zlobul написа:paceto написа:Аз не виждам да сложил буквата Т там![]()
Буквата е изядена и може и да е М, а може и да е Т
гладните кокошки просо сънуват паце
между впрочем аз съм свикнал да ме плюят такива , да ме изкарват еди какъв си , защото им казвам истината в очите ,
не минава обаче много време и падат на курса .
Преди три години им казах че тара и гонзо са почнали да съсипват клуба , а те ме изкараха червен провокатор , не се мина много и тара сътвори аферата " казан "- млъкнаха
Миналата година им казах ( в един друг форум ), че единствено таланта на гарата дърпа Левски напред , , а тренера е трагичен - било светотатство да говоря против гонзо , казах им -догодина (минало време) Левски ще отпадне от поредния анонимник , те пак не вярваха .
Сега пак им казвам , че Левски агонизира и че ако не се смени тренера и тази година ще сме с калъфките , догодина ще отпаднем от отбор , в сравнение с който търнава ще ни се видят като барселона .
Ако е вярна новината , че тара е казал на гонзо , че сега не сме в ЛЕ защото не е пуснал тасевски в търнава ще е един от малкото случаи когато е прав . На мърльото не му е за първи път да прави глупости . Изгони бензукан , продаде генев , който е класа над во иванов напримр и после се чуди кой да пусне като централен защитник , накрая я докара до там , да връща грийн с което Левски губи от потенциала си в средата на терена . Нека и някой ми каже , Левски има ли алтернатива на недоразумението старокин на левия бек ?
Ицо,веднага ти казвам който и юноша да пуснат ще бъде по-добър от това недурозомение Старокин