Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Хм, гледам последните сводки-все пак ще има атака на Иловайск за последен път. Натам се стичат резерви и на двете страни, предстои решителен щурм. Отбият ли и него-могат да побиват спокойно знамето! По останалите участъци-масирани контраатаки на бунтовниците, водят се боеве. Саур-Могила е на път да падне в ръцете им. Остатъците от киевската аеромобилна бригада са натикани в някакво село и им е предложено да се предадат.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Кашчей написа:GA_ veliki написа:Кашчей написа:Тия, от ГРУ трябва да са ебати и некадърните, след като за кратко време задържат 23 офицера
Не, просто са и те са хора.Освен разбира се да са отгледали някакви рамбовци.
Доколкото знам ГРУ е най-елитната разузнавателна служба на Русия. Ако украинските контраразузнавачи са заловили 23 от ГРУ за 2-3 месеца това означава, че те са по-яки от ГРУ, Ми6, ФБР, ЦРУ и дори от МОСАД.
Не бих се учудил, ако в украинска медия се появи скоро инфо, че АТО са унищожили целият отряд "Алфа"![]()
Утре е 24-и август и ще ми е безкрайно интересно барутният им президент как ще приеме, че Украйна все още не е единна
Мдааа, наш'то гардже - най-рошавото гардже.Не ме вълнува как ще го приеме.Фактът е, че се избиват хора, които до вчера са били добри съседи.Както е факт, че това (избиването между съседи) тук кефи доста хора.
П.С. Доколкото знам няма отряд "Алфа".Има отряд "А" към КГБ(ФСБ) за борба с тероризма.Ако случайно се поинтересуваш прочети защо го наричат "Алфа"
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Re: Кои бивши украински области ще влязат в състава на Новорусия
Предлагам на модераторите да се погрижат за теб, веднъж завинаги.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Кои бивши украински области ще влязат в състава на Новорусия
Bourgas написа:Предлагам на модераторите да се погрижат за теб, веднъж завинаги.
Не се гаси туй, що не гасне!
А ако те бърка темата, просто не я чети.
Bourgas написа:Предлагам на модераторите да се погрижат за теб, веднъж завинаги.
Tи като цензор ли се изживяжаш?

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Понятието Украина няма етническо значение, а териториално. Означава в покрайнините, за разлика от центъра в Москва. През Средновековието има следното разделение на руския народ: белоруси, малоруси, великоруси, червеноруси. В момента наследниците им живеят както следва - белоруси в Белорусия и част от Източна Полша. Малоруси в Централна Украина около Киев. Великоруси в източна Украина, Русия, Крим, в най-западните части на Украина. Червеноруси, в Рутения, това е днешна Галиция. В централната част на Украина Запорожие и не само там, има казаци, на които етническото произхождение е доста мътно. Има многобройна българска, гръцка, сръбска, унгарска и пр. диаспора. А кои области ще влязат, зависи от развоя на военните действия и последвалите преговори между великите сили, като последното е с определящо значение.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
ivan56 написа:
Иване,суперрр!!
Лична молба,от къде мога да го копирам,защото имам много приятели украинци и искам да ги изненадам.Те ще се изкефят страшно.
Мишок написа:ivan56 написа:
Иване,суперрр!!![]()
Лична молба,от къде мога да го копирам,защото имам много приятели украинци и искам да ги изненадам.Те ще се изкефят страшно.
[offtopic]Заповядай http://uionv.com/R.htm има и други благинки
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[center]
[/center]
Ето ви една закачлива снимчица и от мен.
[center]
[/center]
[/center]Ето ви една закачлива снимчица и от мен.
[center]
[/center]
Последна промяна от viali69 на 23 авг 2014 16:42, променено общо 1 път.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта