icemanbg33 написа:alexdb написа:olimpi написа:Явно има прокоба над нас, не може 120 мин да има толкова невървеж. Заприлича ми на мача Бразилия Аржентина от СП 90.
След като не вкарахме дузпата и после след другите пропуски бях сигурен че ще се о...ме на дузпите. Между другото ГП хвана всички ъгли явно са ни разучавали и са разчитали на дузпи или някое изпълнение на Божката.
пшрибързана смяна на треньора ще е грешка, но май ще гледаме ЕКТ през крив макарон....тогава за яий не скъпия треньор и отбор.
Не една, няколко прокоби има. И извънземна намеса вероятно. А естествено, че са ни разучавали. Дедо ти Гошо има два мача пролетта. Какво мислиш, че е правил през останалото време? Славия бяха ясни от класирането им още. Те сигурно в цялото това време до мача са тренирали лежане, симулации и изпълнения на дузпи и са засичали с хронометър колко време може да утрепят за да добутат нещата до дузпи. И стратегията им проработи.
В задачката обаче се пита не каква е била стратегията на Славия, а на Левски![]()
Не знам на теб на какво ти приличаше този мач, но на мен ми приличаше на нашия мач с Витоша Бистрица, макар, че тигрите бяха едно ниво над Славия и успяха да отправят някой и друг удар към вратата в рамките на редовното време. И се случи общо-взето точно това което може да се очаква в мач срещу отбор паркирал автобуса, а ти играеш с трима дефанзивни халфове, само един нападател (че и без) и цялата идея в играта е с дълги диагонални пасове от Гомез към Обертан и Паулиньо да се стигне до наказателното поле и да се търси с центриране единствения нападател обкръжен от поне трима защитници. И се случи разбира се нормалното - т.е нищо. Така че не е карък. Обикновена глупост си е.
Я си пусни 2та мача един след друг на трезва глава и ми кажи дали виждаш същия футбол. Аз с ръка на сърцето мога да кажа, че в мача със Славия играхме много по-добре. Колкото до другите ти въпроси, там вече не знаем. И аз се чудих какво прави Костов на пейката при резултат 0-0 и защо влиза Вутов, но явно е имал някаква идея. Схемата иначе за мен беше добре подредена, защото имахме доста възможностите и съомявахме да спрем техните контри на ръба (както се забелязва от жълтите картони). Кабрал не знам защо влезе, ноо както казах това вече са неща от кухнята на които само Роси може да ти даде отговор. Те вече ще се гледат като се решава дали да остава на поста си.
Ами гледай го ти и може да разбереш за какво ти говоря. Една от разликите е, че първото полувреме бековете на Славия допуснаха елементарни грешки каквито бековете на Бистрица не допуснаха и оттам се създадоха няколко мелета, които създадоха илюзията за някаква доминация. Второто полувреме Славия се прибра още няколко метра назад и вече грешките ги нямаше, а оттам и полуположенията. Всъщност ако погледнеш статистиката от 8 удара в рамките на вратата реално опасните които можеха да влязат са два - през второто полувреме на Тиам и на Обертан в ситуацията с избиването в гредата. Първото полувреме имаме два точни удара - единият от пропиляната дузпа и другия на Паулиньо който може по-скоро да се квалифицира като подаване в ръцете на вратаря, а не като удар. Второто историята беше подобна - един точен удар в обсега на вратаря и не много силен от далечен пряк свободен удар и няколко слаби ударчета извън посочените две. За цял мач Левски напрактика нямаше 100% голово положение извън дузпата. Всичко беше полуположения от които може и да влезе може и да не влезе. Никаква идея, никакво разнообразие, никаква фантазия или импровизация. Да не говорим, че в продълженията когато славистите вече едвам ходеха имаше два случая на атака с числено превъзходство 3-ма на 4-ма и от тях не последва дори сериозна опасност. И закономерен резултат. И три пъти по 120 мин. да бяха играли по начина по който го правеха нямаше да вкарат гол. А това не е прокоба. Нарича се липса на класа.