Извини ме, но конкретно твоите съждения на тема нормалност ги игнорирам, поради очевидна абсурдност.
Днес преби ли или изкорми ли някого, за да ти олекне?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- damyanov1963
eddie написа:damyanov1963 написа:шивача написа:"За Наско Сираков - Левски е кауза и мисия. За Мърито - Левски е 48,000 лева месечен доход, селски интриги и комисионни. Тъжно!", написа във Фейсбук профила си Тодор Батков-Младши.
10 мача без победа, 11-ят е на път, а по 50 хилки си вървят. Евала на спецът от село Кюмурджии, носил и свещенната червена фланелка, вкарвайки дори на ментака на Лафчис. Аферим, палава бенко!
"Ментака" на Лафчис, тогава срази бившият ти отбор с 4:1, след 4 месеца със 7:1 и след още 8 месеца с 3:0. Това са само 3 от 9-те му поредни победи над Бившия ти отбор. Головата разлика няма да я смятам.
Времена на див реваншизъм от унижавани и комплексирани говеда с власт.. това десетилетие, няма нищо общо с футболната игра..
И седемте поредни през 80-те ли. когато Левски отстрани 2 пъти подред Щутгарт, втория като шампион на Германия, та трябваше Милко Балев да да се намесва, като отне състезателните права на най-добрите играчи на Левски, а преди това на Киро Миланов, това не е реваншизъм, така ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:LoveAndPeace написа:Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков обяви, че е изискал от Министерството на младежта и спорта да му изпрати договора между държавата и ЦСКА за изграждането на нов стадион на "червените" в Борисовата градина, която е част от управлявания от него район.
В средата на февруари в Агенцията по вписванията беше подадено заявление за вписване на съвместното дружество "Спортни имоти Българска армия" АД, в което с по 50 процента дялово участие (по 28 498 000 лева) влизат държавното дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД и "Арена ЦСКА" ЕООД. То беше вписано.
"Сънувах странен сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.
Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата", написа Трайков във "Фейсбук".
Хайде почна се :) завиждат говедата
Няма проблем щом си кмет да поискаш официално някаква информация, не знам само защо трябва да се хвалиш с това по Фейсбук.Кметът на района Средец не е страна в този договор между две юридически лица, не е и собственик на имотите.Когато дойде време да се покаже готовият проект и се внесат документите за право на строеж в общината тогава кметът може да коментира ако нещо не е в ред по документите, а сега само разлайва кучетата.Дали Трайчо Трайков проверява всички договори с имоти в община Средец и как е проспал изсечените дървета в Борисовата градина преди дни или се прави на интересен преди общинските избори.Явно преди да си легне е объркал хапчетата и е летял над покривите.
И аз не виждам проблем. АКО всичко е законно :)) а защо го прави във Фейсбук ли ? Там му е голяма част от електората. Ще бъдат интересни няколко месеца следващите.
П.С. Колкото до изсечените дървета.....ще е любопитно съвпадение , ако от там впоследствие се прокара пътна връзка строеж --> бул.Яворов
Няма лошо да проверява, само дето това показно перчене във Фейсбук май е опит да да се отклони вниманието от наистина големия скандал с изсечените дървета в Борисовата градина.Вече в профила му не може да се коментира и се трият поголовно коментари, горкият демократ.Очаквам да почнете да доказвате, че дърветата са отсечени от Гриша Ганчев.
Да доказвате вика :)))) май не ме разбра. Аз съм за да ви мине номера.
Просто казвам , че ако една случайност доведе след себе си друга случайност и благодарение на случайната случайност ви се отвори 2ри път и с това строителството се подпомогне значително.....ще са си случайности и нищо друго.
- damyanov1963
ivo55 написа:damyanov1963 написа:ivo55 написа:Мърльо очевидно си е армеец по душа и в момента ги унищожава отвътре, както го правеше и Хубчев, за който всички цесекари си знаем как и защо е играл в Подуяне, въпреки че през целия си живот е бил цесекар и то краен.
Ти до кога ще си мислиш, че има малоумници, дето ти се връзват на простотиите? Или разчиташ на младите, които не са били родени по онова време, щото аз го помня "крайния цесекар", като железен защитник в Левски, който се раздаваше на 100% и стана шампион с отбора през 93-а, а другия "троянски кон" ви нахендри на финала за купата и след това още един път в първенството за потвърждение.
По ред на въпросите:
1. Ето, ти например, си точно такъв.
2. Хубчев наистина е цесекар, провери си го, ако изобщо имаш някакви контакти.
Важното е, че като футболист допринесе за шампионска титла на Левски, а Иван Колев и Стилян Петров са Левскари.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:Кметът на столичния район "Средец" Трайчо Трайков обяви, че е изискал от Министерството на младежта и спорта да му изпрати договора между държавата и ЦСКА за изграждането на нов стадион на "червените" в Борисовата градина, която е част от управлявания от него район.
В средата на февруари в Агенцията по вписванията беше подадено заявление за вписване на съвместното дружество "Спортни имоти Българска армия" АД, в което с по 50 процента дялово участие (по 28 498 000 лева) влизат държавното дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД и "Арена ЦСКА" ЕООД. То беше вписано.
"Сънувах странен сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.
Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата", написа Трайков във "Фейсбук".
Хайде почна се :) завиждат говедата
Няма проблем щом си кмет да поискаш официално някаква информация, не знам само защо трябва да се хвалиш с това по Фейсбук.Кметът на района Средец не е страна в този договор между две юридически лица, не е и собственик на имотите.Когато дойде време да се покаже готовият проект и се внесат документите за право на строеж в общината тогава кметът може да коментира ако нещо не е в ред по документите, а сега само разлайва кучетата.Дали Трайчо Трайков проверява всички договори с имоти в община Средец и как е проспал изсечените дървета в Борисовата градина преди дни или се прави на интересен преди общинските избори.Явно преди да си легне е объркал хапчетата и е летял над покривите.
Трайчо Трайков е по-червен и армеец от половината пишещи тук във форума.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Щом ти го казваш се съмнявам силно.
- damyanov1963
ivo55 написа:Щом ти го казваш се съмнявам силно.
Я кажи тогава, като Мъри е цесекар по душа и сърце, който унищожава Левски отвътре, защо го наричаш Мърльо.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Не само заради мърлявите си резултати, прави впечатление, че откакто се върна на Герена, се явява на мачове и пред медиите във вид на чобанин с много сериозни душевни проблеми.
Навремето носеше костюми, които сега са заменени с анцузи от Илиянци.
Като добавиш и непрестанните несвързани и нелогични оправдания, наистина мисля, че този човек не издържа на стреса и деградира.
Представяш ли си какво му е в началото на работния ден, като знае, че е изгубил целия си авторитет пред футболистите, феновете и спонсора?!!
Навремето носеше костюми, които сега са заменени с анцузи от Илиянци.
Като добавиш и непрестанните несвързани и нелогични оправдания, наистина мисля, че този човек не издържа на стреса и деградира.
Представяш ли си какво му е в началото на работния ден, като знае, че е изгубил целия си авторитет пред футболистите, феновете и спонсора?!!
Момчета, в петък ще хвърляте ли бялата кърпа?
Ако ще заминавате на селски туризъм , кажете по с време.
Мисля да поръчам флаери за празника и да ги разхвърлим над Подуене.
Ако ще заминавате на селски туризъм , кажете по с време.
Мисля да поръчам флаери за празника и да ги разхвърлим над Подуене.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Само не знам припсовете как въобще имат очи да говорят за каквото и да било, при условие че зад фонда, който ще има мажоритарен пакет седи валтер папазки, виден бандюга, бил и в панделата.
Но това са: назначени мутробизнесмени като полуръста, работещи за интересите на други държави (индж-офф) агенти (ставри) и сега бандит.
Но това са: назначени мутробизнесмени като полуръста, работещи за интересите на други държави (индж-офф) агенти (ставри) и сега бандит.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.