sin4ec написа:Между другото е интересен въпрос защо толкова много таланти бягат от школата, и то във във всички възрасти. Дебел Венци от години се върти около Герена и прилапа доста деца, че някои даже ги продаде... дори и най-големият ни талант Дани Начев преди време си би камшика и се върна с много кандърми и увещания.
Според собственият ми поглед голяма част от проблемите се дължи на това, че нямаме достатъчно треньори. А се нагърбват с 30-40 деца от набор...сори, ама няма как да работиш нормално с такава група играчи. А ако се разбие набора на две групи по 15-20 деца с отделен треньор ще е съвсем друго. Но пък тогава на базата ще имаме нужда от още един терен...
Ако изграждането на такъв терен и заплатите на още 7-8 треньора са проблем за Левски, тогава не знам...
Ето, децата от общежитието имат желание да работят допълнително, но няма как: теренът е запълнен непрекъснато до тъмно. А сега си представете едно от тези деца, ако в годината 300 дни по 2 часа работи самостоятелно за техника, дали няма да дръпне много, много напред в материала...
Те такива работи.
Този Дани Начев нали е едно русо момче с дълга Руса коса? Следя го от известно време и ми се струва, че има много хляб в него.
Може да се превърне в един от лидерите на националния ни отбор а ни на Левски.