Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 11 юни 2013 22:32

От мен наздраве :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 22:33

аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 11 юни 2013 22:33, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2013 22:33

mistreated написа:Аз тотално се отказвам да обяснявам вече каквото и да било на такива дебели кратуни. Марката не носела нищо, клубове щели да си купуват (нищо, че да купиш клуб значи да купиш и АД-то, с което е регистриран). Марката не можела да служи за обезпечение, нищо, че по търговския закон и закона за счетоводството това е нематериален дългосрочен актив на фирмата, с който естествено МОЖЕ да се обезпечава задължение, защото струва пари.
Писна ми да слушам едни и същи латерни. Ровете си в лайната, създавайте си клубове, купувайте си лицензи във В група, А окръжна или където искате.
Вие не можете да разберете най-важното, че ЦСКА е там, където са и феновете на ЦСКА. Аз ще бъда на Българска армия, а вие ходете където и когато си искате.
Това е последното ми мнение в тази тема, просто няма смисъл.

И Левски да облекат в червено, ти ще си там и ще си подкрепяш отбора :mrgreen:

Марката сигурно може да служи.. въпросът беше защо от НАП не приеха за обезпечение марката Ботев , а ги поставиха в производство за несъстоятелност.Вие с какво сте по-различни, като търговско дружество, че за вас да има различен подход от същото ведомство?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:35

mistreated написа:
Аз ли не знам що е търговска марка? :lol: :lol: :lol:

Очевидно да, за да ми обясняваш, че била носител на история..... най-малкото, ако беше така, търговската марка ПФК ЦСКА АД, барабар с емблемата си, би била носител само на историята на ФК ЦСКА от 1999-а до 2013-а година ... преди това такава търговска марка няма, т.е. и да ви я купи Гришата, взимате само историята от 1999-а насам. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:36

1982 написа:
Завръщането на легендарния отбор стана благодарение на благородния жест и упоритостта на един старозагорец- Станислав Танев, който дотогава беше президент на Олимпик Тетевен. Цели три години бившият борец с интересен прякор “Камилата” правеше неуспешни опити да възкреси футбола в града на липите и всеки път на пътя му заставаше БФС. Едва на четвъртия път успя да обедини Берое с Олимпик и то отново с много труд и желание без ничия помощ. Заради протакането от страна на БФС и опитите им да се блокира обединението бе решено Олимпик Тетевен да бъде преместен в Стара Загора и преименуван на Олимпик-Берое и така да играе на стадиона под Аязмото. На 7 август с оглушителен рев от 18 000 зрители беше посрещнат отбора на Олимпик-Берое с президент Станислав Танев и основни акционери Станислав Танев и Страхил Димчев.

Това е дори още преди "обединението". :lol:

Без ничия помощ, другия път, президента на БФС по това време узаконява обединението (неправомерно) понеже му е кум Филип Данаилов който е ръководител на Берое, 4-ма са главнодействащите лица: Станислав Танев (президент на Олимпик), Боян Станков (президент на Берое), Филип Данаилов (член на УС на Берое и кум на Иван Славков) и Иван Славков ( президент на БФС), без нито един от тия 4-мата нямаше да е факт обединението
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юни 2013 22:36

Кашчей написа:
mistreated написа:Аз тотално се отказвам да обяснявам вече каквото и да било на такива дебели кратуни. Марката не носела нищо, клубове щели да си купуват (нищо, че да купиш клуб значи да купиш и АД-то, с което е регистриран). Марката не можела да служи за обезпечение, нищо, че по търговския закон и закона за счетоводството това е нематериален дългосрочен актив на фирмата, с който естествено МОЖЕ да се обезпечава задължение, защото струва пари.
Писна ми да слушам едни и същи латерни. Ровете си в лайната, създавайте си клубове, купувайте си лицензи във В група, А окръжна или където искате.
Вие не можете да разберете най-важното, че ЦСКА е там, където са и феновете на ЦСКА. Аз ще бъда на Българска армия, а вие ходете където и когато си искате.
Това е последното ми мнение в тази тема, просто няма смисъл.

И Левски да облекат в червено, ти ще си там и ще си подкрепяш отбора :mrgreen:

Марката сигурно може да служи.. въпросът беше защо от НАП не приеха за обезпечение марката Ботев , а ги поставиха в производство за несъстоятелност.Вие с какво сте по-различни, като търговско дружество, че за вас да има различен подход от същото ведомство?

Защото Христолов държеше другата марка, а не тази, която ползва се ползва от Ботев в момента. Точно по тази причина вариантът "Ботев" не е приложим при ЦСКА - щеше да бъде приложим ако предната регистрация на ЦСКА от 1999г. не беше заличена. Точно това използва Ботев за да се отърве от Христолов и дълговете му.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:39

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение

Докара ли си АД-то, то това е Литекс, няма ЦСКА.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Futbolen_istorik
Контакти:

Мнениеот Futbolen_istorik » 11 юни 2013 22:39

1982 написа:
mistreated написа:
Аз ли не знам що е търговска марка? :lol: :lol: :lol:

Очевидно да, за да ми обясняваш, че била носител на история..... най-малкото, ако беше така, търговската марка ПФК ЦСКА АД, барабар с емблемата си, би била носител само на историята на ФК ЦСКА от 1999-а до 2013-а година ... преди това такава търговска марка няма, т.е. и да ви я купи Гришата, взимате само историята от 1999-а насам. :lol: :lol:

никой нищо няма да купува не разбрахте ли
4 май 1924г. е велика дата за спорта в Ст. Загора на него ден спортистите от "Борислав" и "Рекорд" си подават другарска ръка и поставят основите на една здрава и мощна организация "Бероя"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 22:41

Futbolen_istorik написа:Без ничия помощ, другия път, президента на БФС по това време узаконява обединението (неправомерно) понеже му е кум Филип Данаилов който е ръководител на Берое, 4-ма са главнодействащите лица: Станислав Танев (президент на Олимпик), Боян Станков (президент на Берое), Филип Данаилов (член на УС на Берое и кум на Иван Славков) и Иван Славков ( президент на БФС), без нито един от тия 4-мата нямаше да е факт обединението

Стига с това обединение, ТЗ не познава подобен акт. Питам те, какво имаме - сливане или вливане ??

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2013 22:42

1982 написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:аз тотално загубих следата, та..сельо като си докара АД-то и взима издръжката на нашия отбор, с чисто спортния клуб литекс следва ли некво обединение

Докара ли си АД-то, то това е Литекс, няма ЦСКА.

значи регистрираното АД на всеки клуб е юредическото наименование на клуба през закона. но това АД според мен не притежава автентичността на дадения клуб, или я наследява, а се сменят само собствениците ??
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”