Old_death написа:miros написа:Old_death написа:Днес не успях да мина покрай Армията и да видя кой е там . За това ще помоля някой , който е присъствал да ми каже колко публика имаше на тренировката и какъв бе състава на тая публика ? Усилено се говори , че е имало хора от сектор Б , поне се появи снимката на едно моме от тоя сектор , и персонал от 7 дни лъжи .
Колега ще си позволя да изкажа лично мнение за теб въпреки ,че не те познавам.За мен ти си от истинските фенове на ЦСКА и подкрепяш плана на Ганчев,защото според теб това е най-доброто за ЦСКА.Не падай на нивото на лизачите.Сложи си ръка на сърцето и кажи наистина ли мислиш,че хората днес на стадиона са били говеда?
Не мога да твърдя нещо , което не съм видял с очите си . Щом искаш сериозен отговор , ще ти отговоря така . Имам си мнение и пристрастие , но това не означава , че ще пропилявам живота си в някакъв форум , надвиквайки се с посредствеността . Имам достатъчен жизнен опит за да мога да си създам мнение за ситуацията . Днес бе проведено едно мероприятие с цел да се провокират ексцесии и разделение между феновете . С това мероприятие трябва да се демонстрира пред Кралев , че се развива някаква спортна дейност . Радвам се , че не се стигна до там . Циркът бе на нивото на тоя с внасянето на ОП . Не зная дали е имало сини там , но е имало доста родители , служители във фирми на Пеевски , дискредитирани " фенове " на клубът и членове на едни шпиц команди . Това са нещата , които съм чул . Броят на гледащите тоя цирк варира между 50 и 100 човека , според различни очевидци . Организаторите на тия фарсове трябва да разберат , че с тях си правят ритуално самоубийство . Ако това е ЦСКА , мога смело да заявя , че мястото ми не е редом до Цимбика , Полковника , Зафето , Дуче и другите сребролюбци , присламчили се до тоя " проект " . За финал ще си позволя да ти направя една забележка . Не употребявай обидни епитети , защото утре може пак да се видим на стадиона и трябва да имаме очи да се гледаме !
Аз се надявам пак всички заедно да пълним армията.Знам,че в момента изглежда налудничево,но се надявам.А "лизачите" са тези които си правят профили с единствената цел да защитават позицията на Ганчев или на Божков.Тях ЦСКА не ги интересува.