ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот miros » 04 юли 2016 21:34

Old_death написа:
miros написа:
Old_death написа:Днес не успях да мина покрай Армията и да видя кой е там . За това ще помоля някой , който е присъствал да ми каже колко публика имаше на тренировката и какъв бе състава на тая публика ? Усилено се говори , че е имало хора от сектор Б , поне се появи снимката на едно моме от тоя сектор , и персонал от 7 дни лъжи .

Колега ще си позволя да изкажа лично мнение за теб въпреки ,че не те познавам.За мен ти си от истинските фенове на ЦСКА и подкрепяш плана на Ганчев,защото според теб това е най-доброто за ЦСКА.Не падай на нивото на лизачите.Сложи си ръка на сърцето и кажи наистина ли мислиш,че хората днес на стадиона са били говеда?

Не мога да твърдя нещо , което не съм видял с очите си . Щом искаш сериозен отговор , ще ти отговоря така . Имам си мнение и пристрастие , но това не означава , че ще пропилявам живота си в някакъв форум , надвиквайки се с посредствеността . Имам достатъчен жизнен опит за да мога да си създам мнение за ситуацията . Днес бе проведено едно мероприятие с цел да се провокират ексцесии и разделение между феновете . С това мероприятие трябва да се демонстрира пред Кралев , че се развива някаква спортна дейност . Радвам се , че не се стигна до там . Циркът бе на нивото на тоя с внасянето на ОП . Не зная дали е имало сини там , но е имало доста родители , служители във фирми на Пеевски , дискредитирани " фенове " на клубът и членове на едни шпиц команди . Това са нещата , които съм чул . Броят на гледащите тоя цирк варира между 50 и 100 човека , според различни очевидци . Организаторите на тия фарсове трябва да разберат , че с тях си правят ритуално самоубийство . Ако това е ЦСКА , мога смело да заявя , че мястото ми не е редом до Цимбика , Полковника , Зафето , Дуче и другите сребролюбци , присламчили се до тоя " проект " . За финал ще си позволя да ти направя една забележка . Не употребявай обидни епитети , защото утре може пак да се видим на стадиона и трябва да имаме очи да се гледаме !

Аз се надявам пак всички заедно да пълним армията.Знам,че в момента изглежда налудничево,но се надявам.А "лизачите" са тези които си правят профили с единствената цел да защитават позицията на Ганчев или на Божков.Тях ЦСКА не ги интересува.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Роди ли се нов софийски отбор с фенска маса?

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 21:34

Има само един ЦСКА, запомнете го!

Този отбор преди месец спечели Купата на България и скоро ще играе за Суперкупата на България!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 юли 2016 21:35

От един друг форум

в-к труд
"Денят започва доста напрегнато, като новият тим, воден от братята Адаберт и Мартин Зафирови се събра в "Паркхотел Витоша". Нямаше познати имена, а някои дори бяха с шорти на "Левски".

:shock: :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 юли 2016 21:36

sizif написа:
1982 написа:
sizif написа: И аз бях там и какво???

Нищо, тогава Цимбика беше дружка с Анималс и не ви дразнеше. Днес го сочите с пръст и ехидничите, що така ??!

Ние не сме морални.Цимбика е моралист.Да ви е честит

Чакай да те питам нещо ! До вчера ми надуваха главата как Тошко щял да води днешната тренировка и как всички , с изключение на Павката и начело с Галчев , бягали от Ганчев и си организирали състезание кой пръв ще се запише във ФК " Баба Дора " . Сега гледам снимки на " заниманието " и не мога да разбера луд ли съм или имам нужда от очен лекар . Според теб кое от двете е истина !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 21:37

golemia написа:
percival написа:
1982 написа:
sizif написа: И аз бях там и какво???

Нищо, тогава Цимбика беше дружка с Анималс и не ви дразнеше. Днес го сочите с пръст и ехидничите, що така ??!

Тогава ако не се лъжа неговите приятели Титаните бяха шефовете в ЦСКА ,нормално беше да е там !
ТИ чети ,за делото спечелено от Божкото АД !!! Да видиш колко е автентично !И Най -важното ,какво история и титли има според вашите тълкования !

Нали АД-тата не са историята а клубЪт?Оппа ко стана?Пак гъзягите въртите..

Ами защото много лаете, че щяла да се изгуби историята и наследствеността на титлите ! А по вашата логика е загубена още през 1999 година. От тогава до сега това ЦСКА, което смятате за автентично има 3 титли (2003, 2005, 2008)
3 купи на България: (2006, 2011, 2016)
3 суперкупи: (2006, 2008, 2011)
Това ли ви е толкова важното ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 юли 2016 21:38

soilwork написа:
шивача написа:
soilwork написа:
Марин Стойнев : То хубаво, но не мога да си обясня какво правят двама мои комшии , които са ултра фенове на Левски при "автентичната" чорба ?! Единият е със жълта фланелка и беше най-деен в скандиранията: Литекс не е ЦСКА :D Жив да не бях
Мнение от Facebook

Хахахха, ето друг цитат; бахти, наистина феновете на оригинала са повече от нас"

П.п щеше да постваш нещо, кво стана?
Стр. 60 от Архива ти!!! Отказвам се!!! От кой отбор се отказа бе балък? ПФК ЦСКА АД.....или? щото тогава имаше само един ЦСКА . И другият път по-леко с епитетите

Ахахаха, не от ЦСКА се отказах, чети, а от евентуалния урод, на който си фен. Един вид и от теб съм се отказал, щото ти си същия урод като тва нещо ;) Ходи са манипулирай родителите, Балък ::::)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Роди ли се нов софийски отбор с фенска маса?

Мнениеот Балкански Орел » 04 юли 2016 21:39

С риск да ме обвинят за конспиратор, започвам да си мисля, че разни политически и икономически интереси имат за цел да разбият ИСТИНСКИЯ български футбол и масата, която стои зад него.
Ботев, Локо ПД, Левски, ЦСКА, Локо СФ.Хората с акъл в политиката, много добре знаят, че тези клубове генерират голяма физическа сила от млади патриоти, които представляват голяма заплаха за нечистоплътни заигравания с България.
Някой неща стават много съмнителни за мен, та жълтите дори стигнаха до там да защитават един мустакат мафиот, дето окраде половин България с банката, която държеше финансите на сумати общини и селски кметства.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 юли 2016 21:41

Ми...това са освежителите- Цимбика, Дучето, Зафара, Бучински и отхвърлени юноши на Левски! Всеки да го разбира, както си иска!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 21:41

А този фалиралия в момента ЦСКА, който е учреден 1999-та година от Любо Пенев и прехвърлен на Божков защо не е урод ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2016 21:42

Skywalker написа:
Кашчей написа:
Я си помисли, договорите само за официални мачове ли важат, че нещо мисленето изобщо не ви се удава на припознавачите! Два часа четох тази вечер и съм изумен от глупостите, на които се натъкнах:
Говорите за отбор, като имате предвид само футболистите, които играят в него.. ми това означава, че отборът на ЦСКА от миналото първенство и сегашният не са един и същи отбор..Къде ви учат на такива простотии не знам, но определено сте добри ученици!
Друг пък пита кой имал договор с ПФК ЦСКА АД, трети говори за картотеки, без изобщо да е започнало картотекирането на футболисти за ППЛ дори, да не говорим за Б и В...
Всички припознавачи ли сте толкова неумни, мамамустара?!

В неофициални мачове, могат да излязат и по пижами, ако искат.

Ми нека излязат по пижами срещу "Интер", като си толко отворен! Ще ми е интересно каква ще е реакцията на Адидас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”