Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Тодор Христов в Левски за 200 000 лв. + играч

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юни 2011 18:36

crap написа:Иса дали ще иска да подпише с Берое :lol: Ще е голям резил ако неще!

Руснаците имат една поговорка: Не совай нос, где не твое собачье дело! ... :mrgreen: (в български вариант собачье дело би трябвало да бъде "свинска работа"). ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 04 юни 2011 18:37

Хубаво, че го вземаме, но при това положение оставаме съвсем без централни нападатели (ако приемем, че Цветков ще играе атакуващ халф).

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 юни 2011 18:39

Captain Stottlemeyer написа:
crap написа:Иса дали ще иска да подпише с Берое :lol: Ще е голям резил ако неще!

Руснаците имат една поговорка: Не совай нос, где не твое собачье дело! ... :mrgreen: (в български вариант собачье дело би трябвало да бъде "свинска работа"). ;)

Оставиме да позавиждам малко :roll: Веднага ме наклевети..
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 юни 2011 18:40

уважавам мнения на цесекари,само едно не разбрах Маркос в твоя коментар как и защо намеси Иса.Ако знаеш нещо по подробно сподели го може и от Ст.Загора да си и да знаещ това онова.Как рещи че Иса отива при заралии.

Понякога не мога да ви разбера.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 04 юни 2011 18:44

Автора на темата не е цитирал изказването до край, където се казва, че играчка който ще бъде разменна монете не е Иса.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 04 юни 2011 18:44

Има статия, ето я:
Ръководството на Берое е шокирало шефовете на Левски с финансовите си претенции за крилото Тодор Христов. "Зелените" искат 200 000 лева плюс нападателя на Левски Исмаил Иса за звездата си, твърди "Меридиан Мач".

В началото на сезона Берое се спазари с ЦСКА за продажба на Тодор Христов за 180 000 лева, но "червените" се отказаха в последния момент от сделката.

Ръководството на Левски отряза първоначалните мераци на Берое по време на преговорите в сряда. От лагера на "сините" не скриха, че са останали шокирани от претенциите на старозагорци за Тодор Христов и най-вече желанието им да се добави и Исмаил Иса към сделката. Според запознати, крилото на Берое твърдо настоява за свой трансфер на "Герена". Христов е поставил ултиматум на ръководството на "зелените" за това. Договорът на крилото изтича през лятото на 2012 година и ако Берое не успее да го продаде на Левски сега, играчът ще отиде без пари при "сините" след година.

Меридиан Мач.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот PFC Litex » 04 юни 2011 18:45

zlatan написа:сега чета че вземаме или по точно ще се пробваме да вземем Барт от Литекс.Договора му изтекъл и предстои да стане свободен агент.Аз имах добро мнение за този играч ама пролетта Бодуров го измести и не е играл цяла пролет.
Колокото до Иса и Христов от Берое не вярвам Гонзо чак до там да изпростее и да даде Исата.

Договорът на Барт е до юни 2012 та този дето е писал този материал нещо е пресолил манджата.
Барт през пролетният дял от шампионата има девет мача, та какво значи не е играл цяла пролет само ти си знаеш.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 юни 2011 18:45

Ще вземем някой от младите ви футболисти,но,доколкото знам,Иса не е особено съгласен на този вариант.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 04 юни 2011 18:47

acmilan написа:Ще вземем някой от младите ви футболисти,но,доколкото знам,Иса не е особено съгласен на този вариант.

Ами в телефонния разговор който слушах в един друг сайт, вашия човек заяви, че играча не е Иса и в понеделник ще го разкрият.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юни 2011 18:47

.....Остави ме да позавиждам малко :roll: Веднага ме наклевети..

Ами питай бе ,човек, интересувай се, консултирай се ако трябва с ЛС! .... И вие, панчаревци сте хора, макар и с малко сбъркани разбирания за нещата от живота... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”