Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Жуниор Мораес напусна лагера на ЦСКА

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2012 21:19

dreben23 написа:То никой никога не пише по темата! Форумът е като клуб НЛО! :lol: :lol: Накрая ще наизвадим по три чашки, вилици бе ( чак пък вили не :lol: )и мезе и дружно ще се напием! :lol: :lol: Едни от мъка, други по призвание! :lol: :lol: :lol:

Е те тва е сериозна приказка... Аз предлагам на Юндола-близо е, хладно и сенчесто, мирише на бор и билки, има и река за повръщане и поляни за търкаляне! Кеф ти огън за мезе да печеш, кеф ти студена ракия да жулиш! Наздраве!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 юли 2012 21:25

Old_death написа:
Red Warrior написа:А бе, вярно ли има толкова загорели типове в този форум, че пишете лични излияния на ралка_*налка? :?

[offtopic]Недей с тия коментари,че ако прочете щерка ми,която е с няколко години по голяма от Ралка,ще се видя в чудо :) До един момент защитавах момичето от такива коментари,но установих,че не си заслужава загубата на време и нерви.каквото повикало,такова се обадило![/offtopic]

[offtopic]И всички сте п(о)риемали Дембеле? :o Бе вие сте ненаситни бре![/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот шивача » 01 юли 2012 21:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:кариера на Жуниор Мораес за ЦСКА сезон 2011/2012:

мачове: 23
голове: 17
жълти картони: 8
червени картони: 0
играч на кръга: 3 пъти
играч на А група за сезон 2011/2012
голмайстор на А група за сезон 2011/2012

всички голове и красиви отигравания на жуниор мораес за ЦСКА:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y3lXrlhvZi4[/youtube]

Браво, чудесен завършек на темата ;)

Успех на Жуниор, както професионално, така и в живота 8-)
от Жуниор продукшън и ко.巨人 :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 юли 2012 00:22

Жуниор Мораес подписва с Металург за 3 години

[wrapimg=]http://static.blitz.bg/thumbnails/640/201207/20120701.dabeyzgtsy.wm.jpg[/wrapimg]

Голмайсторът на ЦСКА от миналия сезон в “А” група Жуниор Мораес ще подпише тригодишен договор с Металург (Донецк). Това призна бразилецът, който изгледа загубата на украинския тим с 0:2 от “Левски”.

“Това е само контролна среща от подготовката. “Левски” игра хубаво и заради това спечели мача. Ще подпиша тригодишен договор с Металург. Доволен съм, тъй като това е добър отбор”, заяви Мораес.

Успех на Жуниор. Футболист, професионалист и човек. Армеец, колкото десет тошко янчевци. Раздаваше се и ни радваше. Завинаги един от нас. Късмет и Бог да е с него.

Успех в новия отбор на момчето ! Радвам се, че имах привилегията да го гледам цял сезон на живо.
Obrigado Junior :) Good luck !

Благодарим за всичко, армеецо !
Винаги ще бъдеш в сърцата ни

Айде чао на едно от малкото хубави неща, които се случваха в ЦСКА.

ПП: Успех,Армеецо!

Бе удоволствие да го гледа човек. Желая му много успехи и дълга кариера в Европа!!!

Успех Жуниор!
Ти спечели нашите сърца, ти остави твоята следа в ЦСКА, винаги си добре дошъл У ДОМА!!!

Sucesso Junior!
Você ganhou o nosso coração, deixaste o teu trajecto no CSKA, sempre bem-vindo a casa!

успех и от мен, и нека късмета бъде с теб :!:
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 02 юли 2012 00:38, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 юли 2012 00:23

blue avalanche написа:Тема за...Кошчето? :mrgreen:

аз ти обещавам че тази тема ще продължи да съществува и няма да отиде в "кошчето"
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 02 юли 2012 00:27

Old_death написа:
ralka_levskarka написа:Да сър, Йес сър :lol: :lol:

баерба ли си къв си може да спреш да ми пишеш ЛС пълен игнор за тебе :mrgreen:

П.С. отивам да рожден ден аз :oops:

Бъди жива и здрава!Не се притеснявай!Игнорирал съм те като човешки екземпяр доста отдавна,но това не значи,че ще стоя безмълвен докато такива като тебе сеят жлъчта си.И пак не съм изненадан.Един "фен" се скъсва да плюе по ЦСКА в деня,в който умира майка му,друг такъв прави същото по време на рождения си ден!!!Морални ценности,момиче ;) Празнувай си празника и не се занимавай с глупости,защото съвсем се излагаш!

Ти си абсолютен и пълен простак!Няма друга дума, която да охарактеризира човек, който постоянно споменава някакво тъжно събитие, което дори не е правилно датирано!Не знам дали имаш огледало у вас, но сигурно се е напукало горкото, само като те гледа!
Няма толкова долен и гаден фен на ЦСКА в този форум, като теб!Никакъв срам, никакво уважение към съперника, никакво уважение към опонента в спора, без значение кой е той!Пред теб дори ГА изглежда нормален човек!

ПП-Извинявам се на останалите фенове на ЦСКА за избухването, но когато постоянно използват споделен тъжен епизод, който дори се използва с грешна дата... прекалено е.Особено, ако ти не участваш изобщо в дискусията.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юли 2012 01:13

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
blue avalanche написа:Тема за...Кошчето? :mrgreen:

аз ти обещавам че тази тема ще продължи да съществува и няма да отиде в "кошчето"

Защо не се хвърли на амбразурата за Зику?Или за Делев?Че той си посини гърдите да се удря по емблемата? :mrgreen:
ПП.Нещо не ти виждам ника отгоре,написан със зелено... ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 юли 2012 06:54

Kашчей на 02 Юли 2012 00:27

Old_death написа:
ralka_levskarka написа:
Да сър, Йес сър

баерба ли си къв си може да спреш да ми пишеш ЛС пълен игнор за тебе

П.С. отивам да рожден ден аз

Бъди жива и здрава!Не се притеснявай!Игнорирал съм те като човешки екземпяр доста отдавна,но това не значи,че ще стоя безмълвен докато такива като тебе сеят жлъчта си.И пак не съм изненадан.Един "фен" се скъсва да плюе по ЦСКА в деня,в който умира майка му,друг такъв прави същото по време на рождения си ден!!!Морални ценности,момиче Празнувай си празника и не се занимавай с глупости,защото съвсем се излагаш!

Ти си абсолютен и пълен простак!Няма друга дума, която да охарактеризира човек, който постоянно споменава някакво тъжно събитие, което дори не е правилно датирано!Не знам дали имаш огледало у вас, но сигурно се е напукало горкото, само като те гледа!
Няма толкова долен и гаден фен на ЦСКА в този форум, като теб!Никакъв срам, никакво уважение към съперника, никакво уважение към опонента в спора, без значение кой е той!Пред теб дори ГА изглежда нормален човек!

ПП-Извинявам се на останалите фенове на ЦСКА за избухването, но когато постоянно използват споделен тъжен епизод, който дори се използва с грешна дата... прекалено е.Особено, ако ти не участваш изобщо в дискусията.

[offtopic]Може да ме наричаш както си искаш,но истината боли,а аз съм възпитан да говоря само истината.Много бързо се припозна,но и ти нямаш никаква умора в напъните си да се излагаш непрекъснато.Какъв опонент може да бъде едно жалко комплексирано човече![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 02 юли 2012 07:56

Синьо сърце написа:
dreben23 написа:То никой никога не пише по темата! Форумът е като клуб НЛО! :lol: :lol: Накрая ще наизвадим по три чашки, вилици бе ( чак пък вили не :lol: )и мезе и дружно ще се напием! :lol: :lol: Едни от мъка, други по призвание! :lol: :lol: :lol:

Е те тва е сериозна приказка... Аз предлагам на Юндола-близо е, хладно и сенчесто, мирише на бор и билки, има и река за повръщане и поляни за търкаляне! Кеф ти огън за мезе да печеш, кеф ти студена ракия да жулиш! Наздраве!

Ей това вече е приказка. Дай да се нажулим от мъка, ние червените заради раздялата с Мораеш ;) Вие с Дембеле
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “ЦСКА”