Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот GMUC_48 » 12 юни 2013 10:56

Не знам, ама на Перуката трябва да му целувате перчема всеки божи ден понеже клекна и не посмя да си свърши работата, като позволи на Титаните да нарушават законите и да не си плащат задълженията. Още преди години щяхте да бъдете закрити, ако бяхме нормална държава и Перуката не беше подлога на ЦДНА.

Кюрда плюе вашият благодетел. :lol: Трудно се намира по-жалко нещо от това.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юни 2013 11:44

Като гледам колко сериозно се мълчи по въпроса, най-вероятно няма да има никакво сливане или преобразуване.
Има голяма вероятност все пак да се случи това, което си мислех първоначално.
Ганчев влиза с 51%, а Титан остават с 49%, докато не си оправят бакиите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 12 юни 2013 12:13

1982 написа:Абе, историче, ама то май тоз` ПФК Берое АД бил фалиран, па преди няколко години основан ПФК Берое Стара Загора АД. Сега се загледах леко та ....

да комплексарчо новото АД пое задълженията и членството в БФС на старото АД, глупчо от 1934г. до сега всеки клуб е минал през многократни регистрации и пререгистрации, ако всички гледаха документите нямаше да има документално по-стар клуб от 1949г.
Пример: през 1949г. Славия е разформирована, половината и състезатели попадат на производствен принцип в новооснованото ДСО Строител, другата половина се разпръска в новите ДСО-та, през 1951г. от ДСО Строител се отделя ДСО Ударник, Като ДСО Строител си запазва мястото в А гр., а новооснованото ДСО Ударник започва от Б гр. През 1957г. ДСО Ударник се преименува на ФД Славия, ха сега ти си на ход прависте
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2013 12:29

Виж, пиша за последен път и повече не ме занимавай с невежата си персона.

Преминаването от АД в АД се нарича преобразуване според ТЗ, не обединение. Преобразуванията са няколко вида, според формата на преструктуриране.

През 1949-а не са създавани никакви АД-та, къде ми сравняваш случай от 1949-а с такъв от 1999-а, това са безумни сравнения. Само този факт ми доказва колко си наясно за какво пишеш.

И остави правото настрана, виж че "новото" Берое заема мястото на Олимпик Тетевен в А група, само това трябва да ти говори достатъчно за какво иде реч, заеби тия АД-та.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 12 юни 2013 12:59

1982 написа:Виж, пиша за последен път и повече не ме занимавай с невежата си персона.

Преминаването от АД в АД се нарича преобразуване според ТЗ, не обединение. Преобразуванията са няколко вида, според формата на преструктуриране.

През 1949-а не са създавани никакви АД-та, къде ми сравняваш случай от 1949-а с такъв от 1999-а, това са безумни сравнения. Само този факт ми доказва колко си наясно за какво пишеш.

И остави правото настрана, виж че "новото" Берое заема мястото на Олимпик Тетевен в А група, само това трябва да ти говори достатъчно за какво иде реч, заеби тия АД-та.

Много ясно че ще заеме мястото на Олимпик нали това беше целта на обединението. Явно не желаеш да вникнеш в смисъла, по твоята логика излиза че ЦСКА е Ботев на когото взима мястото в А гр. за 1950г.
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

На линия
Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 юни 2013 13:01

Ще го кажа за 5-ти път. Според мен няма да играем с лиценза на Литекс.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2013 13:05

Futbolen_istorik написа:Много ясно че ще заеме мястото на Олимпик нали това беше целта на обединението. Явно не желаеш да вникнеш в смисъла, по твоята логика излиза че ЦСКА е Ботев на когото взима мястото в А гр. за 1950г.

Виж, говорим си на съвсем различни езици, предлагам ти най-културно и приятелски да спрем, очевидно е, че няма да се разберем. Уважавам мнението ти, въпреки че по новите правила, по които се осъществява дейността на клубовете у нас, нещата отдавна не са същите, но няма проблем, приемам че мислиш по-различно от мен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юни 2013 15:48

Интересно мие ,как никой не се сети за истинският вариант(или поне на 80% според мен).
Цялата тази история се разиграва ,защото ГГ не може да бъде собственик на повече от един отбор в А група(сблъсък на интереси,липса на феърплей и др.)
В този случай,ако ГГ стане собственик на ЦСКА то Литекс неминуемо отива най-малкото в Б група.
Според мен варианта е доста по-различен от всички дискутирани тук.
ЦСКА ще учавства в ЕКТ,а Литекс ще започне в А група.ГГ до няколко дни ще съобщи ,че се отказва от сделката с нещо
тривиално(външният дълг на Босна,отиването на "машината" в Барса :lol: ),като например:
Дори 1% от привържениците на ЦСКА да не ме искат ,то аз няма да вляза в ЦСКА.
При,което всички Цесекари ще му ръкопляскаме и ще кажем това е "човека",жалко ,че няма да дойде.
Тихомълком в управата на ЦСКА ще влезе нов човек,който ще подчинен на ГГ и който ще притежава 49% или по-малко от акциите(ако изведнъж дойде нов собственик на Армията ще е твърде очебийно).
Предполагам,че в края на сезона Литекс ще изпадне в Б група(и ще имат оправдание:дадохме най-добрите си футболисти на ЦСКА и затова изпадаме),а Титаните ще са изчистили голяма част от дълговете.По-този начин догодина ГГ ще може да влезе на бял кон ЦСКА.(така и вълкът сит и агнето цяло и ловецът доволен).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 юни 2013 16:07

бате да влиза бе на каквото реши, само да е по нормалния му начин.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”