Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 22:55

1982 написа:
mistreated написа:Посочи ми къде съм написал, че марката е носител на историята! Марката е тази, която различава ЦСКА от всички други футболни клубове. Марката е тази, която дава право на някой да се нарича ЦСКА. Марката е тази, която дава право да се сложи и емблемата на ЦСКА на фланелките.

Ти ми пишеш за някаква морална марка, някакви морални казуси ....

mistreated написа:А колко са ми ясни търговските марки, търговския или счетоводния закон и т.н., едва ли точно на теб ще тръгна да обяснявам.

Не е и нужно да ми обясняваш, то се видя колко знаеш ....

Каква морална марка, бе? Къде съм написал подобно определение? Докога ще си измисляш неща, които никога не съм споменавал, за да оправдаеш глуповатите си размишления?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот Teo » 11 юни 2013 22:57

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:незнам аз ли съм тъп или кво, ама те, 182 страници четене вече и след сумати въпроси от моя страна, аз продължавам да не знам кво се случва около мен, заеби

Латекса идват все едно са бутилка фанта! Взимаме нашата марка, отлепваме тяхната от шишето и лепим нашата и пълним новата фанта с нашата марка отвън, схвана ли са :)
Последна промяна от Teo на 11 юни 2013 22:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:58

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Futbolen_istorik написа:
1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение

Докара ли си АД-то, то това е Литекс, няма ЦСКА.

господинчовци, от ЦСКА и Литекс взимат най доброто (тоест фактически се обединяват) а каквото остане го пращат в Литекс или кой където му видят очите, а юридически как ще се регистрират нещата това е работа на юристите на Гриша Ганчев

точно юредически е важно как ще бъдат направени нещата, защото те остават в историята. кой играч къде отива слабо ме интересува

през 1950г. Ботев трябва да играе в А група а ЦСКА в Б група, обединяват ЦСКА, Ботев и Черно море, и ЦСКА играе в А група на мястото на Ботев горе долу идентична ситуация със сегашната, а Ботев и Черно море са пратени в окръжните групи (явно като нови отбори)
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:59

mistreated написа:
Каква морална марка, бе? Къде съм написал подобно определение? Докога ще си измисляш неща, които никога не съм споменавал, за да оправдаеш глуповатите си размишления?

Погледни само колко имена и емблеми е имал ЦСКА през годините, кажи ми коя точно е марката (емблема и име), за която толкова пишеш ??

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%A4%D0%9A_%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90_(%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 23:01

vaskonti написа:Абсолютно никой не знае какво се случва. Това не пречи всеки от нас да демонстрира колко е добър като юрист, макро- и микро-икономист, та дори и оракул. :mrgreen:

Ами снощи във фейсбук страницата на Офанзива (които са били на срещата) пуснаха точно това, за което ви пишех тук - местене на Литекс и преименуване. Пък ти си прецени кой си ляля ей така и кой не.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 23:02

1982 написа:
mistreated написа:

Погледни само колко имена и емблеми е имал ЦСКА през годините, кажи ми коя точно е марката (емблема и име), за която толкова пишеш ??

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%A4%D0%9A_%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90_(%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F)

Какво значение има колко пъти е сменяна емблемата, като всички те са били използвани от ЦСКА и от никой друг?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 23:02

1982 написа:
Futbolen_istorik написа:Без ничия помощ, другия път, президента на БФС по това време узаконява обединението (неправомерно) понеже му е кум Филип Данаилов който е ръководител на Берое, 4-ма са главнодействащите лица: Станислав Танев (президент на Олимпик), Боян Станков (президент на Берое), Филип Данаилов (член на УС на Берое и кум на Иван Славков) и Иван Славков ( президент на БФС), без нито един от тия 4-мата нямаше да е факт обединението

Стига с това обединение, ТЗ не познава подобен акт. Питам те, какво имаме - сливане или вливане ??

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396130_359000144113376_2125112236_n.jpg
нали си голям юрист надявам се вече да ти стане ясно
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 23:04

не ми пука за юридическата форма на обединението, сливане ли е, вливане ли е, изливане ли, важното е че ЦСКА ще си е на Армията и стадиона ще е пълен и ще си се върнем там където ни е мястото, сред големите в Европа :idea:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2013 23:05

vaskonti написа:Абсолютно никой не знае какво се случва. Това не пречи всеки от нас да демонстрира колко е добър като юрист, макро- и микро-икономист, та дори и оракул. :mrgreen:

Ето тука си много прав. А към днешна дата нищо не се случва. Може и да не се случи, или да стане след месец, два, на Коледа. Естествено, подаваната инфо оттук-оттам навежда на някои насоки, но аз след малък анализ реших, че нещата са мноооого, много по-сложни, отколкото медиите ги представят. И смятам, че последната седмица е ползвана за лакмус доколко вариант Литекс, преименуван, ще се възприеме. Доколко обаче НАП, Прокуратура, чакащи дългове, БФС и УЕФА ще приемат подобен ход, е загадка. Ако ГГ беше дошел, платил дълговете и поел ЦСКА, никой копче не може да каже. Обаче нещо много врътки, много схеми, много сметки, и то предимно без кръчмарите. Не знам-ще видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 23:06

mistreated написа:
Какво значение има колко пъти е сменяна емблемата, като всички те са били използвани от ЦСКА и от никой друг?

Има, нали пишеш за марката ЦСКА, че марката била носител на историята, не била някаква морална величина .... затова те питах, кое точно наричаш марка ЦСКА.

Аз твърдя, че единственият носител на историята на ЦСКА е клубът ЦСКА. Търговски марки, АД-та, емблеми, имена, фланелки и т.н., всичко това се мени и е преходно, то не е носител на историята, тосител е само клубът.

А определението "марка ЦСКА" е просто някакво имагинерно определение, със спиритично съдържание.

Върни се в “Архив”