Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот il4o_iliew » 03 юни 2016 20:36

1982 написа:
il4o_iliew написа:Ето ти отломки от разбилия се в Амстердам Боинг. Сравни ги с тези в Пенсилвания, Пентагона:

Това са снимки отблизо, на далечните въобще не си личи кое какво е, също като при Пентагона. Вземи да четеш хубаво какво пиша, преди да ме репликираш така нескопосано.

Не знам защо продължавам да храня трола, но по-горе имаш снимка от близо от Пенсилвания. няколко легенчета са натрошени части. Има и снимка на дупка 5 на 5 метра, в която незнайно как се е изгубил Боинг дълъг 50 метра и тежащ сто тона. Няма двигатели, няма кокпит, няма останки от крила, фюзелаж. Нищо.

Сравни и близките кадри от Пентагона с тези от Амстердам. Същата история е.Няма двигатели, няма кокпит, няма фюзелаж, няма крила, несъвместима с размерите на боинга на дупка, няма следи по моравата отпред. Огненото инферно е свършило работата викаш...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2016 21:54

Чудя се, защо ще се прави сложен монтаж на сума ти клипчета, заснети с един куп камери за да се покаже летящ самолет, а не се е направил дори един много по-елементарен монтаж на последствията, където да се виждат останки? Обаче се и чудя, дали в такъв случай конспираторите нямаше да питат как са оцелели тия останки при такъв удар?

Илчо, ти знаеш ли при какви скорости се чува тоя соник буум, та ми цитираш тия "свидетели", които били чули това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2016 21:57

Нищо не викам, това са просто снимки на част от пейзажа, естествено, че на тях няма всички части на самолета. Нали искахте части от самолет ??! ... ето ви ....

Първо питахте защо нямало останки от самолета на далечните фотоси, сега ви се показаха близки снимки с части от самолета, сега па защо не били с кокпита, с двигателите .... няма угодия за вас, важно е да се плюе нон-стоп.

Пак ще попитам, за 88-и път, щом официалната версия е лъжа, давай, изкарай по-достоверна, трудно ли ти е, нали си голям разбирач ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 юни 2016 22:15

1982 написа:Нищо не викам, това са просто снимки на част от пейзажа, естествено, че на тях няма всички части на самолета. Нали искахте части от самолет ??! ... ето ви ....

Първо питахте защо нямало останки от самолета на далечните фотоси, сега ви се показаха близки снимки с части от самолета, сега па защо не били с кокпита, с двигателите .... няма угодия за вас, важно е да се плюе нон-стоп.

Пак ще попитам, за 88-и път, щом официалната версия е лъжа, давай, изкарай по-достоверна, трудно ли ти е, нали си голям разбирач ??!

Изкарах ти я. Просто ти си чукча писател, не читател. Отдавна съм ти казал-повече чети, по-малко пиши.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 юни 2016 22:31

Чудя се, защо ще се прави сложен монтаж на сума ти клипчета, заснети с един куп камери за да се покаже летящ самолет, а не се е направил дори един много по-елементарен монтаж на последствията, където да се виждат останки?

Не може да се направи монтаж, на който се виждат останки по простата причина, че след удара има безброй много свидетели, които ще разберат, че в действителност останки няма.
Обаче се и чудя, дали в такъв случай конспираторите нямаше да питат как са оцелели тия останки при такъв удар?

Не, нямаше да се питат. Защото са виждали десетки и стотици подобни катастрофи, на които се прави възстановка на самолет, а навсякъде е пълно останки от двигатели, фюзелажи, кокпити и т.н. и т.н. Има и черни кутии, които показват траектория, скорост, маршрут, аудио и т.н и т.н. Така че не, нямаше да питат. Нямаше и да има конспиратори. ;)
Eто така изглежда истинска самолетна катастрофа:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/E4/4F/55c785d3653ce44f.jpg[/rimg]
Илчо, ти знаеш ли при какви скорости се чува тоя соник буум, та ми цитираш тия "свидетели", които били чули това?

Не, не знам, осведоми ме ако обичаш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 юни 2016 22:37

Тука нема се разберете за СТЦ, ми земете напраете дисекция на тва кво стана после. От Щатите налазват Афганистан, та се стигна до забрана близките на загиналите да могат да съдят страната, финансирала обсъждания в темата атентат. :lol:
И тез са ни гаранти срещу османистите.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2016 22:39

il4o_iliew написа:Изкарах ти я. Просто ти си чукча писател, не читател. Отдавна съм ти казал-повече чети, по-малко пиши.

Изкара пълна смехория. Много се извинявам, ама официалната изглежда доста по-достоверна. А и е подкрепена с доста доказателства. ;)

А точно ти за чукчи не пиши ..... :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 04 юни 2016 09:00

1982 написа:
il4o_iliew написа:Изкарах ти я. Просто ти си чукча писател, не читател. Отдавна съм ти казал-повече чети, по-малко пиши.

Изкара пълна смехория. Много се извинявам, ама официалната изглежда доста по-достоверна. А и е подкрепена с доста доказателства. ;)

А точно ти за чукчи не пиши ..... :mrgreen:

Цяла тема му се обяснява, че не е достоверна, а само теория, той пак дрънка глупости. Че и подкрепена с доказателства била. Къде е доказателството, че Боинг развива 900 км/ч? Ами това за пожара, причинил рухването на три небостъргача? Доказателства няма. Има кавър ап и възпрепятстване на разследването. Докладът не се основава на доказателства, а на видео кадри и разкази на очевидци. Той е напълно спекулативен.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 04 юни 2016 09:12

Боб марли, ти снимал ли си някога тяло, което се движи с 900 км/ч? Знаеш как трябва да изглежда такава снимка?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2016 14:37

il4o_iliew написа:
Чудя се, защо ще се прави сложен монтаж на сума ти клипчета, заснети с един куп камери за да се покаже летящ самолет, а не се е направил дори един много по-елементарен монтаж на последствията, където да се виждат останки?

Не може да се направи монтаж, на който се виждат останки по простата причина, че след удара има безброй много свидетели, които ще разберат, че в действителност останки няма.
Обаче се и чудя, дали в такъв случай конспираторите нямаше да питат как са оцелели тия останки при такъв удар?

Не, нямаше да се питат. Защото са виждали десетки и стотици подобни катастрофи, на които се прави възстановка на самолет, а навсякъде е пълно останки от двигатели, фюзелажи, кокпити и т.н. и т.н. Има и черни кутии, които показват траектория, скорост, маршрут, аудио и т.н и т.н. Така че не, нямаше да питат. Нямаше и да има конспиратори. ;)
Eто така изглежда истинска самолетна катастрофа:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/E4/4F/55c785d3653ce44f.jpg[/rimg]

Не, не знам, осведоми ме ако обичаш.

Ясно. И за по-достоверно са решили да не правят монтаж с надеждата, че никой няма да пита къде са останките. Логика??
А сигурно просто не са се сетили предварително да подхвърлят парче фюзелаж или взети от авиоморга двигател и колесник.

Соник буум се чува при преминаване на свръхзвукова скорост. Оставям на теб да се поинтересуваш каква е тя и да направиш съответните тълкувания.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”