Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Диадема Спорт Почти HD - имате ли го вече?

Мнениеот POPCORN » 22 фев 2015 13:31

zlato1234 написа:
POPCORN написа:
zlato1234 написа:Аз все още го нямам на Булсаткома затова си платих 4 лв на Гонг плей за 1 месец. И то само заради мачовете от А Група и купата. :)

а да те питам сече ли ?смисълясно е че картината няма как да е уникална и в hd формат, но поне сече ли?Ак осече да не си губя времето да си давам и парите :)

При мен си върви супер... Мисля, че зависи от интернета ти дали ще сече. Картината не е кой знае колко HD, но то си пише какво да очакваме. Има хора дето се оплакват, че сече, а при мен си върви гладко и докато изчакам алчните Булсатком да се договорят става. :)

благодаря за бързият отговор . Ама така като гледам май Булсата въобще няма да се разберат . То това е проблема
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: За лудия и баницата.

Мнениеот zlato1234 » 22 фев 2015 13:34

Трябваше да пуснат каналите свободно докато се договорят с всички и тогава да кодират, а който иска да си плати и да гледа. Така стана доста тъпо в последния момент. :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот ivan56 » 22 фев 2015 13:35

Eminem написа:
ivan56 написа:
Eminem написа:Не мога да ви разбера какво му харесвате на gongplay ? Не сте ли гледали мач с sopcast ? Гледайте и ще видите какво е истинско качество.
И като ще си плащам, искам да гледам мачовете от нашето първенство в удобен ден и час. Плащам, а Левски е в петък. Е за какво плащам тогава ?

Ако ще и ултра HD да ти го пуснат на тия порутени кочини с празни трибуни и тревна настилка като на селска нива разлика няма да има.

Да, ама вече няколко човека го хвалят това gongplay, а то е с много ниско качество.

Всеки видео стрийм е достъпен в два варианта: ниско качество ( под 1000 kbps) и високо качество (над 1500 kbps). Според вашите предпочитания, може да избирате между тези два варианта.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 22 фев 2015 13:37

POPCORN написа:
zlato1234 написа:
POPCORN написа:
zlato1234 написа:Аз все още го нямам на Булсаткома затова си платих 4 лв на Гонг плей за 1 месец. И то само заради мачовете от А Група и купата. :)

а да те питам сече ли ?смисълясно е че картината няма как да е уникална и в hd формат, но поне сече ли?Ак осече да не си губя времето да си давам и парите :)

При мен си върви супер... Мисля, че зависи от интернета ти дали ще сече. Картината не е кой знае колко HD, но то си пише какво да очакваме. Има хора дето се оплакват, че сече, а при мен си върви гладко и докато изчакам алчните Булсатком да се договорят става. :)

благодаря за бързият отговор . Ама така като гледам май Булсата въобще няма да се разберат . То това е проблема

Е аз съм платил в гонга с надеждата, че до 1 месец най-много два ще се разберат Булсата и Диема. :lol: Но като знам каква мъка беше с БТВ. :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 фев 2015 13:37

а разлика между HD(720p) и FullHD(1080p) правите ли? В нета наистина може да се намерят линкове с FullHD качество на картината и определено ще е по добро от това което предлагат от Гонг. Тук обаче става дума за Англия. За нашите мачове каквото свършат от нова това е. Иначе си е простотия това което свършиха. Така или иначе интереса към бг футбола не е голям, а сега като го праснаха в платен канал тотално ще го закрият. Колко ще платят? 500-600 000? Да са живи и здрави тия дето са правили сметките ама малките клубове тотално ще загинат и то не заради друго ами точно заради лакомията си. Да дадем правата на Домусчиев, че да ни даде 5 милиона. На ви сега. До 2 години никой няма да се интересува от футбола ни и тия които плащат ще могат да ги извозят с малко автобусче.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 22 фев 2015 13:37

1Neutralen написа:
bez-nick написа:
1Neutralen написа:Качеството на Гонг Плей е доста добро. Никакво засичане. Гледам си мачовете директно на голям екран чрез браузъра на моя 55" HDTV. Мачовете са в удобно за мен време (живея в САЩ).

55'' малко е, вземи си от 80''

55", ама Самсунг.

Това телефона ли ти е...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2015 13:38

То и да платиш, не е ясно дали ще гледаш. Ето плащам, а Левски е в петък. Как да гледам.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 22 фев 2015 13:39

Ясно е, че трябва да си плащаме, така е навсякъде в цивилизованите държави. Но, нека не забравяме, че там, на Запад се плаща за и срещу качество и ако няма качество на продукта (ите) направо си или те съсипват. Така, че готов съм да им плащам на тия и по 40лв., а не 4лв. на месец, но искам насреща качество от тяхна страна и вдигане и то драстично нивото на А група. В противен случай, няма да видят и една стотинка от мен. Много сме нагли в България - да се плаща за всичко, да се вдигат постоянно такси, цени на стоки и услуги, а насреща качество никакво...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 22 фев 2015 13:40

visentii написа:
1Neutralen написа:
bez-nick написа:
1Neutralen написа:Качеството на Гонг Плей е доста добро. Никакво засичане. Гледам си мачовете директно на голям екран чрез браузъра на моя 55" HDTV. Мачовете са в удобно за мен време (живея в САЩ).

55'' малко е, вземи си от 80''

55", ама Самсунг.

Това телефона ли ти е...

Ехее, май си се е объркал нещо. Малко да те светна, 1" = 2.54 см.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 22 фев 2015 13:41

Eminem написа:То и да платиш, не е ясно дали ще гледаш. Ето плащам, а Левски е в петък. Как да гледам.

Ако беше събота щях да съм на стадиона. За това нямам друг избор освен да си платя... :)

Върни се в “Свободна зона”