Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Нашия идеал. Какъв наш идеал. Как пък аз не се сещам за никой от обкръжението ми на стадиона да е последовател на червената партия, обаче версията че сме комунисти все още е актуална. Престанете да слушате всяка глупост на надрусаните ви батковци от прокажения ви сектор и не говорете по-добре за история когато твърденията ви увисват във въздуха
- Stahlgewitter
- Контакти:
ceBep написа:Нашия идеал. Какъв наш идеал. Как пък аз не се сещам за никой от обкръжението ми на стадиона да е последовател на червената партия, обаче версията че сме комунисти все още е актуална. Престанете да слушате всяка глупост на надрусаните ви батковци от прокажения ви сектор и не говорете по-добре за история когато твърденията ви увисват във въздуха
Ти ако някога осъзнаеш каква е истинската ви история,ще хвърлиш петолъчката и даже няма да се обърнеш след нея.

Stahlgewitter написа:ceBep написа:Нашия идеал. Какъв наш идеал. Как пък аз не се сещам за никой от обкръжението ми на стадиона да е последовател на червената партия, обаче версията че сме комунисти все още е актуална. Престанете да слушате всяка глупост на надрусаните ви батковци от прокажения ви сектор и не говорете по-добре за история когато твърденията ви увисват във въздуха
Ти ако някога осъзнаеш каква е истинската ви история,ще хвърлиш петолъчката и даже няма да се обърнеш след нея.
Ти така ли хвърли петолъчката на Левски?Срам те е от историята на клуба ви,нормално.Но нашата история е славна и ние се гордеем с нея.За това в UK създадоха отбор с името ЦСКА София,заради славната ни история!При вас няма как да се получи,защото отбора на всяка власт се кланя на силния на деня и захвърля всичко което новият му господар сметне за ненужно.
[offtopic]
[/offtopic][center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Истинската ни история според вас ли. Казах ви го, това ви остана, когато няма какво да кажете да започвате да намесвате създаването на ЦСКА и комунизма, като се опитвате да ни карате да се почувстваме по този начин гадно с намесването на укази и директиви от Русия, Сталин, Станишев, Кура ми Янко и нз още кой. Еми няма как да стане на мен лично не ми е гадно.
flo написа:За указа наистина няма 100% вярна информация, но е неуспорим факт, че сте създадени изкуствено от комунистите по пример от Москва. Сигурно случайно се създават в 10 различни държви отбори с името цска и всички са създадени за политическа пропаганда на вашия идеал комунизъм. Според вшата мантра само вие сте създадени случайно![]()
Отностно кой е ведомствен оъбор...по онова време всеки отбор се водил ведомствен към някое министерство (може да бъркам терминологията). Вие към армията, ние към МВР, Славия към пощите. Нали не очакваш, че даден отбор може да бъде собственост на частно лице.
Изкуствено създаден отбор...естествено създаден.... дано поне си наясно що за чудо са тия абстрактни неща. ЦСКА не е създаден изкуствено в някой цех, нито пък Левски е създаден от случайна прищявка на еволюцията. ЦСКА се появява в следствие обединение на съществуващи преди това клубове.
Ведомствени далеч не са били всички. Иронията е, че точно пък в тая класация вие сте първи...
А ще ми покажеш ли поне едно мнение, от който и да е форум, където се твърди, че само ЦСКА е създаден "случайно", каквото и да означава това чудо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- delqnski47
- Контакти:
vaskonti написа:flo написа:За указа наистина няма 100% вярна информация, но е неуспорим факт, че сте създадени изкуствено от комунистите по пример от Москва. Сигурно случайно се създават в 10 различни държви отбори с името цска и всички са създадени за политическа пропаганда на вашия идеал комунизъм. Според вшата мантра само вие сте създадени случайно![]()
Отностно кой е ведомствен оъбор...по онова време всеки отбор се водил ведомствен към някое министерство (може да бъркам терминологията). Вие към армията, ние към МВР, Славия към пощите. Нали не очакваш, че даден отбор може да бъде собственост на частно лице.
Изкуствено създаден отбор...естествено създаден.... дано поне си наясно що за чудо са тия абстрактни неща. ЦСКА не е създаден изкуствено в някой цех, нито пък Левски е създаден от случайна прищявка на еволюцията. ЦСКА се появява в следствие обединение на съществуващи преди това клубове.
Ведомствени далеч не са били всички. Иронията е, че точно пък в тая класация вие сте първи...
А ще ми покажеш ли поне едно мнение, от който и да е форум, където се твърди, че само ЦСКА е създаден "случайно", каквото и да означава това чудо.
И на мене винаги са ми били смешни тия ''изкуствени'' и ''бионатурални и естествени'' създавания.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:vaskonti написа:flo написа:За указа наистина няма 100% вярна информация, но е неуспорим факт, че сте създадени изкуствено от комунистите по пример от Москва. Сигурно случайно се създават в 10 различни държви отбори с името цска и всички са създадени за политическа пропаганда на вашия идеал комунизъм. Според вшата мантра само вие сте създадени случайно![]()
И на мене винаги са ми били смешни тия ''изкуствени'' и ''бионатурални и естествени'' създавания.Качество БДС Стандарт и ''Стара планина''.
Наистина ли не усещате, че само и единствено вашият отбор е създаден от партийната върхушка, с политическа и идеологическа цел?
Глупостите за указа ги подминавам с насмешка, но да твърди някой, че е възможно през май 1948-а година, някой да направи такова нещо, без санкцията на ЦК на БКП....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Наистина ли не усещате, че само и единствено вашият отбор е създаден от партийната върхушка, с политическа и идеологическа цел?
Глупостите за указа ги подминавам с насмешка, но да твърди някой, че е възможно през май 1948-а година, някой да направи такова нещо, без санкцията на ЦК на БКП....
Точно по това време ЦК на БКП изобщо не се занимава с футбол. Има национализация, има разговори за влизане в Югославия. В страната е глад и мизерия.
Какъв футбол?
Позиция на редови привърженик на ЦСКА
Повод за настоящата позиция са последните събития около лицензите и проблемите на ЦСКА, както и различни интервюта и новини по медиите около клуба. Сутринта гледам по телевизията Дучето ( поне тоя път не беше с карирана риза
) как се е запенил, как феновете трябвало да са коректив за случващото се, как Томов бил гепил парите и т.н. , и т.н. Интересно как, за пореден път, по стар комунистически обичай се обвиняват "предишните" ( Томов го правеше същото редовно ) ... Нали тоя път е различно? Само, че какво е различното
Тоя път не взимаме лиценз, за разлика от лятото при Томов, не сме втори, а смело сме се запътили към почетното 6-то място, доскоро нямахме вкаран гол, нямаме победа все още ... Факт е, че откакто се заговори сериозно за влияние на Манджукови и ко в ЦСКА ( декември миналата година ), отбора буквално се срина
Бяхме първи с преднина пред Лудогорец, поне вкъщи си биехме редовно, а след Нова година ... Съжалявам, ама за мен не са виновни "предишните" - при тях поне играехме нещо, може да не е било кой знае какъв футбол, ама беше печеливш. Сега като чета коментари ( щото аз пари да гледам "А" група няма да дам, не 4, ами 40 ст. да е
) и гледам репортажи, извода е само един - ТРАГЕДИЯ . Какво стана? Нима Буш е бил толкова критично важен за играта на ЦСКА ? Много ли е да искаме поне 1 път да биеме пролетта ? Много ли е да искаме поне един път новите "благодетели" да се появят избръснати и ако може облечени не като за риболов, пред камери и по пресконференции? Излезте и кажете - КАКВО ПРАВИМЕ ?
Леевски, оле
Кашчей написа:delqnski47 написа:vaskonti написа:flo написа:За указа наистина няма 100% вярна информация, но е неуспорим факт, че сте създадени изкуствено от комунистите по пример от Москва. Сигурно случайно се създават в 10 различни държви отбори с името цска и всички са създадени за политическа пропаганда на вашия идеал комунизъм. Според вшата мантра само вие сте създадени случайно![]()
И на мене винаги са ми били смешни тия ''изкуствени'' и ''бионатурални и естествени'' създавания.Качество БДС Стандарт и ''Стара планина''.
Наистина ли не усещате, че само и единствено вашият отбор е създаден от партийната върхушка, с политическа и идеологическа цел?
Кашо, а я ми кажи - едно време Литекс кой го създаде, с чия помощ Гришата набра скорост и стана голям
Леевски, оле