Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 16 яну 2012 12:51

milen.hristov написа:Нищо лошо не казвам за Гонзо в случая, сгрешил е, време е да си поправи грешката, не е фатално. Селкцията беше грешна, това,ч е сега се опитваме да се отъвем от почти цялата селеция е показателно, плюс още няколко от миналата зимна селекция. Няма такъв отбор в света който казва,ч еще практикува нападателен и красив футбол и да има само един центарлен нападател, а в случая се опитваме да се отъвем и от него, но да видим какво ще имаме до края на трансферният прозорец.
п.с. Сираков навремето откри заместник на Гонзо- Чиликов, по-късно щом не се е осетила липсата на Гонзо при пробива в УЕФА и класирането в ШЛ, значи е намрил и тогва замстник, разбира се подпомагани от части и двата случая от самият Гонзо.

Чиличето? Мммне! Домовчийски беше достоен заместник, но го продадоха сравнително бързо. Говоря за достоен заместник. Домо бе единственият добър заместник. Ако го нямаше Домо, а за Европа - Ангелов...
Самият аз не знам защо го правим това - разчитаме на един човек, а без него - потоп!
Аякс продадоха основният си реализатор - Хунтелаар, а Луис Суарез чакаше мястото си. Махнаха Суарез, взеха Бьорихтер и Сикторсон. Заедно със Сюлеймани - ето ги 3ма! нападатели.
Последна промяна от metodito на 16 яну 2012 12:57, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 яну 2012 12:51

milen.hristov написа:Не казвам, че съм прав това е въпрос на гледана точка, ти също имаш право. Това просто не е футболът който ми харесва

Добре де, как си представяш днешният футбол без дефанзивен халф (разбивач)? Не се сещам за отбор, който да играе без поне един дефанзивен халф. Трудно ще разберем стила ни по схемата, защото всяка схема си има няколко варианти. Дай да изгледаме поне 2-3 контроли и ще коментираме тогава стила?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 яну 2012 12:59

Левски и Ларс Рисп се разделиха

Ръководството на Левски успя да се раздели с шведския бранител Ларс Рисп, съобщи сайтът на „сините“ от София. Играчът не бе желан от треньора Николай Костов и дори не замина на подготовката в Кипър. Шведът все пак пътува за Острова на Афродита, но за да мине проби в местен клуб. Все още не е ясно какво ще е бъдещето на футболиста, но е сигурно, че то няма да е свързано с Левски.

Двете страни са стигнали до споразумение и Рисп напуска клуба, като най-вероятно е получил известна сума за това. Договорът на футболиста бе до лятото, но след преговорите вече е прекратен.

Следващата цел на „сините“ е да се разделят и със Сьорд Арс, но за него Левски ще иска трансферна сума.

Рисп, който има сериозна визитка зад гърба си, не успя да се наложи на „Герена“, след като не направи добра подготовка и често страдаше от контузии.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 16 яну 2012 13:01

Нормално е да се правят експерименти със състава в този период,но принципно тези единадесет които излизат днес се доближават и до титулярният състав за пролетта и на мен лично не ми допада това,че Грийн отново ще го мъчим в защита а Йовов ще се мъчи като опорен халф.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 яну 2012 13:05

santi_santi написа:Нормално е да се правят експерименти със състава в този период,но принципно тези единадесет които излизат днес се доближават и до титулярният състав за пролетта и на мен лично не ми допада това,че Грийн отново ще го мъчим в защита а Йовов ще се мъчи като опорен халф.

На същото мнение съм. Грийн е може би най-техничният ни играч и ще е доста полезен в халфовата линия. Проблема е, че не купихме добър централен защитник, а от 3 години имаме нужда от поне един иргач на този пост.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 яну 2012 13:09

Rivaldo10 написа:...от поне един иргач на този пост.

Направо двама, които да са титуляри+един, който да е резерва. Поне!
Милиев трябва да седне на пейката за дълго време. Иво Иванов... то чак тъжно да ти стане. А Грийн не е толкова ефективен в защита. Срещу Лудогорец не само, че не си опази човека ми си и вкара автогол.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 13:14

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Нищо лошо не казвам за Гонзо в случая, сгрешил е, време е да си поправи грешката, не е фатално. Селкцията беше грешна, това,ч е сега се опитваме да се отъвем от почти цялата селеция е показателно, плюс още няколко от миналата зимна селекция. Няма такъв отбор в света който казва,ч еще практикува нападателен и красив футбол и да има само един центарлен нападател, а в случая се опитваме да се отъвем и от него, но да видим какво ще имаме до края на трансферният прозорец.
п.с. Сираков навремето откри заместник на Гонзо- Чиликов, по-късно щом не се е осетила липсата на Гонзо при пробива в УЕФА и класирането в ШЛ, значи е намрил и тогва замстник, разбира се подпомагани от части и двата случая от самият Гонзо.

Защитният стил на Барса е с един и то не типичен централен нападател (на футболен език - фалшива 9-ка) в лицето на Меси. Любимата ти 4-3-3 с колко централни нападатели е? :?

Може да бъде и с един и с трима, зависи от треньора, но не се опитвам да теубеждавам, пак казвам въпрос на мнение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 13:30

Rivaldo10 написа:
santi_santi написа:Нормално е да се правят експерименти със състава в този период,но принципно тези единадесет които излизат днес се доближават и до титулярният състав за пролетта и на мен лично не ми допада това,че Грийн отново ще го мъчим в защита а Йовов ще се мъчи като опорен халф.

На същото мнение съм. Грийн е може би най-техничният ни играч и ще е доста полезен в халфовата линия. Проблема е, че не купихме добър централен защитник, а от 3 години имаме нужда от поне един иргач на този пост.

Ето за това не мога да разбера и селкцията ни до момента. Махаме Рисп а пускаме Грийн защитник,е аджеба намери заместник на Рисп пък огава го махай. Същото е и с Арс ние нямаме централен нападател и днес отново ще мъчим Цветков като такъв, а се опитваме да се отървем от холандеца, да се вземат трима примернопък махай плявата тогава. Сериозен отбор не се гради като се привличат играчи и покрай тях се гради схемата и стилът на игра, а обратното.
Виж колко футболисти играят на необичайни за тях позиции, като добвим и такива които нямат качаства за Левски положението става плачевно.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 яну 2012 14:05

дните си минават , а ние нямаме нито централни защитници , нито някакъв що годе добър халф , който да бъде конструктор на играта , нито централен нападател .
Не знам защо , но и новите някак си не могат да спечелят доверието ми . Ако и пролетта ще излизаме с гонзовия Левски ,май ще е по добре да не излизаме изобщо.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 яну 2012 15:36

milen.hristov написа:Ето за това не мога да разбера и селкцията ни до момента. Махаме Рисп а пускаме Грийн защитник,е аджеба намери заместник на Рисп пък огава го махай. Същото е и с Арс ние нямаме централен нападател и днес отново ще мъчим Цветков като такъв, а се опитваме да се отървем от холандеца, да се вземат трима примернопък махай плявата тогава. Сериозен отбор не се гради като се привличат играчи и покрай тях се гради схемата и стилът на игра, а обратното.
Виж колко футболисти играят на необичайни за тях позиции, като добвим и такива които нямат качаства за Левски положението става плачевно.

Да, тук съм напълно съгласен. Скаутите ли са много зле, по-скоро много малко, Гонзо ли не се разбира с тях, не знам къде е проблема, но определено го има и ще имаме още доста проблеми през сезона. Дано да се вземат поне двама нови, по възможност да имат и сравнително добра подготовка, за да не се подготвят през сезона, защото положението не е розово. Хубавото за момента е приличната бройка юноши, които се готвят с отбора и разнообразните тренировки на Костов.

Върни се в “Левски”