Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 15 окт 2019 22:49

Dust написа:За заплата, колкото получава един български работник в земеделието във Франция вие, какви резултати очаквате?

Навсякъде, дори в "земеделието във Франция" се плаща за ИЗВЪРШЕНА ДЕЙНОСТ! Отиди и НЕ бачкай в някоя френска ферма, пък после чакай да ти платят, отиди и набери 3кг. домати за цял ден, пък чакай да вземеш пари колкото арабина, който е набрал 30 ( примерно, щот арабите са едни берачиииии....ум да ти зайде )!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 окт 2019 23:02

Така де, защо ми е да се ядосвам, да съм под ударите на всеки, като мога спокойно да си изкарам работния ден, в края на месеца да се разпиша под 1500 евро и да си правя кефа през уикендите?
То треньорите в школите дали получават и по 2000лв чисто на месец.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 15 окт 2019 23:10

Dust написа:Така де, защо ми е да се ядосвам, да съм под ударите на всеки, като мога спокойно да си изкарам работния ден, в края на месеца да се разпиша под 1500 евро и да си правя кефа през уикендите?
То треньорите в школите дали получават и по 2000лв чисто на месец.

Абе, че ти е кеф да си опозиция - кеф ти е, ама нещо не си вдянал този път! Ще го напиша бавно, щото явно така го четеш - въпросът не е колко получават, а какво дават! Защото, повтарям, навсякъде се плаща за извършен труд. Трудът на тези клетници е виден - Латвия - България U 21 героично 0:0!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 окт 2019 23:15

Да си чувал лафа, той си мисли, че му работя, а аз си мисля, че ми плаща?
Когато си занижил критериите, такива са резултатите.
Днес слуша ли спортното шоу на Дарик, та Томислав Русев споделин на какви случки е бил свидетел?
Майки правят свирки на треньорите в храстите за да пускат децата им да играят. Бащи бутат кеш преди мачове за същото.
Е този треньор ако уважава себе си и получава сериозно заплащане ще си позволи ли да прави подобно нещо?
А ония деца май от Левски бяха дето играеха сварка в автобуса с треньора?

Тук може да си разтягате още колкото лукими искате. Истината е простичка, изслушай днешното предване на Спортното шоу на Дарик и ще си отговориш.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 окт 2019 23:34

Тезата, че нивото на треньорите е такова, защото получават малки възнаграждения е сбъркана и абсурдна. Ако треньора е читав и тук му е малка заплатата, то лесно ще си намери работа зад границ. Обаче типично по нашенски ние искаме първо да получим, а после ако можем да дадем.
Щом опираме до там да внасяме треньори и методисти зад граница, то работата е много зле. За мен коренната причина е в престъпното управление на българският футбол през последните двадесетин години.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 окт 2019 23:39

Ozzimozzi написа:Тезата, че нивото на треньорите е такова, защото получават малки възнаграждения е сбъркана и абсурдна. Ако треньора е читав и тук му е малка заплатата, то лесно ще си намери работа зад границ. Обаче типично по нашенски ние искаме първо да получим, а после ако можем да дадем.
Щом опираме до там да внасяме треньори и методисти зад граница, то работата е много зле. За мен коренната причина е в престъпното управление на българският футбол през последните двадесетин години.

Глупости. Самите клубове избраха да държат ДЮШ в будна кома, колкото да изпълнят изискванията.
Нещастна работа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 окт 2019 23:48

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Тезата, че нивото на треньорите е такова, защото получават малки възнаграждения е сбъркана и абсурдна. Ако треньора е читав и тук му е малка заплатата, то лесно ще си намери работа зад границ. Обаче типично по нашенски ние искаме първо да получим, а после ако можем да дадем.

Глупости. Самите клубове избраха да държат ДЮШ в будна кома, колкото да изпълнят изискванията.
Нещастна работа!

Може и да си прав, но каква е ползата? Кои са тези недооценени български треньори, които се занимават с деца и заслужават европейски заплати? Защо не са си намерили работа в Европа?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 окт 2019 00:12

Ozzimozzi написа:Може и да си прав, но каква е ползата? Кои са тези недооценени български треньори, които се занимават с деца и заслужават европейски заплати? Защо не са си намерили работа в Европа?

Няма полза. Няма и такива тренери, с малки изключения.
Та Левски назначиха на набор 2009 за треньор циганин!
Провалът е тотален, и кво?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 окт 2019 07:14

Като сте отворили тема за треньори да ви посоча един човек, треньор по баскетбол за деца и учител, като треньор получава минимална заплата, понякога и парите на клуба не достигат до него,но това не му пречи да е отдаден на професията и децата. Трудът му явно не е отишъл напразно в националния отбор в момента играят двама негови възпитаници,като единият е капитан на отбора, няколко други момчета са в елитните отбори в българското първенство. Думата ми беше че да си треньор е призвание, на некадърника и милион да дадеш пак няма да има резултати, а някои за без пари подготвят добри спортисти.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 окт 2019 12:46

Така е. Трябват хора, на които тази работа им е в кръвта. Треньори, а не рекетьори.

Върни се в “ЦСКА”