Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Заклет Левскар » 20 апр 2018 15:16

delqnski47 написа:Няма умрял след мача....тъй че нищо кой знае кво не е станало... :mrgreen: Полицайката е мъжко момиче - ще се оправи... :lol:
Вчера казах,че ще е тъпо без фенове на дербито,но нямаше да се разочаровам,ако беше станало така.Даже бях сигурен,че ще ви накажат за 3 мача,защото беше логично.. :lol: Уви,явно някой трябва да умре,за да се вземат мерки.

Прав си, логично беше да ни накажат с три мача. Така трябваше, ако се спазваха законите. Но тук законите не се спазват. Днес законът беше погазен, но не чак толкова грубо, както, когато разрешиха на един отбор от област Ловеч, да се премести в област София-град.
Последна промяна от Заклет Левскар на 20 апр 2018 15:22, променено общо 1 път.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2018 15:19

sic написа:Сега можем да очакваме, всичката помия на света излята от припознавачите за това, че наказанието не е реално и синьото бфс отново ни е подпряло.....

Бих казал имат право.
Предишният им отбор, който фалира за удар с монета ги наказаха 1 мач и 40 000лв глоба
Сега има тежко пострадало служебно лице и наказанието е 1 мач и 4 000лв.

Смехория до шия
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 апр 2018 15:19

По правилник наказанието трябва да е 3 мача. Точка. Всичко останало са полягвания от страна на БФС. А те от край време обикновено са в посока силните на деня, от край време Левски и ЦСКА ..или каквото е останало от тях.

При положение, че 3 мача са задължителни като наказание - това в момента не е смешно наказание. То просто не е наказание. И нищо няма да промени. Целта на наказанията е да променят евентуално нещо. Какво точно ще се промени, след като лумпените виждат, че каквито и простотии правят просто няма абсолютно никакви последствия! Направо са се юрнали всички да ходят на мача срещу Верея и без това ...още повече между мачовете с ЦСКА :lol: :lol: :lol:

И това какви неща щяло да има по улиците ...ами като има - вадят се Левски и ЦСКА от невероятната ни гениално скалъпена ВИСША ЛИГА и така докато на феновете не им дойде малко от малко акъла в главите или собствениците на отборите не почнат да вземат малко повече мерки, вместо само да мрънкат по Лудогорец по медиите :idea: Ама за последните дори и да има някакви побутвания съдийски в тяхна полза, поне няма подобни изцепки и се мъчат да играят футбол вместо само да дърдорят по медиите.

За мен наистина е отвратително и ще го бойкотирам това безхаберие ..не че на някого му пука, даже сигурно феновете на други отбори (без на Черно море) ще се кефят ...ама ми е трудно да търпя вече мизериите във футбола и държавата като цяло :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: За пари ли е бомбата

Мнениеот vratar4eto » 20 апр 2018 15:23

Не е за пари, а от простотия. Просто в агитките някои хора си правят, каквото поискат - мятат бомби, влизат на пистата, бият с колани... а никой не им търси персонална отговорност. Отделно наказанията за клубовете са символични. По наредби за Локо ПД и ЦСКА-София трябваше да са по 6 мача - дадоха им по 2. Сега 1 вместо 3. И така до безкрай.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 апр 2018 15:25

ogrizko написа: - вадят се Левски и ЦСКА от невероятната ни гениално скалъпена ВИСША ЛИГА

те фалираха и се върнаха с друг отбор през парадния вход, ти ми говориш за вадене от групата. Най-много да се стигне до следващия урод ЦСКА-София-София чрез преименуването на Царско село

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Мнениеот Gonzalez1914 » 20 апр 2018 15:28

Gonzalez1914 написа:Ще ни накажат според мен за 1 мач с верея и парична глоба ... престъпника няма да го хванат , ко правим са ?

Беше ясно какво ще стане .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 апр 2018 15:32

Каква вина има клуба,че някакъв малоумник е хвърлил бомба,даже не е сигурно,че е фен на Левски.Полицията има повече вина защото не си е свършила задълженията!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 апр 2018 15:34

ivan56 написа:Има много просто решение на този проблем, стига да има желание.
Решението влиза в сила, след дербито.
Тия хрантутници, които постоянно искат увеличение на заплатите, като не могат да се справят с 500 лумпени от двете страни, да хвърлят фуражката.
Или искаш да ми кажеш, че ще има пръснати из София по 10К от червени и сини, и всички ще са идиоти и ще трошат и бият.
Аз също съм против дербито да е на празен стадион, но трябваше този път да се жертва, или да ги бяха закарали да играят примерно в Ловеч.

Така пак щеше да има рев и не е честно спрямо другите отбори.
Три мача какво променят ? Ако ще ни наказват, минимума е до края на сезона и дори могат да добавят мачове от следващия сезон. Аз нямаше да се оплаквам от такова наказание, нищо, че в правилника е три мача. Явно правилникът трябва да се промени. Само така клубът може да предприеме реални действия.

PFC Litex написа:Бих казал имат право.
Предишният им отбор, който фалира за удар с монета ги наказаха 1 мач и 40 000лв глоба
Сега има тежко пострадало служебно лице и наказанието е 1 мач и 4 000лв.

Смехория до шия

Точно пък припознавачите нямат никакво, ама абсолютно никакво право да реват. Трябва да са супер нагли да реват и те са точно толкова нагли. Когато правят цяло ново първенство, само и единствено заради теб - трябва да си по-нисък от тревата!

filcolins
Контакти:

Re: За пари ли е бомбата

Мнениеот filcolins » 20 апр 2018 15:37

Решението е като едно време. Полицията в секторите, а не наркодилърите да го играят стюарди и всеки да може да бъде пребит отивайки на мач

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 апр 2018 15:42

Подигравка си е този 1 мач! Заслужавахме си 3 мача по всички правилници, но само защото мача с преместилия се в София отбор идва затова е един мач, явно Боко и Кралев това са измислили - да са вътре на стадиона лумпените, а не по Борисовата и улиците около нея :| :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”