BRF написа:Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!
Кажи ми честно бе човек, ама честно, прочете ли докрай първото мнение в темата, прочете ли следващите ми 769 мнения в темата, в които пише едно и също, в едно от тях - с големи букви?
Начинът е проблема, колега, НАЧИНЪТ, разбираш ли? Един път го викаш да преговаря, после се скриваш като последна пyтка и през трети човек му казваш, че предпочиташ известен (не от днес) предател пред него. Това е капитан, и ДА, като такъв, редно е нещата да му се обяснят ЛИЧНО! Поне това е моето мнение. Не призовавам на всяка цена да се държи Илиев в отбора до 60 годишна възраст. Дано сега си разбрал.
Captain Stottlemeyer написа:Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък...
Той може на тази дата да е приключил с ЦСКА, но ЦСКА приключи с него много отдавна, всеки фен ще ти го каже. В този смисъл при едно евентуално завръщане няма да бъде посрещнат точно с цветя и рози, особено ако за да дойде той е изгонена безспорна легенда като Вальо Илиев.
Нека те поставя пред следната хипотетична ситуация, за да ме разбереш - в един определен слънчев ден в близкото минало собствеността в Левски се сменя, и ти на другия ден научаваш от медиите, че новият собственик изхвърля Елин Топузаков без обяснения, и взима на негово място Ибрахима Гай, защото му е по-симпатичен. Как би се почувствал?