От същият разряд спадат.Да не си мислиш, че сте от второто ниво на европейския футбол?И прочети по-задълбочено това, което написах, а не само да се хващаш за "треторазредния", а именно, че няма шампионът на Русия да купи 4 играча наведнъж от един треторазреден клуб.Те няма как и от първоразреден или четвърторазреден да купят 4 играча наведнъж.Наблегни върху бройката играчи и времето, за което тя трябваше да е закупена.После си помисли дали точно Левски има такива играчи накуп, които да подсилят шампиона на Русия (оставяме факта, че по това време трансфери не са разрешени).Ако беше 1 или двама, да се хване човек, ама четирима...., че и накуп
=======================================================================================
Само ще ти кажа , че отборът от свободни агенти (предимно) , който беше изграден от СС, тия отбори , от които са пазарували Рубин -едва ли щяха да ги броят за живи .
Разбира се това е мое мнение с което не си длъжен да се съобразяваш , а това , че го*ньо ни докара до тва дередже е съвсем отделно .
п.п Една лека вметка : мача с динамо букурещ беше на мъка , защото при нас напрежението беше голямо и може би играчите нямаха нужното самочувствие с оглед отпадането от беверен и издънката с публикум . После обаче всичко си дойдее на мястото и на "герена " паднаха отбори със звезди в състава си като рибери , насри , амаури , ди натале , нианг и така нататък , а това изобщо не бе случайно . Дори в един частен разговор с Борето , той сподели цитирам -"" ако не беше тоя измекяр Майк Райли ония (шалке 04) отиваха на поне 3-ка " - така се е усещало вътре на терена .
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа: Дори в един частен разговор с Борето , той сподели цитирам -"" ако не беше тоя измекяр Майк Райли ония (шалке 04) отиваха на поне 3-ка " - така се е усещало вътре на терена .
[offtopic]Така се било усещало

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
zlobul написа:=======================================================================================
Само ще ти кажа , че отборът от свободни агенти (предимно) , който беше изграден от СС, тия отбори , от които са пазарували Рубин -едва ли щяха да ги броят за живи .
Разбира се това е мое мнение с което не си длъжен да се съобразяваш , а това , че го*ньо ни докара до тва дередже е съвсем отделно .
п.п Една лека вметка : мача с динамо букурещ беше на мъка , защото при нас напрежението беше голямо и може би играчите нямаха нужното самочувствие с оглед отпадането от беверен и издънката с публикум . После обаче всичко си дойдее на мястото и на "герена " паднаха отбори със звезди в състава си като рибери , насри , амаури , ди натале , нианг и така нататък , а това изобщо не бе случайно . Дори в един частен разговор с Борето , той сподели цитирам -"" ако не беше тоя измекяр Майк Райли ония (шалке 04) отиваха на поне 3-ка " - така се е усещало вътре на терена .
Така, както се връщаш назад, може да стигнеш и до 1994-а, когато имахте много добър отбор, който пък с лекота би отстранил тогавашният Рубин, но аз ти говоря за времето на Казанската афера, и последващите години, а в тях имате отбор на средно европейско равнище, ама друг път.Затова е и смешнен и жалък целия този фарс, който стана тогава, както и нелепите опити на ТъБатков да се изкара невинна жертва на световна конспирация.
Тройка на Шалке е добро чувство, но чувството голове не вкарва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
"Левски ще прибере 40 хиляди лева за трансферите на юношеските национали Янко Ангелов и Тодор Гочев в Локомотив Пловдив. Те бяха привлечени на „Лаута" по настояване на бившия треньор на сините Емил Велев. В момента младоците тренират с първия състав на смърфовете в Сандански. Преди време интерес към двамата имаше от италиански клубове. След това Ангелов и Гочев избягаха от „Герена", а сините обвиниха Велев, че реди трансфери на перспективните футболисти в Израел.
В крайна сметка сега сините ще вземат по 20 бона за всеки един от тях."
В крайна сметка сега сините ще вземат по 20 бона за всеки един от тях."
- bigbonusprize
- Контакти:

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- metodito
- Контакти:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=246709
Имам въпрос към Табаков и "Гонг". Видял ли е представител на въпросната банка? От думите на Батков ли единствено смята, че става въпрос за въпросната банка? Слуховете "достоверен източник" ли са, и осъзнава ли Гонг като медия отговорността, която носи пред редовия фен. Последният въпрос питам като не вземам несериозно парцали като меридиани, спарцали, спортл..нари и тъ нъ. Там действат поръчкови журналисти, на които се плаща от трети страни за разпространяване на недостоверна информация. Защо не се подлага на съмнение ролята на Тонев като е повече от ясно, че в този клуб един човек коли и беси. Нито Сираков, нито Иванов, или Боримиров са си били шефове сами на себе си. Какво е реалното положение в клуба? Вижда се, че има нещо. Какво е то? И защо не се зачеква темата? Има ли проблем с финансирането на зимната селекция и организиране на подготовката?
Не искам да чета дитирамби за спокойствието и райската обстановка на Герена. Такава в момента може би няма. Поне отвън изглежда така. За ЦСКА например дълго време медиите пишеха така - всичко бе цветя и рози. Хората плащаха на журналите и феновете им бяха щастливи. Вижда се в последните години какво става при тях. Като съмнителното оставане в групата след отнемането на лиценза им смърдеше. При тях лавината тръгна и набира скорост. Не ме интересува.
Но всичко започна сякаш със същото шушу-мушу и леене на дитирамби и елегии...
Надявам се в Гонг да се посъбудят и да не ни лъгонтят с благи писания и комунистически лозунги.
Ако не знаят какво точно се случва на Герена да го кажат, за да няма изведнъж: "Опааа, какво стана?!"
Ако не смятах Гонг за сериозна медия, нямаше да си хабя клавиатурата въобще, но...
Имам въпрос към Табаков и "Гонг". Видял ли е представител на въпросната банка? От думите на Батков ли единствено смята, че става въпрос за въпросната банка? Слуховете "достоверен източник" ли са, и осъзнава ли Гонг като медия отговорността, която носи пред редовия фен. Последният въпрос питам като не вземам несериозно парцали като меридиани, спарцали, спортл..нари и тъ нъ. Там действат поръчкови журналисти, на които се плаща от трети страни за разпространяване на недостоверна информация. Защо не се подлага на съмнение ролята на Тонев като е повече от ясно, че в този клуб един човек коли и беси. Нито Сираков, нито Иванов, или Боримиров са си били шефове сами на себе си. Какво е реалното положение в клуба? Вижда се, че има нещо. Какво е то? И защо не се зачеква темата? Има ли проблем с финансирането на зимната селекция и организиране на подготовката?
Не искам да чета дитирамби за спокойствието и райската обстановка на Герена. Такава в момента може би няма. Поне отвън изглежда така. За ЦСКА например дълго време медиите пишеха така - всичко бе цветя и рози. Хората плащаха на журналите и феновете им бяха щастливи. Вижда се в последните години какво става при тях. Като съмнителното оставане в групата след отнемането на лиценза им смърдеше. При тях лавината тръгна и набира скорост. Не ме интересува.
Но всичко започна сякаш със същото шушу-мушу и леене на дитирамби и елегии...
Надявам се в Гонг да се посъбудят и да не ни лъгонтят с благи писания и комунистически лозунги.
Ако не знаят какво точно се случва на Герена да го кажат, за да няма изведнъж: "Опааа, какво стана?!"
Ако не смятах Гонг за сериозна медия, нямаше да си хабя клавиатурата въобще, но...
Последна промяна от metodito на 16 яну 2012 11:18, променено общо 1 път.
- BLUE CHAMPIONS
Табаков направо си "гони" стила на ГА. Вчера им го написах в темата за забележки и препоръки ,че не подхождат такива коментари за тази медия и от неудобство ли ,незнам от какво ми изтриха мнението
, а уж е тема за препоръки... 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- metodito
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Табаков направо си "гони" стила на ГА. Вчера им го написах в темата за забележки и препоръки ,че не подхождат такива коментари за тази медия и от неудобство ли ,незнам от какво ми изтриха мнението, а уж е тема за препоръки...
Аз уважавам Гонг много и заради това така се изказвам. Не ми се връзва въпросният анализ с това затишие.
Пред буря ли е то, що ли...?
- BLUE CHAMPIONS
metodito написа:BLUE CHAMPIONS написа:Табаков направо си "гони" стила на ГА. Вчера им го написах в темата за забележки и препоръки ,че не подхождат такива коментари за тази медия и от неудобство ли ,незнам от какво ми изтриха мнението, а уж е тема за препоръки...
Аз уважавам Гонг много и заради това така се изказвам. Не ми се връзва въпросният анализ с това затишие.
Пред буря ли е то, що ли...?
Аз на Табаков специално съм спрял да му чета "анализите", не случайно вчера си дадох мнението в темата за препоръките... набързо изрових още един материал в "стил ГА" ето го

,а има и още много, бъди сигурен!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Много ми е интересно, с какъв състав ще излезем, в контролата ни!

Левски завинаги в моето сърце![