W84me написа:Харесвате ми, нова причина да увековечите Ганчев там.
Ще му качим бюста на Мусала, щом трябва.

И ... десет години няма да режем греди.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:Харесвате ми, нова причина да увековечите Ганчев там.
Red_Neck написа:ivo55 написа:А дано след година и половина имаме нов, модерен и красив стадион.
Ще съм сред първите закупили абонаментна карта! Без значение представянето на отбора към момента. ако не ми харесва, няма да ходя да ги гледам, но карта ще имам за цялата година!
Вчера ти писах за т. нар. "избирателно инвестиране" (имайки предвид клуба, а не другите му бизнеси) и останах с впечатлението, че не ме разбра...
Нещата си следват логичния и здравословен цикъл: Активи на фалиралото АД (приемственост), ДЮШ ( база в Панчарево), Стадион БА.
За съжаление (и най-вече в тези условия) първия отбор далеч не е приоритет!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
peliforewer написа:Eminem написа:Къде сте бе, зелени ? Бързо на протест! Ще изсекат градината!
Всички сини станахте зелени.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:peliforewer написа:Eminem написа:Къде сте бе, зелени ? Бързо на протест! Ще изсекат градината!
Всички сини станахте зелени.
Ако се построи хубав и модерен стадион до пролетта на 2021г. сините ще позеленеят от яд.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Дърветата израснали по насипите, който ги изтъква като мотив против е малоумен.
Дърветата по насипите ги има заради дългогодишната немърливост на червените.
Насипите е трябвало да се държат чисти от всякаква растителност постоянно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Дърветата израснали по насипите, който ги изтъква като мотив против е малоумен.
Дърветата по насипите ги има заради дългогодишната немърливост на червените.
Насипите е трябвало да се държат чисти от всякаква растителност постоянно.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 13 госта