Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2019 17:18

И нека пожелаем успех на новия ни треньор 8-) Добри Митов :!: :idea: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 окт 2019 17:33

Чакаме Стоилов да се махне.
Да седнат да видят кой ще е най-добрият вариант.
Не е лошо да се погледне на Стойчо, Дерменджиев.
Сините абонати да не знаят много, че Хубчев аматьора и той е пътник.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 окт 2019 17:39

Те хубаво са махнали Люпко ама май си остава в клуба като консултант ? Демек филма ''Много баби хилаво бебе'' продължава :!:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 окт 2019 17:54

От мен да знаете, докато Ганчев не даде интервю, в което да каже "уважаеми фенове, дадох възможност на досегашния екип в лицето на.. да реализира своята визия за представителния отбор. За съжаление липсата на каквито и да е резултати за всичките тези години показва, че съм сбъркал. В тази връзка правя тези и тези промени, делегирам права на този и този и им поставям следните цели..., като от моя страна декларирам, че ще следваме следния модел и програма за развитие ", всичко е пунта-мара, замазване на очи, бурсане на задници, спасяване на определени хора и печелене на време чрез изгаряне на поредния бушон - наивник.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 окт 2019 18:29

Проблемите не идват от треньора а от част от ръководството. Беше адски малоумно да се назначава за консултант на НЕМ старата пяница. После глупостта да сложиш на горещия стол безавторитетен и посредствен треньор като Митов. После понижаване на Митов и повишаване на консултанта. Имам чувството, че в клуба работят пълни дилетанти! Трябва да има един спортен директор който да е отговорен за селекцията и организацията в отбора и треньор. Ние имаме една камара шефове, които нямат никакви други функции освен да наливат напрежение в отбора. Ако някой може да ми обясни какво правят в отбора Джарета, Марков, Стойлов, Дихонов, Велизар Димитров, чичо Митко, Дани Ганчев и още една камара знайни и незнайни войни ще съм адски щастлив!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 окт 2019 18:36

Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!

С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша! :?
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2019 18:39

ivo55 написа:От мен да знаете, докато Ганчев не даде интервю, в което да каже "уважаеми фенове, дадох възможност на досегашния екип в лицето на.. да реализира своята визия за представителния отбор. За съжаление липсата на каквито и да е резултати за всичките тези години показва, че съм сбъркал. В тази връзка правя тези и тези промени, делегирам права на този и този и им поставям следните цели..., като от моя страна декларирам, че ще следваме следния модел и програма за развитие ", всичко е пунта-мара, замазване на очи, бурсане на задници, спасяване на определени хора и печелене на време чрез изгаряне на поредния бушон - наивник.

Ти много го издигна в интелектуално отношение. Как го виждаш Ганчев да ги навърже всички тези думи?
Неговите "интервюта" са по едно изречение. На него му дай да обръща маси в БФС.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2019 18:41

miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!

С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша! :?

Младенов винаги е искал цялата власт. Как го виждаш да се подчинява на Пл.Марков?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 02 окт 2019 18:58

Някой да се сеща Люпко да е изкарал пълен мандат в някой от водените от него отбори в България?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 02 окт 2019 19:00

HardWork написа:Проблемите не идват от треньора а.... !

А какъв точно е проблема тотално селското управление или това, че няма успехи ? Важно е всеки един фен да си отговори на този въпрос !
А как се стигна до този проблем ? Също е важно да се отговори !
А погледната от страни се вижда кристално чисто, че вие позволихте на най-големите селяни в БГ футбола ever да управляват безпрекословно !
3г. ги оставихте да си правят какво искат в спортно технически план, тук даже не включвам юридическата част[offtopic]( ЦСКА-София=Литекс)[/offtopic].
Дучето днес много добре беше коментирал ситуацията в клубът ви, но за съжаление Дучето и най-голямата истина да каже вие ще почнете да го плюете дори и без да се вслушате и замислите какво е казал.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “ЦСКА”