Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=A3YzIVNoAVQ[/youtube]
1982 написа:
Да ти кажа, аз гледам футбол от 1989-а насам и никога за Левски и ЦСКА финал за купата не е бил повод за такива истерии, както е последните години - 2 пъти при Левски и веднъж при ЦСКА. Винаги купата е била някаква слаба утеха при провален сезон. Сега е нещо съвсем различно ....... то е някаква еуфория, истерия, билетите се харчат като топъл хляб за мач със ........ Славия или Монтана.![]()
![]()
Това сериозно ми напомня на истерията, която настава при някой провинциален (или средняшки столичен) отбор, когато се класира на финал за същата тая купа ..... което си е доста тревожно явление.
"На тая суша и градуша" е казал народът. Кофти че до там се докараме, ама това е положението.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Plamen_i00
- Контакти:
1982 написа:Serafim написа:1982 написа:metodito написа:Ако до края на сезона имаме само една загуба (от Разград) и вдигнем купата, за мен сезона ще е успешен.
Славизацията на феновете на Левски май окончателно завърши.![]()
Щом при около 30 точки изоставане от първото място смятате сезон за успешен ......
Има пълнолетни фенове, дето може да не помнят последния ни трофей.Така, че ще е успешен сезона, ако вземем купата и заради ЛЕ. Но все пак ако тази игра продължи до края. Иначе ако бе като всички от ранната пролет - 0:0 или 1:0. Хич нямаше да е добре ситуацията.
Да ти кажа, аз гледам футбол от 1989-а насам и никога за Левски и ЦСКА финал за купата не е бил повод за такива истерии, както е последните години - 2 пъти при Левски и веднъж при ЦСКА. Винаги купата е била някаква слаба утеха при провален сезон. Сега е нещо съвсем различно ....... то е някаква еуфория, истерия, билетите се харчат като топъл хляб за мач със ........ Славия или Монтана.![]()
![]()
Това сериозно ми напомня на истерията, която настава при някой провинциален (или средняшки столичен) отбор, когато се класира на финал за същата тая купа ..... което си е доста тревожно явление.
Ами тревожи се!
- metodito
- Контакти:
Тоест, това с Давид е партенка?
- modor
- Контакти:
metodito написа:Тоест, това с Давид е партенка?
Да!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
modor написа:metodito написа:Тоест, това с Давид е партенка?
Да!
Данке. Това звучеше просто апокалиптично.
rhaegar написа:1982 написа:
![]()
"На тая суша и градуша" е казал народът. Кофти че до там се докараме, ама това е положението.
Зайо,
Преди да измислят Купата на България имаше Купа на Съветската армия, която играеше ролята на Купа на страната. Абстрахирайки се от наименованието, ще припомня, че в нея участваха ВСИЧКИ български отбори и пресявките бяха жестоки. Левски има повече Купи от бившия Цска, защото купата беше на елиминации. Червените в първенството разчитаха на подкрепата на армейските сателити - Славия, Тракия/Ботев Пд, Черно море, Сливен. Всяко първенство Цска тръгваше с 8 (ОСЕМ) победи повече от другите. За да е кокурентен Левски на Цска, трябваше двата Локомотива да помагат, да вземат 2 победи от червените. Затова през годините Купата на страната е по-приемлива за левскарите и по-достижима.
Абе, два пъти писах в оранджевия форум и два пъти ме изтрих заради въпроса, дали този дето с микрофона събуждаше заспалия сектор ГГ по време на "юбилея" е спечелил търга за емблемата?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Същият господин е.Въпросното лице,също така раздаваше и колани на Лаута.Наказание обаче липсва и до днес,за разлика от един друг случай. 
NOMER14 написа:rhaegar написа:1982 написа:
![]()
Зайо,
Преди да измислят Купата на България имаше Купа на Съветската армия, която играеше ролята на Купа на страната. Абстрахирайки се от наименованието, ще припомня, че в нея участваха ВСИЧКИ български отбори и пресявките бяха жестоки. Левски има повече Купи от бившия Цска, защото купата беше на елиминации. Червените в първенството разчитаха на подкрепата на армейските сателити - Славия, Тракия/Ботев Пд, Черно море, Сливен. Всяко първенство Цска тръгваше с 8 (ОСЕМ) победи повече от другите. За да е кокурентен Левски на Цска, трябваше двата Локомотива да помагат, да вземат 2 победи от червените. Затова през годините Купата на страната е по-приемлива за левскарите и по-достижима.
+++++++++++++++++
Като се погледне през годините (по татрово време) кога сме губили титлите се вижда как повечето пъти е заради загуба на точки срещу "малките" отбори като Тракия ПД, Сливен, Морето или издънки като срещу Локо ГО, докато покойника ги дънеше или за парлама пускаше по някой хикс.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.