enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!
Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички

щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина

) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол

. Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.