Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот dreben23 » 31 авг 2016 22:11

Пратили сме оферта от 12 млн евро на Наполи за Раул Албиол като последен опит, но сме намерили къде Аурелио де Лаурентис я е отхвърлил. Той иска 15. Чакаме да видим какво ще стане с Гарай..

Първите думи на Мангала. Ще играе с номер 5.

http://www.marca.com/futbol/valencia/20 ... b4632.html

Челси преговаря за Аймен Анденур.

Роберт Ибанез отива в Леганес. Римува се. :lol:

Много трансфери при нас- Рубен Везо потегля за Гранада.

"Valencia Football Club has reached Wednesday an agreement with the Granada Football Club by the Portuguese defender Ruben Vezo will play on loan at the Andalusian club until end of season. The Valencia wants to wish the best of luck to your player in this new stage".

Лукас Орбан е играч на Дженоа. Направо избихме рибата тая вечер, ама поне бая ментета разкарахме. :lol:

Аймен Абденур е бил резервният вариант на Челси и той остава прилепче.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2016 01:04

Comunicado Oficial | Ezequiel Garay

El Valencia Club de Fútbol ha alcanzado un acuerdo con el FC Zenit para el traspaso del futbolista Ezequiel Garay. El internacional argentino se convierte en jugador del Valencia CF hasta el próximo 30 de junio de 2020.

Ezequiel Marcelo Garay (Rosario, 10/10/1986) es todo un portento como central. A sus 29 años, acumula una dilatada experiencia como futbolista, y ha militado en Newells, Racing de Santander, Real Madrid, Benfica y Zenit. Además, su palmarés es amplio: 1 Campeonato Argentino, 1 Copa del Rey, 1 Taça de Portugal, 2 Taça de la Liga, 1 Premier Rusa, 1 Copa Rusa y 2 Supercopa Rusa. Con Argentina, selección con la que suma ya 32 nacionalidades, fue campeón del mundo Sub 20 en 2005 y Oro Olímpico en 2008.

Изображение

Бравос на феновете! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
desperado
Контакти:

Мнениеот desperado » 01 сеп 2016 01:23

С двата трансфера в последният момент на Мангала и Гарай мисля че горе-долу ще закърпим защитата. Мен лично обаче повече ме притеснява нападението...така и си останахме без мощен нападател дето да мачка защитниците.Преди поне Негредо беше такъв...Сега Мина, Мунир и Нани са сигурно по 60-ина кг и 3-мата...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2016 04:21

Да, това ще е сериозен проблем. Но пък са доста повратливи. Средата на таблицата ако я докараме, пак бива. Лига Европа малко трудно, но трябва да се опитаме. Радващо е, че Парехо остана, но дано започне да се влага повече от миналия сезон.. :)

То реално атаката би трябвало да се води от Мунир или Родриго при нас. Първият сигурно ще е фаворитът, а и той е доста интересен за гледане футболист.Но, да, нямаме кой знае какъв отбор за нещо сериозно, дано поне се забавляваме. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 01 сеп 2016 10:20

Ибанес отива в "Леганес", ама Абденур не става и за... дефанзивен халф! :shock: :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 сеп 2016 14:44

Убийте ме не мога да разбера логиката на Пако Алкасер.Вместо титуляр във Валенсия и бъдеща звезда на отбора да избере твърда резерва в Барселона.Аз поне не виждам никакъв шанс да измести Неймар или Суарес от титулярния състав.Пожелавам му да изкара дълги години на резервната скамейка на Ноу камп и да се моли за трансфер след това в Бърнли или Борнемут.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 01 сеп 2016 15:11

^Сигурно се надява да получи своя шанс след година-две. Суарес не е първа младост, а самият Алкасер е едва на 23. Вероятно и заплатата играе някаква роля + предпоставката да печели купи. Друг е въпросът, че на негово място всеки би отишъл в клуб от ранга на Арсенал, където да играе постоянно и пак да се бори за отличия. Моето виждане е, че си прее*а кариерата момчето, но това времето ще го покаже. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 сеп 2016 15:24

Луис Суарес е на 29 години в момента и съвсем спокойно може да си играе още 3 - 4 години на най високо ниво.Отдавна минаха времената когато един футболист наближил 30 отиваше в графата ветеран.С модерните средства за възстановяване тази възраст категорично се повиши.Ако на Алкасер му се чака три сезона е друга история.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2016 22:19

Нема го мислим повече, ама според мен може да променят схемата си на игра малко и да го сложат отпред на върха него и да си играе като титуляр. То иначе е малоумна работа да се дадат 30 млн евро, че и от най-проспериращият млад талант да се откажеш само и само да имаш Пако за дълбока резервичка. Може да се направи така схемата, че точно той да поведе атаката, но един от мега, супер, дупер играчите ще увисне и зимата на пангара, пардон на пазара. Знаете как е, лошите по целия свят взимат от съперниците , които имат силите да им се противопоставят и да объркат плановете. Истината е, че в световното футболче упорито някой налага господството на големите и силните заради фенска маса, приходи и т.н. Другите кучета ги яли! :)

Мен затова ме радват отбори като Арсенал, които никога не пазаруват от съперниците, за да ги отслабят. И ще продължат да ме радват такива отбори. Все пак ако сте ме чели внимателно през годините сте разбрали, че съм и бивш каталунец, когато в Барса играеха чудесни футболисти, знаете, че и Алкасер ни беше слабост на всички и че обявих, че ще възобновя членството си и при каталунците, ако вкара 30 гола до другото лято. Не са много като квота. Заради него бих станал отново каталунче, аз и без това в някои страни си имам повече от един любими отбора, без да ми пука дали са кръвни врагове или не или за общественото мнение. Нещата се правят както се чувстват. Винаги отделни футболисти са ме привличали, за да избера и отборите си. От малчуган съм си изградил страхотни критерии и си ги следвам цял живот, без да ми пука на кого ще му е странно или тегаво и смея да твърдя, че играчите, които са ми били любимци, са били и най-добрите футболисти за времето си. А сега децата са пълни тъпунгери и не могат да си изберат нито качествените футболисти, нито качествените отбори, нито да си изградят и критериите. Те избират да са фенове на силните отбори, щото са силните на деня и като гледат мача да не падат, ама това е най-тъпото и безсмисленото. Но масово е такачка и те ти казват на теб тогава, че не го чаткаш футболчето, нищо че дори не работиш или не се жениш да си имаш време за футболните мании. Но както казах, на мен не ми дреме ни най-малко за товачка! Те тези бум, бум с точни са невъзможни ако не си пропилееш младините с футболчето. :lol: :lol: 8-)

[offtopic]Колега от този форум няма шанс да ме бие на прогнози, защото аз разбирам повече. И никога не се и замислят, че ядат здрав пердах всяка седмица, но са много лоши и ще го ядат този пердах, докато започнат да правят разлика между успеваемост 50 процента с класа и успеваемост 70 с налучкване льо където се уцели. :lol: :lol: Познаване и налучкване е критерият за класата, който ме интересува. Със завишаването на моята успеваемост лошите ще бъдат принудени да завишат своето налуч, иначе нямат никакъв шанс срещу баце им Таско и те го знаят и сами. :lol: Покажете ми един колега да е с три последователни точни в руското кирливо първенство и френското кирливо първенство. Няма, онли ми! :mrgreen: :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 01 сеп 2016 22:34, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 сеп 2016 22:33

С модерните средства за възстановяване Суарес може и до 40 год. да играе, но явно психиатъра му е слаб защото в последните 5 години е бил контузен 30 дни а поради различни наказания е пропуснал 331 дни.

----
Червата да си видя разпилени по земята и лекарството да е членство във фен-клуб на Варса ще резна излишното извън шкембето .

---
А един клюкарски испански сайт вече публикувал , че мъжкото достойнство на Мангала било огромно за радост на загорелите дами.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Футбол - Свят”