il4o_iliew написа:Нали ти обясних защо. Как ще инсценираш останки на самолет дълъг 50 метра и тежащ сто тона? Ще го измагьосаш като Хари Потър, ще използваш умения на някой илюзионист? Как би трябвало да стане според теб? Едно е да анимираш самолет, който се разбива, друго е да анимираш останки на самолет. Другият проблем е черната кутия. Ти можеш да направиш монтаж на намерена черна кутия. Ама нали идеята е да се види каква информация съдържа тя.
il4o_iliew написа:По-лесно е да не го правят понеже се усложнява много схемата им. Трябва им точния модел на самолета, фирмата производител на двигателя, фюзелажи, кокпити и т.н. Сещаш се, че е трудно някой да влачи останките на такава огромна конструцкия, тежаща стотици тонове посред бял ден. По-лесно е да кажеш, че огненото инферно е изгорило всичко и останки няма. Привърженици на теорията на конспирацията и на забавни фентъзи романи на Тери Пратчет като теб, Боб Марли, и 1982 биха повярвали. Така че какъв е проблема?
Първо, черна кутия винаги могат да подхвърлят, ако се искали конспирацията да е изпипана. Правят се някакви фалшиви записи и готово. Могат да се подхвърлят всякакви части, не да ги анимират, а да ги подхвърлят. Примерно като дори още същата нощ стоварят 3 тира със самолетни части от близката морга за самолети. Не виждам какъв е проблемът. Какво, не са знаели предварително монтажиста какъв самолет ще избере при монтажа ли? Или викаш, с тоя нервозен монтажист никога нищо не се знае?
На мен този сценарий ми се вижда много по-лесен за осъществяване и решава от воле всички въпроси, от колкото да не се прави нищо и да се стискат палци никой да не забележи, че самолет няма. Между другото, има ли останки от ракета?
il4o_iliew написа:Какво има да тълкувам? Може да се е объркала жената. Просто ти цитирах думите й.
Жената се била объркала? Според теб дали тая жена някога е чувала такъв гръм, при това от толкова близо? Ти чувал ли си, знаеш ли за какво става въпрос и дали изобщо можеш да объркаш това с нещо друго?
Искам само да ти покажа какви смешни свидетели ми цитираш. Едните видели ракета, другите Чесна, третите не знаят какво са видели, четвъртите нищо не са видели.
Оня сайт с архитекти и инженери, дето си дал линк, там какво говорят - опровергават официалната версия или лансират друга, която според тях отговаря на това, което се вижда?