http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&p=1206149#p1206149oliver87 написа:Няма навика да коментирам и чета форуми, но ми показаха тази тема и ми стана интересна.
Никога не съм се числял към дадена групиривка или организация. Никога не съм искал да бъда зависим или нещо подобно, когато съм на стадиона. Защото това е моята любов и страст, за това живея, за всеки weekend, изпълнен с мач на ЦСКА. От близо 4 години посещавам редовно, подчертавам РЕДОВНО почти всички мероприятия свързани с ЦСКА. С мъка не бях на мача с "ултра силните" Олимпиакос Никозия. С мъка няма да бъда и днес и срещу рогатите и ще чакам с нетърпение първото ни гостуване. Но е време да се разбере, че това е ЦСКА!!!Не Металург или Сливнишки герой, че е време да се спрат подигравките с нас!!! От четири години си купувам всеки, ВСЕКИ сезон абонаментна карта. Айде обясненете ми как може за верен привърженик, да няма намаление, а за някой калъф, платил членския си внос в някава регистрирана организация да има??? Как може миналата година, за мача с ФК Столипиново, на нашия дом, ДОМ "Българска армия", цената на 1 билет за сектор Г да е 5лева, а за онези ромчета да е 4 лева!!!!!!!! Е това не е ли подигравка с нас.
И някой от Вас, драги ми смехурковци, твърдеше че няма НИЕ и ВИЕ. Напротив, има. Ние,сме тези който са на стадиона и при минус 15 градуса, когато губимкато тъпани с по 8 на 0 и въпреки всичко сме и на следващия и на всеки друг мач. Тези който пеем до последно, а не само след като ни свършат семките и преди футболистите да са сбъркали първия пас. Ние сме тези който по всякакъв начин са готови да защитят името, емблемата и всичко свързано с този клуб. Тези, който няма да престанем да обичаме и милеем за клуба на сърцето ни, няма да престанем да го подкрепяме, няма да престанем да бъдем навсякъде по България и Европа с него, независимо от класиране и резултати. А Вие кой сте? Мисля, че и сами можете да си отговорите на този въпрос. "Ние" не сме "14", "Банда Север" или някой друг. Ние сме тези който милеем за това което се случва с клуба ни, а не просто да чака поредната еврокампания, за да се сети, че е от ЦСКА. Това сте ВИЕ, същите тези смешници
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ