Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CSKA_FEN4E
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот CSKA_FEN4E » 22 фев 2023 20:17

шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....

Аз казвам фалит и изстрелване към орбита на А областна група

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 фев 2023 20:21

olimpi написа:Само не знам припсовете как въобще имат очи да говорят за каквото и да било, при условие че зад фонда, който ще има мажоритарен пакет седи валтер папазки, виден бандюга, бил и в панделата.

Но това са: назначени мутробизнесмени като полуръста, работещи за интересите на други държави (индж-офф) агенти (ставри) и сега бандит.

Фонда ли ще държи мажоритарен пакет? Като си притеснен толкова за собствеността на ЦСКА, задаваш ли си въпроса при вас от много години КОЙ държи мажоритарен пакет? М?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 фев 2023 20:22

CSKA_FEN4E написа:
шивача написа:Ивков дава пресконференция в петък. Залагайте, аз казвам че напуска Титаник....

Моля ви не казвайте "фалит", че така само стресирате животинките. Бъдете по благосклонни! После ,що млякото поскъпнало, що сиренето е на такава цена...!
Еми няма как ! Откакто се заговори за "........" и цените пощуряха .
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 фев 2023 20:26

Невъзможност да се обслужва дълга, проблеми с лиценза, пореден призив към говедата да даряват и оставка

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 20:33

Да,бе те затова слагат новият спонсор на фасадата.
Моят съвет кестените ,шопите и пришълците от Ловеч -Плащайте си тока,че към НАП трябва да привеждаме
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 фев 2023 20:34

ugly bug написа:
CSKA_FEN4E написа:

Моля ви не казвайте "фалит", че така само стресирате животинките. Бъдете по благосклонни! После ,що млякото поскъпнало, що сиренето е на такава цена...!
Еми няма как ! Откакто се заговори за "........" и цените пощуряха .

Ъгли, не е библейско дет се вика, ама често се подхилквам на припските ти шеги за нас. И на теб ти е ясно, че си припок, но поне не изглежда да бъкаш от злоба и комплекси или поне ги прикриваш зад добър сарказъм :D
Пусни са снимката с кравата дето прави му :D
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 фев 2023 21:08

ivo55 написа:Не само заради мърлявите си резултати, прави впечатление, че откакто се върна на Герена, се явява на мачове и пред медиите във вид на чобанин с много сериозни душевни проблеми.
Навремето носеше костюми, които сега са заменени с анцузи от Илиянци.
Като добавиш и непрестанните несвързани и нелогични оправдания, наистина мисля, че този човек не издържа на стреса и деградира.
Представяш ли си какво му е в началото на работния ден, като знае, че е изгубил целия си авторитет пред футболистите, феновете и спонсора?!!

Тогава кажи защо го определяш, като цесекар по сърце и душа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 фев 2023 21:17

Припоците много обичат прозрачността - Колко е дал Божков , колко е заплата на Мъри
Обаче стане ли въпрос за къде в България Фондация се е заемала с подобно нещо и защо или пък как подяволите районен кмет ще иска договор :))) там вече прозрачност е мръсна дума!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 21:27

Чрез фондациите се спестяват данъци ,тъй знам аз.
Така ,че фондация СИК-Спорт Изкуство Култура си знае работата
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 фев 2023 21:33

А иначе,не може Бет оператор да е собственик на клуб,па бил той и оранджав.Затова се създава фондация за изкуство и култура ,за ИИ и Грийн проекти и първата и дейност е да се заеме с ГМО -то.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”