Брей, какво се случва с букмейкърите тия дни, уважаеми зрители!
Миналата седмица БЕТ365 ми харизаха 10 кинта бонус за Ебем ти Лигата, по-рано днес ми харизаха същия бонус за същата ебем ти лига, а по-рано тази седмица други 10 пари за ШЛ.
Палмс Бет, както ме уведомиха, че са ми резнали бонусите, преди две седмици бяха хванати в крачка с един липсващ и непоказан мой залог (по схемата за посрещане, разбира се

) и в резултат на разни чатове и мейли с ботовете (те май са хора, но не са по-умни от чат ботове), оплакването ми явно стигна, където е нужно. А е много лошо за разните ботове да разиграват човек, който 4-5 години е работил в американски кол/мейл/чат център за обслужване на клиенти, където е заемал и ръководна длъжност.

В резултат на това - хоп едно мейлче, дъра-бъра, допуснали сме грешка, дъра-бъра в знак на лоялност, дъра-бъра взЕми тия 10 кинта бонус. После ми пускаха бонуси за машинките - тия там, де въртят разни черешки, кайсийки, детелинки и т.н. Хоп, 2 кинта. После, след няколко дена, взЕми тая игра с "търкането" на някакво билетче - 22 кинта.
И сега благодарение на качественото онлайн образование, което получих от Министъра на Хазартната Просвета Г-н Mizantrop, знам как да се облажа от щедростта на букмейкърите.