Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Groucho » 06 апр 2018 19:02

delqnski47 написа:Е......как ще стане.Ми лесно.Излизаме с резервите за Купата,после вие обратното за първенството и готово. :mrgreen: Миньоро едно време така направи срещу тия от Разград.Помниш ли??После ни се хвърлиха в Перник и ни биха.

Задръжте си ганчевите бартери за вашия подфорум. Помним един такъв между ЦСКА-София, когато все още този клуб се казваше Литекс и ЦСКА през 1999-а година: титла за купа.
Последна промяна от Groucho на 06 апр 2018 19:04, променено общо 1 път.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 апр 2018 19:03

Та те Манолев и Джеферсон за нищо нестават. Това е зле, че няма да играят. Аз сенадявах в защита да са и Чорбата и Манолев та да имаме повече шансове за гол
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 19:08

Какъв бартер сънуват тука, някои? И да ни дадат да стигнем финала - ще го загубим. И да им дадем път за титлата - Лудогорец няма да сбърка. Ясно е че са абсолютни късметлии ловчанлии тази пролет и от 2 положения , вкарват три и печелят точки. Но титлата е в Разград!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 19:10

koisa написа:Вярно ли е, че Каранга, Манолев и Джеферсон пропускат мача за купата с нас? :roll:

И к'во от това. Всеки отбор може и с резервите си да ни бие. Ние вратари нямаме и не атакуваме заради инфантилен алчен треньор. Хайде който може, да каже, как ще бием някого?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 апр 2018 19:12

Player написа:Какъв бартер сънуват тука, някои?

Така се говори отдавна и все по-често напоследък... Дали е вярно ще разберем скоро.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 апр 2018 19:13

Player написа:
koisa написа:Вярно ли е, че Каранга, Манолев и Джеферсон пропускат мача за купата с нас? :roll:

И к'во от това. Всеки отбор може и с резервите си да ни бие. Ние вратари нямаме и не атакуваме заради инфантилен алчен треньор. Хайде който може, да каже, как ще бием някого?

Е, нищо, просто питам... Щото не бях сигурен за Каранга! Ще видим какво ще стане... Много хора са сигурни, че ги бием и взимаме купата въпреки Роси. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 06 апр 2018 19:20

koisa написа:
Player написа:

Е, нищо, просто питам... Щото не бях сигурен за Каранга! Ще видим какво ще стане... Много хора са сигурни, че ги бием и взимаме купата въпреки Роси. :lol:

Ами да залагат тогава много. Да ги видим дали им стиска. Онези да падат поред два пъти, няма как да стане, още по-малко от скопения ни отбор.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2018 19:25

Що, изглеждаме като отбор способен да спечели мач ли? С когото и да е?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furia Ceca

Мнениеот Furia Ceca » 06 апр 2018 19:28

Тука формата не играе. Всичко е мотивация. Аз помня един доста жалък Левски, който ги изклати на Кочин...Армията с гол на Фанта Мендоса в 85 мин.
Пък и тия контроли до тоя момент за какво ги играеме :lol:

#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
Офтопик:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 апр 2018 20:01

Furia Ceca написа:Тука формата не играе. Всичко е мотивация. Аз помня един доста жалък Левски, който ги изклати на Кочин...Армията с гол на Фанта Мендоса в 85 мин.
Пък и тия контроли до тоя момент за какво ги играеме :lol:

Онова беше ЦСКА, а това сега е Литекс корекция. Инак помня прекрасно този мач-вадихме я от голлинията три пъти, много бяхме зле. Бях тогава с гаджето( днес майка на детето ми), а до нас беше батареята с бомбите , че и сложени в две раници, дагоева. Мендоса им я набуха с глава в последната минута , голям сеир беше! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Левски”