шивача написа:honda написа:шивача написа:Истината за мен е, че само в Антов има класа. Само бързина му липсва, но е компенсира с пласиране. Останалите са за баровете по морето. Иначе е доста глуповато да се натъртва на 1-2 грешки, плод на ситуация. Кратко и ясно!
Не знам колко мача на тази формация си гледал, но определено играеха по-добре когато Антов не беше в състава. Тогава момчетата се класираха за ЕП и то след победа над Франция. И на първенството се представиха никак не зле. Определено двойка централни защитници А.Христов-П.Христов е по-стабилна отколкото когато В.Антов е партньор на някой от близнаците. В средната линия също стои малко като закърпа. Реално в тази формация няма т.н. плеймейкър( Ил.Илиев доколкото е такъв е отскоро в отбора) . Реално халфовете се сменят и си разделят и офанзивните и дефанзивните задължения. Докато В.Антов е подчертано дефанзивен играч ,който не се движи много и няма бързина.
Не ме разбирай неправилно - много харесвам играта на момчето и считам,че има много добро бъдеще и най-искрено му го пожелавам. Но той е сравнително нов за тази формация и определено не може да с еприспособи много добре към останалите в отбора. Но все пак бъдещето е пред него дано да бъде бляскаво.
Иначе не коментирам присъствието на Чандъров в състава - момчето беше много надежно допреди 3 години,но получи контузия и след нея вече не е става. Според мен му е време да поема с бизнеса на баща си.
За централните защитници е важно да се знаят на терена. Нормално е да няма синхрон с близнака. Специално Вальо го гледам под лупа и има най-ценните качества за един футболист-чете играта и има самочувствие. Като добавим, че изгежда сериозно и трудолюбиво момче, шанса да успее е голям. Не говорим за топ отбор, но едно Удинезе би му прилягало за в бъдеще
Симеон Петров е 100 класи над близнаците ...но при над няма бутане ... затова скоро че бием всички както по долните лиги, само гледай ...