ето едно интересно мнение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Абе, историче, ама то май тоз` ПФК Берое АД бил фалиран, па преди няколко години основан ПФК Берое Стара Загора АД. Сега се загледах леко та ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Виж, пиша за последен път и повече не ме занимавай с невежата си персона.
Преминаването от АД в АД се нарича преобразуване според ТЗ, не обединение. Преобразуванията са няколко вида, според формата на преструктуриране.
През 1949-а не са създавани никакви АД-та, къде ми сравняваш случай от 1949-а с такъв от 1999-а, това са безумни сравнения. Само този факт ми доказва колко си наясно за какво пишеш.
И остави правото настрана, виж че "новото" Берое заема мястото на Олимпик Тетевен в А група, само това трябва да ти говори достатъчно за какво иде реч, заеби тия АД-та.
Futbolen_istorik написа:Много ясно че ще заеме мястото на Олимпик нали това беше целта на обединението. Явно не желаеш да вникнеш в смисъла, по твоята логика излиза че ЦСКА е Ботев на когото взима мястото в А гр. за 1950г.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта