Батков си го взимай у дома, Батков е спечелил милиони от Левски, това съм убеден, никой не е толкова глупав да стой на място, където само ще дава без никаква печалба, особено комунистически каскет като него.

Ми като сте със сто годишна история що нямате пари бре? Не спестихте ли някоя бяла пара за толкова време? Като нямаш пари ще си гледаш скъсаните цървули и няма да се големееш!

Ах какво грешно мислене имаааааш . Ах-ах-ах :roll:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 яну 2014 10:41

ritchi написа:Пълният текст без промени: Национален клуб на привържениците на "ЛЕВСКИ" София Ви уведомява за следното:
Днес, 04.01.2014г., беше проведена среща с г-н Тодор Батков. За пореден, но и за последен път му беше обяснено, че повече необмислени и некомпетентни решения, които вредят на клуба и открито са в противоречие със синята идея, решения, които петнят името и честта на милионите привърженици, няма да се търпят! След тежък и дълъг разговор г-н Батков ни даде дума и уверение, че Гари Родригес няма да бъде продаден на прекия ни и основен конкурент. Ние разбираме тежкото финансово положение на любимия ни клуб, но понякога в този живот идеите, морала и каузата означават много повече от парите. Ситуацията със задкулисната и на всяка цена продажба щеше да ни вкара в цирк и унижение, в които ние не желаем да участваме.

С две думи - феновете обясняват на собственика какво да прави и му поставят условия. Това е толкова глупаво, колкото и собственикът да се меси директно в селекцията като казва: "Гари да си ходи, доведете ми и Гара". Видяхме какво стана с опита да бъде назначен Петев. Пак се задействаха същите комични комплекси, които личат и сега. Ама как щели да назначат треньор, който като малък харесвал ЦСКА (официална версия) или как ще назначат треньора, на който глупашки сдадохме титлата и който от 4 мача ни би в 3 (реална).
Безнадеждно уплетена ми се вижда вашата работа. Батков и определени фенове (може би и някои играчи) ви мътят водата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2014 10:41

zlobul написа:Нямат пари , а бутат трибуна. Ех Тоньо , не случайно те мразя от първия ден в който дойде на Герена.

Ти го мразиш още преди да дойде в Левски.Само не знам защо.Дали те е биел като малък и ти е взимал парите за закуска?Или е бил по-добър ученик от тебе?Което не е трудно като ти гледам правописа...
:mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 яну 2014 10:43

а дори Батков не си вярва на думите, че Гари нямало да отиде в Разград...Какво като го даде на мениджърска агенция?! Много евтин номер ни прави мустакатия... И да го продава на същия клуб, който заедно с Литекс поведе кампанията срещу влизането на Газпром в Левски...Ето, сега разбирате ли, защо взехме и мача в Разград?! Няма смисъл да се хабим, като коментираме каквото и да било. Левски отдавна не е онзи Левски, който всички ние обичаме...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 яну 2014 10:54

blue avalanche написа:
zlobul написа:Нямат пари , а бутат трибуна. Ех Тоньо , не случайно те мразя от първия ден в който дойде на Герена.

Ти го мразиш още преди да дойде в Левски.Само не знам защо.Дали те е биел като малък и ти е взимал парите за закуска?Или е бил по-добър ученик от тебе?Което не е трудно като ти гледам правописа...

Точно в тва изречение ли видя грешка ? Пак ли трее ти обяснявам , че тук е спортен форум , а не занималня ?
Що се отнася до локомотивеца , все си мисля , че аз го мразя от момента , в който стъпна на герена , но видиш ли , със всеки изминал ден повече хора споделят това чвство спрямо него . Дали има защо ?

ПС: Объркал си форума. Намери си някой друг , там където обсъждат стихотворения, поеми и т.н. ... и без тва 95% от мненията ти са неадекватни .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2014 11:01

zlobul написа:
blue avalanche написа:

Точно в тва изречение ли видя грешка ? Пак ли трее ти обяснявам , че тук е спортен форум , а не занималня ?
Що се отнася до локомотивеца , все си мисля , че аз го мразя от момента , в който стъпна на герена , но видиш ли , със всеки изминал ден повече хора споделят това чвство спрямо него . Дали има защо ?

ПС: Объркал си форума. Намери си някой друг , там където обсъждат стихотворения, поеми и т.н. ... и без тва 95% от мненията ти са неадекватни .

В Т(о)ВА изречение(всъщност Т(о)ВА са две изречения)-една.В предното-колкото искаш...
Къде е казано,че в спортните форуми трябва да се пише неграмотно и просташки?
ПП.Значи,викаш,5% от мненията ми стават... :roll:

Върни се в “Архив”