В не-толкова далечното минало,Георги Чиликов тъкмо се беше завърнал от престой в Насионал(Мадейра) и подписа договор с автентичният ЦСКА,не клуба от Ловеч настанен на "Армията''.Спомням си,че Стойчо Директивата май го беше договорил с Ней,Гарсес и още един португалец.Тогава плоскалията имаше много връзки за източване чрез мениджъри.Тогава с парите от Кремиковци чорбата имаха наистина един много,много класен състав - майтапите за Тулуза и Данчо Тъча са в митологията,но ако не беше оня нелеп авто-гол щяха да стигнат много далеч в Лига Европа.Неслучайно завършихме на -16 точки зад тях,а те газеха наред в България.
Преди сезона се провеждаше т.нар. "Плейстейшън Къп"(несъществуващ вече турнир,най-вече за помпане на червено его срещу посредствени полу-аматьорски противници).Един приятел от червеният лагер ме нави да отидем на един от мачовете.Стана ми любопитно и отидoх да гледам сеир.Леле, ако ви кажа какво го направиха Чиликов още на разгрявката няма да ми повярвате..."Говедо" беше най-мекият епитет употребен тогава по негов адрес,а имайте предвид,че Чиликов никога не е бил "левскар".Спомних се,че точно преди 3 години той отбеляза победният гол за "Левски" когато ги обърнахме от 1-0 до 1-2 пред препълнената "Армия"...Чиликов влезе към 75-тата минута и отнесе още 1 куп обиди по адрес на себе си и майка си.След мача обясняваше как "бил професионалист,това,че играл за Левски нямало значение...".След има-няма 4 месеца го трансферираха в Китай,май бившият отбор на един сърбин Янкович,ама може и да ме лъже паметта

И пак повтарям,Чиликов не беше "левскар",нито юноша на клуба.Тогава се запитах какво ли не правят парите, това момче да си плюе така на честта, както го направи тоя Костов...Ибрик,скандирал "К*р за Левски",това с каква фланелка бил,как бил от малък от клуба и т.н. са пълни глупости!Поне от неудобство да не плямпа глупости като на днешната пресконференция,а да каже защо като е "левскар"?! не премина още 2011 лятото при нас?
[center][wrapimg=]http://old2.offnews.bg/files/uploads/2012/03/kostov_avtomat.jpg[/wrapimg][/center]