Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 09 сеп 2020 23:23

Tsetsochisloto написа:Мани тия тъпотии... готов ли си за ново припознаване на нов отбор?

Жалки сте, без фенове, без стадион и легенди. С чужда на ЦСКА емблема. С отбор, съставен от футболисти на Динамо тире Спартак и Антибиотик. Вие даже един лев за активите не дадохте...
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 сеп 2020 23:32

Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:А доктори взел ли си :roll: :?

Па взел съм и доктор ... ти питай микренското жуже намерил ли е доктор за отбора или още кара на джпита?

Джудже е назначил за доктор Бочето, даже апчета няма , лекува всичко, мои се пробваш :mrgreen:

Аз че те лекувам и теб, и бочето и жужето...

Абе мини първо през бочето да ти засади надълбоко едни неща, пък после ни ликувай :mrgreen:

Мани тия тъпотии... готов ли си за ново припознаване на нов отбор?

Да, винаги :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 сеп 2020 01:15

Не ви ли писна да се занимавате с Литекс и Динамо? Радвайте се на любимите отбори и спрете да си губите времето с глупости!

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 05:35

Mitata написа:
Tsetsochisloto написа:Мани тия тъпотии... готов ли си за ново припознаване на нов отбор?

Жалки сте, без фенове, без стадион и легенди. С чужда на ЦСКА емблема. С отбор, съставен от футболисти на Динамо тире Спартак и Антибиотик. Вие даже един лев за активите не дадохте...

Баце, мани тва без фенове ... че толкова малко припоци на Армията не е имало никога... на път съм да ви приключа...о, Литекс Вековень....

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 10 сеп 2020 05:37

шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
шивача написа:
Tsetsochisloto написа:
Па взел съм и доктор ... ти питай микренското жуже намерил ли е доктор за отбора или още кара на джпита?

Джудже е назначил за доктор Бочето, даже апчета няма , лекува всичко, мои се пробваш :mrgreen:

Аз че те лекувам и теб, и бочето и жужето...

Абе мини първо през бочето да ти засади надълбоко едни неща, пък после ни ликувай :mrgreen:

Мани тия тъпотии... готов ли си за ново припознаване на нов отбор?

Да, винаги :)

Е, така те искам беее... 100% припок! Че припознае и Левски ... ЕИК, ЕГН ... ФУФА, ФАФА... документ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 сеп 2020 06:30

Tsetsochisloto написа:
Баце, мани тва без фенове ... че толкова малко припоци на Армията не е имало никога... на път съм да ви приключа...о, Литекс Вековень....

До такава степен опротивяхте на армейците с поведението си, че не се надявай на "свежа кръв". Пропуснахте и шанса за обединение. Ще я карате все така, Цека, ще се превърнете в ентото Царско село и Витоша. Свиквай!

Не се притеснявай за ЦСКА. Заиграем ли по-добре, започнат ли победите над сериозни противници публиката ще се върне.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 сеп 2020 07:31

Искам и аз да задам един въпрос на подуенци! Вие признавате ли се за наследник на Динамо? Да, или не!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 сеп 2020 08:41

Логиката е присъща черта за психично здрави индивиди.
Нездрав /луд/ човек след малко ще ти отговори, че не се признават за наследник на Динамо, но че си броят титлите от този период, които са всъщност почти всичките им. Ще ти каже, че са били репресирани, но цялата слава, която ги е издигнала до нивото на втория клуб в България, е спечелена именно докато са били "репресирани". Ще ти отговори, че нямат нищо общо с Динамо, но се гордеят именно с успехите на комунистическия клуб на Милицията и Държавна сигурност, защото без тези успехи били клубче от величината на Чепръчене. Ще твърди до последно, че са били репресирани по времето на комунизма, въпреки че баш шефа на репресивния апарат Солаков е изгонен от поста заради дългогодишните му безобразия като луд фен на ведомственото Динамо Подуяне /днес преименувано за пореден път/.

https://www.24chasa.bg/Article/1542390
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 10 сеп 2020 09:33

Mitata написа:
TNT написа:
Mitata написа:Хондата и неговите съмишленици са се захласнали по ЕИК, било също като ЕГН-то. Баси, ако беше чак толкова важно това ЕИК УЕФА щеше да определи, че ЦСКА-София е Литекс, нищо друго. Само че УЕФА каза точно обратното - ЦСКА-София е различен от Литекс клуб. Следователно Хондата и всички останали, влюбени в ЕИК ще трябва да пият по една студена вода, няма как техните лъжи да хванат дикиш.

Естествено,че ЕИК-то и ЕГН-то не са важни.За БФС и УЕФА е важно какво Митата мисли. :lol: :lol: :mrgreen:

Фенове на държавен тим, минал през схеми да се върне в лигата нямат думата. Смешни сте, не разбирате ли?

Естествено, че УЕФА си има свои канони, от които се води, а на чиновниците там им е през оная работа какво мислят тук някакви самозвани "разбирачи".

Фен на УРОДА да говори за схеми....хем смешно,хем тъпо. :oops: :( :o
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 сеп 2020 10:11

Old_death написа:Искам и аз да задам един въпрос на подуенци! Вие признавате ли се за наследник на Динамо? Да, или не!
Естествтено, че не
Онова е насилствено сливане, от обявен, от международната общност, за престъпен режим.

Ние сме готови да се откажем от всички трофеи, спечелени през онзи мракобесен режим !
А вие, едвали, щото нема да ви остане нищо. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”