Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Всекидневната около Левски
Гледам анкетата за Роман и не разбирам. Имаше сумати вопли да се махал, не ставал, а сега 100%!?
SANSIRO7 написа:Гледам анкетата за Роман и не разбирам. Имаше сумати вопли да се махал, не ставал, а сега 100%!?
Тая анкета е само са натиск, интересно, ако беше посветена на наема на Вутов, нашето "дете"......
Sstefanov написа:Neron написа:damyanov1963 написа:Ако по мое време някой, и то левскар беше казал, че левскарите след време ще предпочитат да ходят в Г, вместо в Б сектор, щяхме да му се изсмеем
Факт. Заради СЗ няма да стъпя в Б.
За мен Сз не са големият проблем, проблема е малките пишемета, които се връзват на акъла на наркоманите и почват да се правят на велики мулигани.
Доста повече проблеми от един виждам в поста ти!
От 2 дни в различни ОМВ-та в София ми обясняват, че нямат хартия за билетите. Адски странна работа. Направо на чорбарсками прилича
Дано до 9-ти намерят хартия, че иначе как ще отидем на мач....

- ralka_levskarka
- Контакти:
thresh написа:От 2 дни в различни ОМВ-та в София ми обясняват, че нямат хартия за билетите. Адски странна работа. Направо на чорбарсками приличаДано до 9-ти намерят хартия, че иначе как ще отидем на мач....
Да, на много места няма. Най-добре тичай до касата на Гурко или тази пред сектор А на нашия стадион.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-XAkEarBeJA[/youtube]
thresh написа:От 2 дни в различни ОМВ-та в София ми обясняват, че нямат хартия за билетите. Адски странна работа. Направо на чорбарсками приличаДано до 9-ти намерят хартия, че иначе как ще отидем на мач....
Най добре е в Orange
https://www.orangecenter.bg/shops/list
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Предлагат ли се още акции?
ralka_levskarka написа:thresh написа:От 2 дни в различни ОМВ-та в София ми обясняват, че нямат хартия за билетите. Адски странна работа. Направо на чорбарсками приличаДано до 9-ти намерят хартия, че иначе как ще отидем на мач....
Да, на много места няма. Най-добре тичай до касата на Гурко или тази пред сектор А на нашия стадион.
Аз вече съм ги платил, но избрах опция за вземане от ОМВ

- metodito
- Контакти:
Тази анкета нещо не я разбирам... Все пак гласувах, де. Това риторичен въпрос ли е?