Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот Ozzimozzi » 20 мар 2018 17:14

stan91 написа:
Ozzimozzi написа:
groti написа:
ЕМИЛ написа:Изображение Моци номер 2

Аз тук не виждам нищо нередно. Каранга въпреки, че е провокиран от Тиам и съдиите държи ръцете си плътно до тялото. Дори и да има нещо, няма нищо. Футболна ситуация. В Бразилия редовно си бият лакти, режат глави и радват на надуваеми у*ове. Синият октопод работи и къса жива плът от умрелия!
На този кадър се вижда как бе счупен носа на Тиам!

А ти къде видя някой от ръководството на Левски да излезе и да каже каква е точно контузията на Тиам? Всичко което излезе е от медиите :)

Всички медии изнесоха тази информация, а ръководството ви е в Япония, та няма какво да се очаква от тях. Само се чудя кой е пуснал поредния донос? Вероятно си има някой на щат при вас!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 20 мар 2018 17:17

Нямам думи за теб,верно си трол на годината,кво ти се връзвам и аз .....

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 мар 2018 17:19

Моля мода да забърше че се размириса на припознаваческа сган.

И на тези метнали се на амбразурата да защитават футболен хулиган, да си припомнят защо и как и кои футболисти са недолюбвани от другите и кои са уважавани.

Едва ли има левскар да каже нещо лошо за Емил Костадинов и Любо Пенев, както и обратното за Ники Илиев и как на другия полюс са келемета и от двата отбора като ксп и нЕко наши.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 мар 2018 17:19

stan91 написа:Нямам думи за теб,верно си трол на годината,кво ти се връзвам и аз .....

Значи последно не му е счупен носа, а му е заглъхнало ухото така ли? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 мар 2018 17:22

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:
ЕМИЛ написа:Изображение Моци номер 2

Тука ли му ''чупи носа'' на Тиамчо? :lol: Обертан контузен ли е?...хмм...Каранга...
Двете бутилки с минерална вода намерихте ли си ги?Каранга...!?

Както и да го погледнем сте си неприятен отбор с неприятни играчи и фенове

Предлагам за да са доволни феновете на Люляк София червен картон да се дава само при счупена кост. Удар с лакът без фрактура да се приема за нормална игрова ситуация ако това не е в ущърб на техния отбор. Нецензурни жестове, оспорване на съдийски решения и дразнене на феновете да бъдат приети за нормално поведение, стига да е от страна на футболист с червен екип (става сложно, ако играят с резервните).
110 години любов!

stan91
Контакти:

Мнениеот stan91 » 20 мар 2018 17:22

Ozzimozzi написа:
stan91 написа:Нямам думи за теб,верно си трол на годината,кво ти се връзвам и аз .....

Значи последно не му е счупен носа, а му е заглъхнало ухото така ли? ;)

Просто Тиам ще играе за кеф с маска другите мачове :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2018 17:23

Отново първи срещу неправдата и сами срещу всички в мутренската Дриша лига!

"Поздравявам Левски, че те са може би първият отбор, който ни сезира официално за нещо. От десетина години приканвам клубовете да реагират, когато се чувстват ощетени," допълни Кучев.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 мар 2018 17:29

Може да не ви харесва, но реално се превърнахте в най-обикновени ратаи.
След като подминахте с многозначително мълчание изказването на Петричев от ваше име, вчера се наведохте още по-ниско в слугинажа да извадите Каранга от пряк двубой за титлата. Превърнахте се в редови сателит и подизпълнител,.... па макар да се барате за дисиденти. Това е истината.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 мар 2018 17:32

Red_Neck написа:Може да не ви харесва, но реално се превърнахте в най-обикновени ратаи.
След като подминахте с многозначително мълчание изказването на Петричев от ваше име, вчера се наведохте още по-ниско в слугинажа да извадите Каранга от пряк двубой за титлата. Превърнахте се в редови сателит и подизпълнител,.... па макар да се барате за дисиденти. Това е истината.

Домуса ако е решил да извади Каранга от двубой за титлата, най-малко сме му нужни ние. Просто нарежда и комисиите се "самосезират".

Иначе за друго съм съгласен. Първи сме ревнали след всеки мач за нещо си, а издигнахме перукан за пореден път. "Сами срещу всички" уж, а сме вътре в системата до ушите. Сини, оранжеви, зелени, всички сме в един гаден кюп и няма излизане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 мар 2018 17:34

Red_Neck написа:Може да не ви харесва, но реално се превърнахте в най-обикновени ратаи.

Кой да извадим бе, тоя си проси наказанието от 6 месеца, още средните му пръсти срещу Лудогорец трябваше да го извадят от игра за 2-3 мача. От комунисти и люляци какво да очакваш, освен да защитават неправдата?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”