ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Един от най-добрите юноши на Левски избяга и подписа с Ботев

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2013 02:34

PFC Litex написа:
dodo7271 написа:Ок, отне ти малко време да го намериш Гугъл. Аз знам, че е голмайстор. Питам, в колко мача си го гледал, какви са качествата му - бърз ли е, техничен ли е, как заема позиция, как играе с глава, та го определяш за един от най-добрите?

Отбор в челото, с ясно поставени цели и треньор Станимир Стоилов дали ще подпишат тригодишен договор с млад футболист ако в него няма нещата, които си описал и да правят нещата ей така за спорта? ;)

Ще подпишат и още как. Мъри не се страхува да разчита на млади момчета, но в момента това му желание няма как да бъде задоволено, поради простата причина, че школата на Ботев реално не "произвежда" нищо, и ще трябва да мине известно време преди да заработи, както преди години.
Та, реално погледнато, Мъри в момента няма откъде да прелее безплатна свежа кръв-в Ловеч ще го отрежат по обективни причини, чичо Венци не може да го понася, и така единствен реален вариант за що годе читави хлапета остава Левски, нали? Едва ли този играч е някакъв уникален талант, даже аз лично за първи път чувам това име, просто Стоилов трябва да вземе нещо младо, инак няма да е той. Пък и по този начин донякъде угажда на недолюбващите го капризните пловдивски фракции, все пак коя агитка не цени младите български играчи в първия отбор?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2013 02:48

veselinsk написа:Вандер за един полусезон направи повече отколкото всичките бразилски ментета на Левски за последните няколко години.Заради футболисти като него нямаш търпение да дойде края на седмицата за да отидеш на мач. И е без пари. А ментето за 300к Гари след два мача надъхвация вече с нищо не се различава от останалото синьо безличие.

Смех яко,последните бразилци играли в Левски са Лусио Вагнер,Зе Соареш,Жоазиньо и Жуниор,който беше под наем миналата пролет,нека поемем дъх,да преброим до десет и да преценим трезво дали действително искаш да кажеш точно това,което казваш в първото си изречение.Според мен лекичко си се пообъркал,щото ако тези четиримата са ментета за Вандер не знам какво мога да кажа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 апр 2013 02:53

Parmalat написа:
Изпускате си един от най-добрите нападатели в юношеския футбол и взимате Курдов?Отново изпускате тални,но за това може да се вини най-вече ръководството ви,което не му е предложило договор.Но щом това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев значи има качества. :roll:

Първо: По мненията ти личи, че във всяко едно отношение си доста далеч от Левски.
Второ: В следствие на първото, как оценяваш това момче като "един от най-добрите нападатели в юношеския футбол"?
Трето: Как, аджеба, реши, че ако това момче е толкова добро, виновното ни ръководство лесно-лесно ще изпусне някоя бъдеща хилядарка за него?
Четвърто: Защо внезапно си съчини, че "това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев" :o Спортно-технически погледнато, може да дълбока резерва на най-дълбоката резерва, нали?
Пето: Знаем ли нещо повече за този "нешлифован диамант"? Ами ако честичко си попийва, ами ако краката му прекарват повече време между гладк епилирани бедра вместо да гонят топката?

Направо се смайвам като чета теми, публикувани от такива като теб, че и заключения вадите даже...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 апр 2013 08:39

Спортният директор на "Левски" Даниел Боримиров направи собствено разследване на бягството на таланта от школата Цветелин Чунчуков, който подписа първи професионален договор с "Ботев" (Пд).

Младият нападател е племенник на вратаря на Славия Георги Петков. Синият шеф се е свързал със своя бивш съотборник, за да го попита има ли участие при трансфера на племенника си, пише "Меридиан Мач". Петков категорично е отрекъл да е препоръчвал Цветелин на треньора на "жълто-черните" Станимир Стоилов.

Боримиров е говорил и със спортния директор на "Ботев" Александър Александров. Кривия обаче го е уверил, че в действията на клуба няма нищо нередно, тъй като младокът, който навърши 18 години преди 4 месеца, е стоял през цялото това време без договор в "Левски" и някой е трябвало да се погрижи за бъдещето му.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 апр 2013 10:30

45 години Цска и Левски взимаха футболисти ,с партийна подкрепа,и правеха селекция от най-доброто от другите отбори,но самите футболисти са нямали право на мнение,ако се противиш те обработват, както Георги Славков-Бенкса с арест,заплахи и т.н .Именно тази инерция от годините и останалите пишман спортни журналисти-ибрикчии поддържат старото мислене,че всички искали в Цска и Левски,но фактите говорят друго-защо Цска не могат да вземат Георги Миланов,защо Левски 10 пъти опитват и не могат да вземат Тодор Неделев,защо Ивелин Попов и Бандаловски избягаха при първа възможнот от Левски,защо като са толкова голям отбор и всички искали в Левски?

pitar4444
Контакти:

Мнениеот pitar4444 » 05 апр 2013 10:59

..Заща се чудите...това е практика на всички ръководства на Левски да "гоните" свойте таланти...и после .."те били наши".....смях,много смях.-

pitar4444
Контакти:

Мнениеот pitar4444 » 05 апр 2013 11:00

джони написа:45 години Цска и Левски взимаха футболисти ,с партийна подкрепа,и правеха селекция от най-доброто от другите отбори,но самите футболисти са нямали право на мнение,ако се противиш те обработват, както Георги Славков-Бенкса с арест,заплахи и т.н .Именно тази инерция от годините и останалите пишман спортни журналисти-ибрикчии поддържат старото мислене,че всички искали в Цска и Левски,но фактите говорят друго-защо Цска не могат да вземат Георги Миланов,защо Левски 10 пъти опитват и не могат да вземат Тодор Неделев,защо Ивелин Попов и Бандаловски избягаха при първа възможнот от Левски,защо като са толкова голям отбор и всички искали в Левски?

....и аз мисля така....

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 05 апр 2013 12:16

джони написа:45 години Цска и Левски взимаха футболисти ,с партийна подкрепа,и правеха селекция от най-доброто от другите отбори,но самите футболисти са нямали право на мнение,ако се противиш те обработват, както Георги Славков-Бенкса с арест,заплахи и т.н .Именно тази инерция от годините и останалите пишман спортни журналисти-ибрикчии поддържат старото мислене,че всички искали в Цска и Левски,но фактите говорят друго-защо Цска не могат да вземат Георги Миланов,защо Левски 10 пъти опитват и не могат да вземат Тодор Неделев,защо Ивелин Попов и Бандаловски избягаха при първа възможнот от Левски,защо като са толкова голям отбор и всички искали в Левски?

Абсолютно!Това са двата отбора на жалката комунистическа власт!И години години наред комунистическа пропаганда тръбеше , че други отбори в България няма освен Левски и ЦСКА се е отразила лошо на българския народ! И от Черно море насилствено са карали футболисти да идват в ЦСКА като Божил Колев например! :!:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 апр 2013 17:13

Thurman Murman написа:Извинявай, ама с теб говорим май на различни езици. Аз казах, а и много хора могат да го потвърдят, че Ясен се скъса да му звъни на Тошо да ходел в Левски, а той отказа. И това още миналата година, докато бяхме в Б :idea: Нищо, че Левски бил по-голям отбор...уж... Тоест в случая има дори два отказа - от Ботев като клуб, както и от самия Неделев. Така че кой е по-по-най не знам...

За Гари-то също бъркаш и колегите по-горе ти казаха какво беше положението. Проблемите бяха с неговия клуб, а не с играча. Просто нашите са отказали да платят тия 300к, които Батков даде. Самият играч не е имал никакви специални предпочитания и влечения.

Звъняха му де, щото има потенциал момчето и Левски го искат. Защо не звънят на някой ненужен в Ботев? Щом за Ботев не става, значи в Левски няма никакъв шанс. Ботев що не звъняха за Цветков, а чакаха да го освободят?
Освен това Неделев сам е осъзнал, че няма да е твърд титуляр в Левски и затова е предпочел да изчака.
Хайде помислете реално - щом ненужния Цветков, който не беше титуляр в Левски, се превърна в звездата на Ботев, представете си, че бяха взели някой от титулярите?
п.с. Моля без коментари - те сегашните за нищо не стават и тем подобни, щото с цялото ми уважение към Цветков не беше на ниво във всички мачове за Левски.
...

Върни се в “Левски”