sin4ec написа:Айде байгън от герберастки рев тука! На Сидеров да му лапате шнура!
Кога на Волен паднете паднете ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Айде байгън от герберастки рев тука! На Сидеров да му лапате шнура!

sin4ec написа:GOLEADOR написа:ДПС са етническа партия!Там избирателите не гласуват като земеделци,комунисти,радикали,а дават гласа си за ДПС защото са турци.Разбира се , има и българи които гласуват за ДПС заради постове или пари,но тези еничари аз не искам да ги коментирам.Тях и предателите от Атака народа ще ги съди.
Народа герберасите ли са? И Народен съд няма отдавна. Първо обаче ще бъдат съдени гробокопачите на България от ГЕРБ, после ще видим.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

sin4ec написа:....Кога на Волен паааднете,
шнура да му лапате, ама лапаате!

ivaka написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:ДПС са етническа партия!Там избирателите не гласуват като земеделци,комунисти,радикали,а дават гласа си за ДПС защото са турци.Разбира се , има и българи които гласуват за ДПС заради постове или пари,но тези еничари аз не искам да ги коментирам.Тях и предателите от Атака народа ще ги съди.
Народа герберасите ли са? И Народен съд няма отдавна. Първо обаче ще бъдат съдени гробокопачите на България от ГЕРБ, после ще видим.
Обърка нещата и сложи каруцата пред коня!
Първо ще махнем БСП и ДПС от властта, пък тогава ще пращаме ГЕРБ на съд!
Когато се отървем веднъж завинаги от тия, които 23 години се гаврят с България и народа, при условие, че 45 години преди това са го правил, тогава ще мислим за другото!
СЕГА НАРЕД СА ЛЕВИТЕ, ДОКАТО ТАМ НЯМА ОПРАВИЯ, БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЩЕ Е ЗЛЕ!
Веднъж завинаги трябва да скъсаме пъпната връв на лявата партия с миналото й и когато започне да се държи нормално ще мислим за другите!
ГЕРБ Е ТАКОВА ИЗЧАДИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА МИСЛЕХА, ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ЧУДОВИЩЕТО БСП!
Щом махнем причината следствията сами ще изчезнат!
Jürgen написа:[offtopic]
тъп си човек,като гадулка[/offtopic]
sin4ec написа:Jürgen написа:[offtopic]
тъп си човек,като гадулка[/offtopic]
[offtopic]Баш ме бригаш, цървул![/offtopic]
фифи перото написа:ivaka написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:ДПС са етническа партия!Там избирателите не гласуват като земеделци,комунисти,радикали,а дават гласа си за ДПС защото са турци.Разбира се , има и българи които гласуват за ДПС заради постове или пари,но тези еничари аз не искам да ги коментирам.Тях и предателите от Атака народа ще ги съди.
Обърка нещата и сложи каруцата пред коня!
Първо ще махнем БСП и ДПС от властта, пък тогава ще пращаме ГЕРБ на съд!
Когато се отървем веднъж завинаги от тия, които 23 години се гаврят с България и народа, при условие, че 45 години преди това са го правил, тогава ще мислим за другото!
СЕГА НАРЕД СА ЛЕВИТЕ, ДОКАТО ТАМ НЯМА ОПРАВИЯ, БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЩЕ Е ЗЛЕ!
Веднъж завинаги трябва да скъсаме пъпната връв на лявата партия с миналото й и когато започне да се държи нормално ще мислим за другите!
ГЕРБ Е ТАКОВА ИЗЧАДИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА МИСЛЕХА, ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ЧУДОВИЩЕТО БСП!
Щом махнем причината следствията сами ще изчезнат!
Прекрасно!
Сега ми обясни как точно ще стане и в каква последователност и кой ще го направи?
Или само е една утопия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта