Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ultra_gb
Контакти:

Re: Останаха само 50 билета за влака,пускат се автобуси

Мнениеот ultra_gb » 12 май 2012 17:07

kistendil написа:
Ванко_Ултраса написа:Не съм съгласен, че въпроса ми е странен - аз не мога да помня на всеки стадион как са обозначени секторите.
За Лазур питах да не би нещо да се бъркам, иначе знаех че е "В".
Този сектор изцяло ли е запълнен? Има ли билети за него?
А за Бесика попитах специално за фракциите ни дали имат уговорка за конкретно място на стадиона...аз не искам да се настаня до някои пенсионери...тва ще е бати и наказанието. :mrgreen:

Айде стига с тия фракиции, че ще повърна - германци, англичани, италианци, тасманийци, сульо, пульо и т.н. Ние сме "Локомотив" Пловдив, ние сме от ПЛОВДИВ,ЕВРОПА!

Айде стига с тия негативни мнения за фракциите, защото ако не са те, едва ли публиката щеше да е на това ниво, на което е сега...Няма смисъл да ти припомням периода, в който фракциите бойкотираха, колко зле беше положението по трибуните :oops:
По време на мача гледай да не мислиш за тях.Предпочитам да подкрепяш отбора 90 мин. вместо да повръщаш... :)
Ааа и още нещо:как така решиха тиа фракции да се заемат с хореографията!?“европейците„ щяха да се справят с лекота... ;)

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: Останаха само 50 билета за влака,пускат се автобуси

Мнениеот kistendil » 12 май 2012 17:29

ultra_gb написа:
kistendil написа:
Ванко_Ултраса написа:Не съм съгласен, че въпроса ми е странен - аз не мога да помня на всеки стадион как са обозначени секторите.
За Лазур питах да не би нещо да се бъркам, иначе знаех че е "В".
Този сектор изцяло ли е запълнен? Има ли билети за него?
А за Бесика попитах специално за фракциите ни дали имат уговорка за конкретно място на стадиона...аз не искам да се настаня до някои пенсионери...тва ще е бати и наказанието. :mrgreen:

Айде стига с тия фракиции, че ще повърна - германци, англичани, италианци, тасманийци, сульо, пульо и т.н. Ние сме "Локомотив" Пловдив, ние сме от ПЛОВДИВ,ЕВРОПА!

Айде стига с тия негативни мнения за фракциите, защото ако не са те, едва ли публиката щеше да е на това ниво, на което е сега...Няма смисъл да ти припомням периода, в който фракциите бойкотираха, колко зле беше положението по трибуните :oops:
По време на мача гледай да не мислиш за тях.Предпочитам да подкрепяш отбора 90 мин. вместо да повръщаш... :)
Ааа и още нещо:как така решиха тиа фракции да се заемат с хореографията!?“европейците„ щяха да се справят с лекота... ;)

Не си ме разбрал или аз не съм се изразил правилно. Нямам нищо против фракциите, но мисля, че те и наименованията им трябва да свързани с България, Пловдив, Локомотив, а не с поклонничество пред чужди отбори, чужди идеи и т.н.
Иначе, поклон пред ентусиазма и предаността на тези момчета!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 май 2012 00:55

Пловдив1926 написа:Гледам сега Лудогорец и Черноморец, съдята свири перфектно мача, само Херо за пореден път се изложи , а за съжаление след него и Стоян. Много тъжно. Та в тоя ред на мисли дано малко се поизнервят и догледаме мач с 4-5 червени картона :mrgreen:

Май си гледал някой друг мач... :roll: Ние също гледахме мача Лудогорец-Черноморец във Враца в едно кафе с част от ръководството.Всеобщото мнение беше,че ако съдията на финала свири по този начин,мача просто няма да завърши.Фаул и жълт картон преди изравнителния гол - неотсъдени.Смешна дузпа за неправилно дишане и т.н. и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 май 2012 07:54

Модератор ЛокоПД написа:
Пловдив1926 написа:Гледам сега Лудогорец и Черноморец, съдята свири перфектно мача, само Херо за пореден път се изложи , а за съжаление след него и Стоян. Много тъжно. Та в тоя ред на мисли дано малко се поизнервят и догледаме мач с 4-5 червени картона :mrgreen:

Май си гледал някой друг мач... :roll: Ние също гледахме мача Лудогорец-Черноморец във Враца в едно кафе с част от ръководството.Всеобщото мнение беше,че ако съдията на финала свири по този начин,мача просто няма да завърши.Фаул и жълт картон преди изравнителния гол - неотсъдени.Смешна дузпа за неправилно дишане и т.н. и т.н.

Никакъв фал преди гола и 100% чиста дузпа. Иначе си прав, че ако се изнерви положението ще стане страшно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 13 май 2012 09:49

Време е да ги бием за пореден път. Нека отново накараме чуждата агитка да си извади телефоните и да ни снима! Нека направим каквото зависи от нас, а пък на терена, каквото сабя покаже.

Максимална мобилизация за мача в сряда. Той е с ключово значение за нас. Без победа годината ни отива по дяволите.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 май 2012 09:53

Arto написа:Време е да ги бием за пореден път. Нека отново накараме чуждата агитка да си извади телефоните и да ни снима! Нека направим каквото зависи от нас, а пък на терена, каквото сабя покаже.

Максимална мобилизация за мача в сряда. Той е с ключово значение за нас. Без победа годината ни отива по дяволите.

Арто, брат аз като ги гледах вчера Лудогорец срещу Черноморец викам въобще да не ходим в Бургас, брат. :mrgreen: ;)
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 май 2012 10:07

Модератор ЛокоПД:

Аз съм на абсолютно същото мнение :!:
При головата атака на разград има чист фаул срещу Шуешу, и ако съдията го беше свирил нямаше да стане гола на лудаците.
А дузпата е ...просто ми е беден речника да го опиша тва смешно съдийче.С такъв съдия Черноморец не можеха посмъртно да вземат нещо.
Домуса яко си беше хванал главния. Херо ме изкефи с поведението си само така - пълна непримиримост срещу несправедливостта :!:
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 13 май 2012 12:54, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 13 май 2012 10:36

Стига сме коментирали само съдиите и кои как ще ни пореже на финала !истерията преди мача взима връх !!! най-важното е ние как ще играем ,и да не допуснем грешките от последните два мача с Левски и Враца

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 май 2012 10:45

Ванко ми седи си в къщи. Съдята си изсвири перфектно мача срещу Черноморец. Перфектно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 13 май 2012 10:57

Ванко_Ултраса написа:
Arto написа:Време е да ги бием за пореден път. Нека отново накараме чуждата агитка да си извади телефоните и да ни снима! Нека направим каквото зависи от нас, а пък на терена, каквото сабя покаже.

Арто, брат аз като ги гледах вчера Лудогорец срещу Черноморец викам въобще да не ходим в Бургас, брат. :mrgreen: ;)

Ако бяхме някой друг отбор, мобе би. Но ние сме задължени да отидем, пък каквото стане. :roll:

Най-големите промени са ставали след революции.

Върни се в “Локо Пловдив”