Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...

Мнениеот dafquezz » 29 юни 2015 17:48

BRF написа:Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!

Кажи ми честно бе човек, ама честно, прочете ли докрай първото мнение в темата, прочете ли следващите ми 769 мнения в темата, в които пише едно и също, в едно от тях - с големи букви?
Начинът е проблема, колега, НАЧИНЪТ, разбираш ли? Един път го викаш да преговаря, после се скриваш като последна пyтка и през трети човек му казваш, че предпочиташ известен (не от днес) предател пред него. Това е капитан, и ДА, като такъв, редно е нещата да му се обяснят ЛИЧНО! Поне това е моето мнение. Не призовавам на всяка цена да се държи Илиев в отбора до 60 годишна възраст. Дано сега си разбрал.

Captain Stottlemeyer написа:Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък... 8-)

Той може на тази дата да е приключил с ЦСКА, но ЦСКА приключи с него много отдавна, всеки фен ще ти го каже. В този смисъл при едно евентуално завръщане няма да бъде посрещнат точно с цветя и рози, особено ако за да дойде той е изгонена безспорна легенда като Вальо Илиев.
Нека те поставя пред следната хипотетична ситуация, за да ме разбереш - в един определен слънчев ден в близкото минало собствеността в Левски се сменя, и ти на другия ден научаваш от медиите, че новият собственик изхвърля Елин Топузаков без обяснения, и взима на негово място Ибрахима Гай, защото му е по-симпатичен. Как би се почувствал?
Последна промяна от dafquezz на 29 юни 2015 17:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 юни 2015 17:57

TristaNNN написа:Охооо, Локо Пд, Славия или Монтана ще се подсилят с нелош за годините си централен бранител, като също така се очаква и прощално интервю, като това с Бадема, на което ще лъсне някоя и друга неправда от червивата кухня. ;)

Може би трябваше да го оставят и да го накарат да гледа видео като Ил.Стоянов :roll: /Коловати :roll: / и да пази тишина като него?
Добре, че ви е подредена кухнята/особено като знаем кои са вътре "готвачите и хигиенистите" :) /, че да намерите и коя е червивата.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 29 юни 2015 18:00

До автора и всички нима не забравяте че договора му изтича утре, нима и не забравяте и кой му е мениджър - градев
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 29 юни 2015 18:03

emi_cska написа:До автора и всички нима не забравяте че договора му изтича утре, нима и не забравяте и кой му е мениджър - градев

Мисля, че в подписа ти след "Само" има място за още 7-8 отбора, допълни го малко, че някак празно стои... :oops:

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 29 юни 2015 18:28

Май Томов трябва да се намеси .. отново !!!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

miroxp

Мнениеот miroxp » 29 юни 2015 19:00

dafquezz написа:
boabbb написа:Вальо го изграе профсъюзен лидер ... И аз да съм началник, също няма да го взема :!:

Да, ок, може да е така, имаш някакви съображения, нормално е. Но какъвто и да е Вальо, той е легенда на ЦСКА и заслужава уважение. Като го гониш, го правиш мъжки, и не го заменяш с някой, който вчера е ходил да лиже гъза на кръвния враг.

"Да, ОК..."...С такова начало на изречението само Любчо Пенев може да започва. Сигурно си му фен. Сега по същество - моите първи спомени за футбол са от световното в Аржентина'78. И оттогава насам легендите на ЦСКА мога да ги събера на пръстите на едната ръка. Истинските легенди. Какъв е този Илиев легендата? Колко полуфинала в ШЛ има? Колко пъти е носител на Златната Топка? Златната обувка? Медал от световно? Може би не го знам, защото последния мач на ЦСКА, който гледах беше в една европейска нощ на 1991. Слава богу!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 29 юни 2015 19:32

Captain Stottlemeyer написа:Бранеков (след загубата с 0:2 от "Ботев" в Пловдив): „Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване !Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508

Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък... 8-)

Защитникът на Локомотив (София) Александър Бранеков, който е пред преминаване в родния си клуб ЦСКА, призна, че е направил "тъпо изказване" по адрес на червените след техния шампионатен двубой срещу Ботев в Пловдив, загубен с 0:2.

"Не знам защо феновете на ЦСКА са си мислели, че мразя клуба... изключително странно, като се има предвид откъде съм тръгнал... това, че човек понякога казва необмислени неща, не означава че ги мисли! Всеки говори понякога глупости, но е важно да се усетиш навреме! Вече няколко пъти си признах за тъпото изказване и нямам намерение да го правя повече“, написа Бранеков в личния си профил във Facebook.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2015 19:37

Естествено, като усети, че се е осрал, се опита да се позамаже малко. Ама пак смърди .... смърди на фалш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 29 юни 2015 20:00

miroxp написа:
dafquezz написа:
boabbb написа:Вальо го изграе профсъюзен лидер ... И аз да съм началник, също няма да го взема :!:

Да, ок, може да е така, имаш някакви съображения, нормално е. Но какъвто и да е Вальо, той е легенда на ЦСКА и заслужава уважение. Като го гониш, го правиш мъжки, и не го заменяш с някой, който вчера е ходил да лиже гъза на кръвния враг.

"Да, ОК..."...С такова начало на изречението само Любчо Пенев може да започва. Сигурно си му фен. Сега по същество - моите първи спомени за футбол са от световното в Аржентина'78. И оттогава насам легендите на ЦСКА мога да ги събера на пръстите на едната ръка. Истинските легенди. Какъв е този Илиев легендата? Колко полуфинала в ШЛ има? Колко пъти е носител на Златната Топка? Златната обувка? Медал от световно? Може би не го знам, защото последния мач на ЦСКА, който гледах беше в една европейска нощ на 1991. Слава богу!

Тогава си коментирай ЦСКА до 1991. Нормално е като не си гледал оттогава, да не познаваш легендите на клуба от по-ново време.
Лесно е да си легенда, ЗМС или както там беше титлата, когато цяла една държава инвестира в теб и ти осигурява условия добри за онова време, когато и футболът не е тази мафиотска империя, която е сега. Далеч по-трудно е да постигнеш същото, когато същата тази държава е срещу теб и всячески се опитва да ти пречи. Ако Стоичков се беше родил в днешно време, много е вероятно никога да не успее да се добере до професионален футбол. В този смисъл за мен един гол на Илиев срещу Ливърпул е по-ценен от двата на Стойчо срещу същия отбор, просто защото е постигнат в пъти по-тежки условия.
Но едва ли знаеш за кой гол ти говоря, все пак не си гледал ЦСКА от 1991г. ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 юни 2015 20:00

1982 написа:
Red Warrior написа:ГГ още една стъпка не е направил, а вие му намерихте вече грешни стъпки. Айде кротнете се малко. ;)

Така призовавахте и когато Минджуците тръгваха преди няколко месеца, ама накрая някои хора се оказахме прави. Гнилото отдалеч смърди, Войне. ;)

Май ме бъркаш с някой. Минджите никога не съм ги подкрепял. Така, или иначе Ганчев е последния шанс на това дружество. Ако не успее вече ще се сбъдне мечтата ти за ЦСКА 2015 от "А" областна. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”