Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот RIR » 07 фев 2013 17:06

kireto2 написа:
PFC Litex написа:
kambata написа:отдолу няма нищо освен скелетата държащи трибуните.

Само така си мислиш, на първия домакински мач през пролетта ще направя снимки и ще ги споделя да видиш нищото под трибуните ;)

Стадиона в Ловеч , лятото става и за скара! Като се напекат тия ламарини, кеф ти кюфтета, кеф ти пържоли, гледаш си мача а мръвката се пече! Безценно! :lol:

Като си минал преди това през Български извор как успяваш за скара да мислиш, не знам. :mrgreen:

За да не съм офтопик - при взривяването куките много глупаво бяха сложили лентата на централния вход, откъм стрелбището, точно пред козирката на арката. 3 метра по-навътре и можеше да сме една идея по-сухички.

И сериозен въпрос - с кифтаците, които ги продават до входовете за А какво ще стане? :oops:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 фев 2013 20:29

RIR написа:
kireto2 написа:
PFC Litex написа:
kambata написа:отдолу няма нищо освен скелетата държащи трибуните.

Само така си мислиш, на първия домакински мач през пролетта ще направя снимки и ще ги споделя да видиш нищото под трибуните ;)

Стадиона в Ловеч , лятото става и за скара! Като се напекат тия ламарини, кеф ти кюфтета, кеф ти пържоли, гледаш си мача а мръвката се пече! Безценно! :lol:

Като си минал преди това през Български извор как успяваш за скара да мислиш, не знам. :mrgreen:

За да не съм офтопик - при взривяването куките много глупаво бяха сложили лентата на централния вход, откъм стрелбището, точно пред козирката на арката. 3 метра по-навътре и можеше да сме една идея по-сухички.

И сериозен въпрос - с кифтаците, които ги продават до входовете за А какво ще стане? :oops:

Просто, одеве бях гладен, и като се замислих за нагорещена ламарина........! ;)
Иначе, ако говорим сериозно, стадиона на Литекс ми харесва, но нашия ще е доста по-хубав! 8-)

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 фев 2013 21:19

Хора, оставете пустия стадион на Литекс на мира.

Какъвто им е трябвал, за каквото са имали пари, какъвто са си решили - такъв са го направили.
Поне са направили нещо.

Ние да си следим отблизо строежа на нашия, той нека стане, пък белким и другите отбори с претенции ги хване срам и построят и те нещо читаво. Току виж и държавата се вкарала по някакъв начин - зер избори има от време на време, ако не друго, от идиотски популизъм току виж помогнали.

И не, не ме интересува да подпомагат Левски.
Ако трябва Берое да подпомагат за стадион, Черно море, Шумен, където се сетят.
Въпроса е да се прави нещо, да се усети малко в тая смотана държава, че може и да се отлепи нанякъде.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 07 фев 2013 22:35

Това със стадиона е най-хубавото нещо случвало се на Левски от влизането в ШЛ..Немога да повярвам, че пак има недоволни..Ама то името, ама то седалките, ама то меризмата трябва да е същата?!? Те отбори като Нюкясъл си смениха имената на стадионите, та ние ли? А и за нас името ще си бъде Г.Аспарухов, а ако ще на хартия да пише Путин Арена..

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 фев 2013 23:32

Аз ли не чух правилно или Бащицата току що кажа, че стадионът щял да бъде 26 000, като има възможност да стане 38 000 :shock:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 фев 2013 23:33

Adramelech написа:Аз ли не чух правилно или Бащицата току що кажа, че стадионът щял да бъде 26 000, като има възможност да стане 38 000 :shock:

Taка каза ,но сигурно се е объркал ;) Искаше да каже с възможност да станат 28 000.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 07 фев 2013 23:36

turbogena написа:
Adramelech написа:Аз ли не чух правилно или Бащицата току що кажа, че стадионът щял да бъде 26 000, като има възможност да стане 38 000 :shock:

Taка каза ,но сигурно се е объркал ;) Искаше да каже с възможност да станат 28 000.

Явно си е натопил мустака в уискито преди предаването :lol:
Хубавото е, че си каза директно, че за А и Б има пари, а за останалата част ще се надяват на Газпром... Та поне малко светлина има и около това.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2013 23:46

Аз доколкото разбрах ще може да се увеличат до 38 000 местата,а и също така освен Газпром и още една чужда фирма,която ще огрганизира концерти на новия стадион ще инерстира в стадиона.Другото,което разбрах е че Газпром
ще ви прави и нова тренировъчна база нещо като тези на Ботев и Лудогорец и тя ще се казва Георги Аспарухов.Това не го каза Батков,а руска медия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 фев 2013 23:50

Ще направим всичко възможно за 24 май 2014 година да са готови Секторите А и Б. За сектор В – зависи от договора с новия генерален спонсор“, сподели Батков.

Това е доста рисковано ,ако е истина. Секторите А и Б ще се построят ,което е много хубаво ,но ако нещо не се получат нещата с Газпром - какво правим със сектор В? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 фев 2013 00:14

Мисля, че няма да има проблем.
Но този договор вероятно е доста солен за нашите стандарти и за това е забавянето, пък става въпрос за доста напред във времето.
Parmalat спри да си правиш новини и да пишеш по инерция, това е приятелски съвет.

Батков сподели, че стадиона си остава с името на Гунди, но вероятно комплекса ще носи името на спонсора.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”