Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот W84me » 01 мар 2023 12:22

Толкова много ги е бил Жадното....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JLM10-tlPk0[/youtube]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2023 12:32

tmanolov написа:
BRF написа:
Балкански Орел написа:Ще кажа само едно, днес се видя защо Мъри е най-добрия тренер в България.А ментетата, вместо да се радват, че спънахме шампиона пак са се превъзбудили, защото знаят че въпреки това шампионска титла няма да видят.

И защо е най-добрия?

Ми щото няма по-добър от него :) Снощи моят Левски игра наистина гордо и с желание, при това срещу най-добрият отбор у нас. Не дадохме на делиорманци да дишат и реално нямаха положения (освен това на Космонавта и 1-2 разбърквания). Смачкахме ги във всички зони. Публиката ни е уникат - да ти отидат 10К зрители в това време, при подобна серия, си е невъобразимо постижение.

И понеже всичко това, дето го написах по-горе, се дължи само и единствено на Мъри, затова и той е номер 1 у нас.

Типична мисъл на срредняшки отбор!Чакат мач със силен отбор да се натичат и да направят хикс с който да се хвалят и да благодарят!И ние ви благодарим де!
Публиката ви беше под всякаква критика от към пеене и съпорт!Като пуснах към 10- мин да погледам чувах само :десподов к,рво и умрете селяни,страшен съпорт!Да не говорим,че една ваша фракция приключва друга с влизане в клуба и взимане на знаме!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 мар 2023 12:39

От седмото място и без победа в 11 мача се гради тим за битка за титла?

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ori-722844

Виктор Вутов: Видно е, че Станимир Стоилов гради отбор за следващия сезон, който да се намеси в битката за титлата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2023 12:43

W84me написа:
BRF написа:Не гледаш ли че в нападение сте с трима бразилци,за какви развития ми говориш?Купиха му една камара чужденци ама не може да ги нареди и всеки треньор в пробитата А група го разкрива!Дано дълги години седи при вас!
Краев 1 милион ,не бяха ли два ще умра от смях!Вие говедата верно сте неумни!Вчера продадоха Неделев за 300 000 например ,кой ще ви даде дори и толкова за това дърво?Билал Бари 30 мача -1 гол ,страшно развитие!Петрис нищо не му е развил ,гледал съм го и в стария му отбор ,просто си е добър и научен футболист!

Дърво или не, офертата за Краев от 800 000 евро е била реална. Като гледах снощи, не отстъпваше по нищо на халфовете на Лудогорец. Иначе да Неделев колко да дадат? Той е приключил нацяло с всичко, квартален футболист, на 30 години, я играе още 2 години, я не.

Щом вярваш на приказките на Ивков ок!Този ако струва 800000 евро ,означава значи другите 2 300 000 трябва да са за Кордоба!
Малко по-сериозно,Разград си купиха Нонато за 1,7 милиона!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2023 12:43

W84me написа:
BRF написа:Не гледаш ли че в нападение сте с трима бразилци,за какви развития ми говориш?Купиха му една камара чужденци ама не може да ги нареди и всеки треньор в пробитата А група го разкрива!Дано дълги години седи при вас!
Краев 1 милион ,не бяха ли два ще умра от смях!Вие говедата верно сте неумни!Вчера продадоха Неделев за 300 000 например ,кой ще ви даде дори и толкова за това дърво?Билал Бари 30 мача -1 гол ,страшно развитие!Петрис нищо не му е развил ,гледал съм го и в стария му отбор ,просто си е добър и научен футболист!

Дърво или не, офертата за Краев от 800 000 евро е била реална. Като гледах снощи, не отстъпваше по нищо на халфовете на Лудогорец. Иначе да Неделев колко да дадат? Той е приключил нацяло с всичко, квартален футболист, на 30 години, я играе още 2 години, я не.

Щом вярваш на приказките на Ивков ок!Този ако струва 800000 евро ,означава значи другите 2 300 000 трябва да са за Кордоба!
Малко по-сериозно,Разград си купиха Нонато за 1,7 милиона!

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 01 мар 2023 12:50

ugly bug написа:Честит дядо Мъртю !
Нека все така да раздава усмивки !

Честита баба Микреа! Нека все така да напомня невиждания позор от припощината!
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 мар 2023 12:51

tmanolov написа:
peliforewer написа:Манолов, тези данъци сте започнали да ги плащате след като Ви изхващаха от Сметната палата.А някои от теб и хондата тук ни уверяваше, че нямате право да плащате данъци защото не сте собственик.

Тцъ, пели, тцъ, пак не си разбрал, но говориш компетентно. Слушай ме внимателно и си записвай - добронамерено ти го казвам - Левски НЕ следва да плаща данъци, защото е получил безвъзмездно и безсрочно стадиона си, но един "умен" наш "приносител на акциЙте" много искаше една концесия и .... Дано си ме разбрал - Насо е огромно зло за Левски - и със зависимостите си към високия господин, и с функцията му на тоалетна хартия, избърсваща задника на БХ, и с огромното му и непокрито с нищо его, и със скъсания му задник, и с каквото друго се сетиш. Нещо като Кюрда при вас, с тази разлика, че няма толкова успехи като него, иначе си е същият меркантилен и скъсан мизерник, готов да направи всичко за пари. Просто до момента Мъри и публиката ни му спасяват насрания гъз!

Значи се сърдите на Сираков,че вече не сте като малцинствата и ще трябва да си плащате като всички нормални хора!Продължението на това което съм оцветил е :защото така е свикнал и винаги са дондуркани от всяка власт и им е непривично да са като другите и да си плаща!Точно както разсъждават във факултето!
Колкото до Стоичков и на мен ми се струва доста скъсан и неуважаван,в събота сякаш беше със стар смокинг докато беше на едно мериприятие,вероятно случайно попаднал!Не знам как се появи и на сцената да награждава,едва ли е дал рушвет защото е скъсан!На такова място най-голямата ви легенда няма да може да се уреди и колите безвъзмездно да паркира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2023 12:59

На Чападжиев ли да вярвам или на хондата за Гриша Ганчев https://temasport.com/%d1%88%d0%b5%d1%8 ... %b5%d0%b2/
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 01 мар 2023 13:06

Шефкет що не вземе да покани честният бизнесмен в САЩ,па да видим дали ша го пуснат
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 мар 2023 13:27

Честита Баба Марта!
Изображение

Върни се в “Левски”