Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Stahlgewitter » 19 май 2015 22:08

vaskonti написа:
Stahlgewitter написа:С указ или не,рожба сте на Партията.Аз не мога да покажа указа,но вие не можете да докажете,че няма такъв.

Напротив, мога да докажа, че няма такъв - ЦК на БКП не е издало нито един указ през цялото си съществуване, а издадените държавни укази си ги има в архив - указ за създаване на ЦСКА просто няма и това всеки може да провери.
А кой е рожба на партията личи от факта кой е първия ведомствен клуб. Общо взето, аз ти говоря с факти, а ти ми отговаряш с мантри.
Очевидно в твой интерес е да се направиш на заспал и да не ми отговаряш, в случай, че не искаш да се излагаш повече. 8-)

По мантрите сте вие,не ме замесвай.Издадени са държавни укази,но не са от Партията майка,ти започна да говориш като Тео.Какви факти знаеш ти за онова време?Кой изобщо знае факти оттогава?
Създадени сте на 5 май и веднага сте станали шампиони,как?Някаква идея?54-62 девет титли поред,как?Пак ли няма нищо общо с Партията?Яд ме е,че въобще споря с такива като вас.За вас истината е изкривена,като изкривения социализъм на вашите създатели.
Няма значение,скоро всичко ще си дойде на мястото и ще бъдете само история.
Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 май 2015 22:09

GOLEADOR написа:Stahlgewitter,вместо да пишеш глупости във форума вземи напиши този указ,че вече ставаш смешен. ;)

Теб освен да те питам,знаеш ли какво е Указ,нямам какво друго да ти кажа :lol:
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2015 22:12

Абе когато и да влезе човек, все дъвчите едно и също- кой го е създала партията майка и кой партията бобайка. :) Това е все едно да се качат двама души в градския автобус или в трамвай на преклонна възраст вече и да си разговарят за предстоящия или минал полет на Юри Гагарин до Луната. Как не ви омръзва, не знам.. Я да ви задам аз един друг въпрос като сте толкова вещи по българска история: Какво създаде българската държава след 90-те години на миналото хилядолетие та до днес? Нищо и никаква трибуна "Моци", кръстена на чужд революционер. Трябваше да дойде да играе един румънски възрожденец, за да се сетим, че си трябва и трибуна на негово име да има, че да дойде да ни обърне внимание и Цеца Величкович. :)

[offtopic]Лудогорец не се брои, щом датата им на създаване не е след 90-та година, а си фигурира друга по-стара дата. Други предложения? :)[/offtopic]

Аз си мисля, че на този етап не е чак от такава първостепенна важност кой, кога, от кого и за какво е бил създаден, а дали въобще ще просъществува нещо, създадено от ония времена. А основната и най-важна сюжетна линия във филма е, че всички ние искаме да просъществува, за разлика от всички вие. :) Ей това трябва да е "Магията ЦСКА" според мен днес, а не дали ни е създал Вълко Червенков или Найден Геров, което за мен е без значение, щом примерно Лупи е регистрирал ново дружество без знанието на обществото преди време. :) :mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 19 май 2015 22:23, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2015 22:20

Stahlgewitter написа:
GOLEADOR написа:Stahlgewitter,вместо да пишеш глупости във форума вземи напиши този указ,че вече ставаш смешен. ;)

Теб освен да те питам,знаеш ли какво е Указ,нямам какво друго да ти кажа :lol:

Вземи го покажи този указ за да разберем!Сега е момента да ми натриеш носа като го публикуваш. :lol: :lol: :lol:
Както казах,вместо да пишеш глупости във форума,вземи напиши указа,че ставаш смешен. :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 22:21

dreben23 написа:Абе когато и да влезе човек, все дъвчите едно и също- кой го е създала партията майка и кой партията бобайка. :) Това е все едно да се качат двама души в градския автобус или в трамвай на преклонна възраст вече и да си разговарят за предстоящия или минал полет на Юри Гагарин до Луната. Как не ви омръзва, не знам.. Я да ви задам аз един друг въпрос като сте толкова вещи по българска история: Какво създаде българската държава след 90-те години на миналото хилядолетие та до днес? Нищо и никаква трибуна "Моци", кръстена на чужд революционер. Трябваше да дойде да играе един румънски възрожденец, за да се сетим, че си трябва и трибуна на негово име да има, че да дойде да ни обърне внимание и Цеца Величкович. :)

[offtopic]Лудогорец не се брои, щом датата им на създаване не е след 90-та година, а си фигурира друга по-стара дата. Други предложения? :)[/offtopic]

Аз си мисля, че на този етап не е чак от такава първостепенна важност кой, кога, от кого и за какво е бил създаден, а дали въобще ще просъществува нещо, създадено от ония времена. А основната и най-важна сюжетна линия във филма е, че всички ние искаме да просъществува, за разлика от всички вие. :)

за разлика от всички вас. :

Ти май се бараше спец по български, че и забележки правеше :roll:

Аз нямам против да съществувате, но по правилата, а засега вие съществувате, напреки на правилата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2015 22:41

Да, ама имах шестици по всичко и ми е ясна всяка една наука за обща култура. :) Най-важното е, че знам, че си от Левски, но така и не разбрах защо си лош и със своите! :) До коя година беше левскарче, Кашчей, че ми е любопитно? :) Доста добра стратегия между другото, признавам ти го. :)

[offtopic]Аз бързо те разкрих обаче, щото ги умея и тези неща. Познава се, колкото и да си прикрива някой следите с няколко по-незначителни хейта и в обратна посока. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 22:50

dreben23 написа:Да, ама имах шестици по всичко и ми е ясна всяка една наука за обща култура. :) Най-важното е, че знам, че си от Левски, но така и не разбрах защо си лош и със своите! :) До коя година беше левскарче, Кашчей, че ми е любопитно? :) Доста добра стратегия между другото, признавам ти го. :)

[offtopic]Аз бързо те разкрих обаче, щото ги умея и тези неща. Познава се, колкото и да си прикрива някой следите с няколко по-незначителни хейта и в обратна посока. :)[/offtopic]

Нищо не си разкрил и нищо не умееш..поне в разкриването. Може да се имаш за нещо емблематично.. Холмс или Поаро, а защо не и Захов-нали той беше геният на вашите създатели 8-)
Та да не говорим за лични неща все пак 8-)
Да, вие сте магия за много народ....който не уважава родното си място, което не му предлага повод за гордост. Какво щяхте да сте, магьосници, ако БКП не беше форсирала нещата около вас-едно нищо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 20 май 2015 02:12

Кашо пак си е развявал конЯ тук. :|

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 май 2015 08:47

Stahlgewitter написа:
vaskonti написа:
Stahlgewitter написа:С указ или не,рожба сте на Партията.Аз не мога да покажа указа,но вие не можете да докажете,че няма такъв.

Напротив, мога да докажа, че няма такъв - ЦК на БКП не е издало нито един указ през цялото си съществуване, а издадените държавни укази си ги има в архив - указ за създаване на ЦСКА просто няма и това всеки може да провери.
А кой е рожба на партията личи от факта кой е първия ведомствен клуб. Общо взето, аз ти говоря с факти, а ти ми отговаряш с мантри.
Очевидно в твой интерес е да се направиш на заспал и да не ми отговаряш, в случай, че не искаш да се излагаш повече. 8-)

По мантрите сте вие,не ме замесвай.Издадени са държавни укази,но не са от Партията майка,ти започна да говориш като Тео.Какви факти знаеш ти за онова време?Кой изобщо знае факти оттогава?
Създадени сте на 5 май и веднага сте станали шампиони,как?Някаква идея?54-62 девет титли поред,как?Пак ли няма нищо общо с Партията?Яд ме е,че въобще споря с такива като вас.За вас истината е изкривена,като изкривения социализъм на вашите създатели.
Няма значение,скоро всичко ще си дойде на мястото и ще бъдете само история.

Айде първо докажи, че ЦСКА е съдаден с указ, пък после прескачай на други теми. Тъй де, нали ти говориш с факти, а ние с мантри. Докажи, че е така?
То и вашата успеваемост рязко скача след като ставате ведомствен отбор, но това не го правиш на въпрос, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 20 май 2015 10:03

За указа наистина няма 100% вярна информация, но е неуспорим факт, че сте създадени изкуствено от комунистите по пример от Москва. Сигурно случайно се създават в 10 различни държви отбори с името цска и всички са създадени за политическа пропаганда на вашия идеал комунизъм. Според вшата мантра само вие сте създадени случайно :lol:

Отностно кой е ведомствен оъбор...по онова време всеки отбор се водил ведомствен към някое министерство (може да бъркам терминологията). Вие към армията, ние към МВР, Славия към пощите. Нали не очакваш, че даден отбор може да бъде собственост на частно лице.

Върни се в “ЦСКА”