Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот Aberfeldy » 12 мар 2014 22:22

CSKA69 написа:Отборът се справя дотук толкова, колкото му е възможоно дa се справя под ръководството на Младенов.. Дотук НЯМА, повтарям, няма нито един мач, в който ЦСКА да е НАДИГРАЛ категорично своя противник - независимо дали е Пирин Гоце Делчев или Левски...

Това е мръсна и долна лъжа, която само показва колко си озлобен и необективен.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 12 мар 2014 22:29

Сега ми е интересно Младенчо пак ли ще извади някакви 32+ да играят или най-накрая ще даде шанс на младите?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 12 мар 2014 23:01

Кои млади, та те не стават за нищо почти всичките.

ЦСКА няма ДЮШ отдавна, всичко е пълна руина. И не е виновен Стойчо Младенов за това.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 мар 2014 08:39

cska-632 написа:Сега ми е интересно Младенчо пак ли ще извади някакви 32+ да играят или най-накрая ще даде шанс на младите?

Кои млади? Чочев е титуляр, а останалите от, които става нещо са Маркович, Силва, Витанов и Ереро. Витанов е контузен...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 13 мар 2014 08:51

Aberfeldy написа:
CSKA69 написа:Отборът се справя дотук толкова, колкото му е възможоно дa се справя под ръководството на Младенов.. Дотук НЯМА, повтарям, няма нито един мач, в който ЦСКА да е НАДИГРАЛ категорично своя противник - независимо дали е Пирин Гоце Делчев или Левски...

Досега сме играли 30 мача - 26 за първенство и 4 за купата.
От тези мачове бяхме надиграни само двата мача с ЛУдогорец и първия мач с Берое. Без подготовка, без късмет в първите кругове - всеки мач целихме по 1-2 греди. Нито Ловеч ни надиграха там, нито Локо Пд, нито Ботев Пд, нито Черно Море - от тези 4 мача взехме 1 точка :idea: Иначе се борехме за челното място!
Имаше отбори, които ги смачкахме и ги бихме с разлика (Локо Сф и Славия на Армията, Пирин, ОНЕЗИ и т.н.) Имаше отбори, които смачкахме и не взехме пълния брой точки по една или друга причина (Локо Сф там, Черно Море тук, Локо Пд тук)
Единствената причина да плюеш по Тройчо е или защото ти е спрял кранчето, или защото си роднина на Цимбика. Срам!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 мар 2014 11:38

bastuna2003 написа:
Aberfeldy написа:

Досега сме играли 30 мача - 26 за първенство и 4 за купата.
От тези мачове бяхме надиграни само двата мача с ЛУдогорец и първия мач с Берое. Без подготовка, без късмет в първите кругове - всеки мач целихме по 1-2 греди. Нито Ловеч ни надиграха там, нито Локо Пд, нито Ботев Пд, нито Черно Море - от тези 4 мача взехме 1 точка :idea: Иначе се борехме за челното място!
Имаше отбори, които ги смачкахме и ги бихме с разлика (Локо Сф и Славия на Армията, Пирин, ОНЕЗИ и т.н.) Имаше отбори, които смачкахме и не взехме пълния брой точки по една или друга причина (Локо Сф там, Черно Море тук, Локо Пд тук)
Единствената причина да плюеш по Тройчо е или защото ти е спрял кранчето, или защото си роднина на Цимбика. Срам!

Обстоен анализ в няколко изречения!Поздравления!

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 15:45

Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 мар 2014 16:13

Учил се е на тая професия в Португалия. Кажи ми един португалски треньор, на които отбора му да играе страшно красив футбол и всеки мач да мачка с 5-0.
Отборите на Моуриньо да не би да играят страхотен футбол? Има ли успехи Моуриньо? Има.
Ето, Челси в момента побеждава предимно с по 1:0 или 2:1, но пък е на първа позиция.
2007-08 когато Стойчо ни беше треньор не играехме някакъв супер красив футбол, но пък побеждавахме почти всеки мач и нямахме загуба. В крайна сметка точно в момента не може да искаме някаква красива игра, който и да ни е треньор. Проблема в момента далеч не ни е Стойчо и играта на отбора, даже напротив браво на всички от Стойчо до бай Добри, за това което постигат до момента в тази ситуация!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 мар 2014 19:20

enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!

Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички :idea: щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина :idea: ) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол :!: . Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.

enzo_shifo
Контакти:

Мнениеот enzo_shifo » 13 мар 2014 21:12

Кировец написа:
enzo_shifo написа:Момчета, не ми е ясно защо всеки , който има по различно мнение за Стойчо трябва да се срамува от това или да бъде обявен за провокатор и левскар? Значи аз съм червен до мозъка на костите си и въпреки това не харесвам Стойчо като треньор. Мотиватор да, но на мен някак не ми е достатъчно.Преди 2 дни гледах головете му срещу Ливърпул и се кефех, но това няма нищо общо. Не може да ни е достатъчно , че биеме с 300 зора трагичния отбор от подуене, едва едва Черноморец....Спомнете си с каква лекота ни смазаха Лудогорец-така ли беше или лъжа? Ние не сме левски и такива измъчени победи не могат да ни успокояват, мина цяла зимна подготовка, взехме не лоши играчи и пак мъка в играта... Успех в събота и дано този път ни зарадват и С добра игра! САМО ЦСКА!!!

Срещу някои отбори "добрата игра" - неспирни атаки и импровизации, в кавички :idea: щото повечето хора това наричат добра игра(майната й на тактическата дисциплина :idea: ) - връзва - срещу други трябва да се играе стегнат и практичен футбол :!: . Това е положението и не ми е ясно защо не можете да го проумеете?!
И какво значи бием с 300 зора Левски? Ти последния мач гледа ли го? Как ти се стори факта, че играем 40 минути срещу отбор, който излиза на 120% за победа, а ние не само, че не допускаме гол, а и печелим мача благодарение на треньорско решение - правилна смяна!
Аре стига сте писали общи приказки, а хванете прегледайте малко статистическите факти преди да се изревете.
Досега един критикуващ Стойчо не е написал так-так. Метнете тука две изречения и голям рев. Стойчо Младенов е един от най-добрите футболни треньори в България. Това са фактите.

Припомни ми с кои отбори отбори играхме и показахме импровизация и игра приятна за окото? А сега се сети за мачовете със Стяуа които точно Стойчо обърка! И не е проблема само в играта а и в ината на Младенов! Колко още трябва да гледаме най- смешния защитник Фо поре титуляр? И само него ли? Какъв шанс се дава на Долапчиев примерно? Или Карачанаков? Налагат се некви индивиди дори нямащи фигура на футболисти- оня дето си замина за Англия- некъв бездарен халф и сега реве колко било страшно тука...А преди началото на сезона приказки, как сега е времето да се дава шанс на младите и ако ще да падат- да се налагат! Така ли беше? Тактиката на Стойчо съсипа не един и два мача- Блекбърн помниш ли? Ето за това не го харесвам, лично мое си е мнението ,както ти имаш твое. Но това не ми пречи да обичам и подкрепям ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”