Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот rsk » 31 май 2010 16:51

Levski 1914 написа:
rsk написа:Абе вие тука в тоя смешен форум нямате ли си принципи? Вие изобщо стъпвали ли сте на футболен мач?
Стига с тия глупости за професионализма, Табуретката не е добре дошъл, не може да крещиш КЗЛ преди 6 месеца и после да облечеш свещената фланелка на отбора на народа!!!

И какъв е твоят принцип? С тези "принципи" се видя докъде стигнахме...С това определени хора от публиката да определят треньор, футболисти, селекция и т.н. Аре стига! Ако се раздава във всеки мач и играе със сърце нямам нищо против да дойде на Герена!
И да, ходя на мачове и ми писна всеки мач една и съща пародия и псевдофутбол!

Значи нямаш нищо против педалчето дето крещеше КЗЛ пред сектор Г, обиждаше ни постоянно и се кълнеше в голям ЦСКАР да дойде да играе със свещената синя фланелка?
Футбола е игра за мъже, а мъжете трябва да имат принципи. Ние от този еничар нужда нямаме.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 31 май 2010 18:25

rsk написа:
Levski 1914 написа:
rsk написа:Абе вие тука в тоя смешен форум нямате ли си принципи? Вие изобщо стъпвали ли сте на футболен мач?
Стига с тия глупости за професионализма, Табуретката не е добре дошъл, не може да крещиш КЗЛ преди 6 месеца и после да облечеш свещената фланелка на отбора на народа!!!

И какъв е твоят принцип? С тези "принципи" се видя докъде стигнахме...С това определени хора от публиката да определят треньор, футболисти, селекция и т.н. Аре стига! Ако се раздава във всеки мач и играе със сърце нямам нищо против да дойде на Герена!
И да, ходя на мачове и ми писна всеки мач една и съща пародия и псевдофутбол!

Значи нямаш нищо против педалчето дето крещеше КЗЛ пред сектор Г, обиждаше ни постоянно и се кълнеше в голям ЦСКАР да дойде да играе със свещената синя фланелка?
Футбола е игра за мъже, а мъжете трябва да имат принципи. Ние от този еничар нужда нямаме.

Честно да ти кажа чувам за първи път за това постоянно обиждане и за КЗЛ пред сектор Г. Мислиш ли, че Букарев, Пелето и т.н. не са си позволявали същото? Не съм му адвокат на тъча, но продължавам да бъда на същото мнение...ако се раздава във всеки мач нямам нищо против да дойде на Герена.
С това, което пишеш за футбола, че е игра за мъже съм 100% съгласен. И точно поради тази причина смятам, че голяма част от отбора ни трябва да бъде махната, продадена или подарена. Много малко от сегашните футболисти излезнаха мъжкари и се раздаваха във всеки мач.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Борносузов: Със сигурност отивам в Левски

Мнениеот delpi » 31 май 2010 18:34

Veso1913 написа:Според мен.Левски удариха бинго с привличането на Наката.Изключително стабилен опорен полузащитник!Абсолютен мъжкар.За разлика от всички останали играчи,без значение от кой отбор са,при нарушение срещу него,независимо с каква сила е извършено,НИКОГА не съм го чул да извика!!!Не е лигльо,а пич от класа.Обърнете вниание по какъв начин си тръгва от Тича.С гордо изправена глава,макар и да отива в отбор който никой не харесва на Тича.Но дори и с още 6 месеца договор,шефовете го пуснаха без никакви проблеми.Отговорете си сами защо.Не като оня Крив пе де ра ст.Голям играч,с малка душа.Пожелавам много успехи на Наката с екипа на Левски.Радвайте се сини фенове,че ще имате този играч.Респект пред такива МЪЖЕ.

Който Ви прави евала е пич, който не - "вълци го яли"! А задаваш ли си въпроса какви сте Вие та Кривия да Ви прави евала??? Докато играеше и влачеше целия Ви отбор не съм те видял да пишеш такива неща :mrgreen: или се бъркам???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 31 май 2010 19:58

@Levski 1914З
начи си и толкова запознат. Питай феновете на ЦСКА колко пъти ги е разпявал за КЗЛ!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 31 май 2010 20:02

rsk написа:@Levski 1914З
начи си и толкова запознат. Питай феновете на ЦСКА колко пъти ги е разпявал за КЗЛ!

Този ще го помня като един от най-гадните чорбарчета, на едно с Джуджето Янев, ВиУи СкакаУеца, все едно Топчо, който до онзи ден е скандирал "Бий чорбата по главата" пред нашата агитка да отиде в ЦСКА, как ще бъде посрещнат там, коментарите са излишни мисля...
За този на Герена няма място... това е :!:
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Наско Курдов се завръща!!!! Иде новата 9-ка

Мнениеот bono » 31 май 2010 20:16

Винаги ми е много смешно да чета и слушам дитирамби "за нашите юноши". Обикновенно го правят хора, който нямат и грам представа от реалните им възможности, чули са ги или са прочели някъде за тях, и започват да си ги представят като някакви невороятни таланти, които видите ли някой насила мачка, т.е. са онеправдани, и как като влезат да играят, направо ще мачкаме всичко, което ни се изпречи на пътя. Само че реалността е съвсем друга. Тоя прословут "талант" Курдов съм гледал в много мачове и трябва да ви кажа, че няма да е и йота по-добър от сегашната Пепеляшка, която носи номер 9 в Левски. Някой ще каже по-добъре той, вместо онзи. Ама нали бяхме слаби и искахме да се подсилваме? Ако ще е с Курдов, леле мале :idea:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 май 2010 21:22

bono написа:Винаги ми е много смешно да чета и слушам дитирамби "за нашите юноши". Обикновенно го правят хора, който нямат и грам представа от реалните им възможности, чули са ги или са прочели някъде за тях, и започват да си ги представят като някакви невороятни таланти, които видите ли някой насила мачка, т.е. са онеправдани, и как като влезат да играят, направо ще мачкаме всичко, което ни се изпречи на пътя. Само че реалността е съвсем друга. Тоя прословут "талант" Курдов съм гледал в много мачове и трябва да ви кажа, че няма да е и йота по-добър от сегашната Пепеляшка, която носи номер 9 в Левски. Някой ще каже по-добъре той, вместо онзи. Ама нали бяхме слаби и искахме да се подсилваме? Ако ще е с Курдов, леле мале :idea:

bono и в друга тема те попитах.Я направи ти един въображаем отбор,ама не с финансите,които имат Литекс например,а с нашите си.Искаше "доказани,качествени футболисти",нали? Е,действай. С огромен интерес очаквам какъв отбор ще събереш.
110 години любов!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 31 май 2010 22:38

groti,

Колко са нашите финанси? Аз не знам, дай ми цифрата и ще помисля.

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 31 май 2010 23:11

Курдов е контузен от 1 година, а 3 години не е играл в официален мач...
Изображение

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 май 2010 23:12

bono написа:groti,

Колко са нашите финанси? Аз не знам, дай ми цифрата и ще помисля.

То никой не знае, ама едно е сигурно, не са много... :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”